Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Ismerkedős topik
Vérelf lesz az (eredetiben blood elf)
Öcsém egy időben WoW CTG-zett...
Tényleg őszintén nem tudom már a jelszavamat sem, de tesómék sokat játszanak azt tudom.
Vannak vicces jelenetek, én ilyen jáékok terén nagyon le vagyok maradva. Nekm még Heroes 5 az ami nagyon bejön csak a mostani gépemen sajna nem fut.
Soha nem találkoztam még annyira tudatlan emberrel, akitől ne tanulhattam volna valamit.
Én imádom ez ilyen fantasy cuccokat, próbáltam a WoWot, de két hét alatt meguntam és ment az uninstall. Engem személy szerint a sokkal gagyibb grafikájú RuneScape ezerszer jobban lekötött, még egy hónapra be is fizettem membernek. A rendszere sokkal jobb mint a WoWé.
beküldve: 2008-11-20 02:32:30
(#647) Nem wow-ozok, de nem is szeretnék XD
Ha jó, még függő lennék tőle...
Ha jó, még függő lennék tőle...
MIANEVED?!
beküldve: 2008-11-20 00:59:22
(#646) Vérelf lesz az (eredetiben blood elf)
Öcsém egy időben WoW CTG-zett...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Nálam a WOW valamiért nem indul Pedig van 1 jó kis pap vérelfem (vagy mim)
Szerintem félelf bár nem tudom azt hiszem fekete elf van a Woe-ba bár én ebbe nemvagyok szakértő.
Szóval inkább olyanok válaszára halgass akik többet tudnak erről.
Milady
Soha nem találkoztam még annyira tudatlan emberrel, akitől ne tanulhattam volna valamit.
beküldve: 2008-11-19 23:50:54
(#644) Nálam a WOW valamiért nem indul Pedig van 1 jó kis pap vérelfem (vagy mim)
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
beküldve: 2008-11-19 23:31:28
(#643) Sziasztok
Én is kipróbáltam a Wow-ot sőt van is karakterem, de valahogy nagyon nincs rá időm, már sajnálom, hogy csináltam.
Sokan visszon teljesen bele vannak őrülve, ahogy elnéztem, nekem ez nem jön be.
A mana mégis jelent számomra valamit, mi ugyanis szerepjátékkört alkottunk és ebben nagyon fontos a mana.
Hát csak ennyi amit el akartam mondani, hogy 2létezik élet ezen túl is", főleg a kedves banaia már nem is tudom hogyan írja.
Milady
Én is kipróbáltam a Wow-ot sőt van is karakterem, de valahogy nagyon nincs rá időm, már sajnálom, hogy csináltam.
Sokan visszon teljesen bele vannak őrülve, ahogy elnéztem, nekem ez nem jön be.
A mana mégis jelent számomra valamit, mi ugyanis szerepjátékkört alkottunk és ebben nagyon fontos a mana.
Hát csak ennyi amit el akartam mondani, hogy 2létezik élet ezen túl is", főleg a kedves banaia már nem is tudom hogyan írja.
Milady
beküldve: 2008-11-19 19:51:39
(#642) Még régebben valaki igérte hogy elkuldi azt a fényképet amit a barátnoje csinált rólam Conon. Ha esetleg kedves ismeretlen olvasod ezeket a sorokat akkor légyszi kuldd el minél hamarabb, fontos lenne. Elore is koszi ^^
nana95@citromail.hu
beküldve: 2008-11-19 17:34:13
(#641) igen de ettől 1 warri, 1 rugó és 1 DK nem ied meg
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2008-11-19 07:42:27
(#639) Szerintem az elszívom a manádat vicces, csak olyan körben kell mondani, ahol legalább sejtik mi az a mana^^
no pussy, just the dicks
-Mit kell mondani egy WoWosnak, ha meg akarod fenyegetni?
-Na mit?
-Elszívom a manádat!
-Na mit?
-Elszívom a manádat!
Komoly!!!
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Pénteken buliztam és egyik haverom megszólal:
-Na mit?
-Elszívom a manádat!
Én besz*rtam a röhögéstől.
-Na mit?
-Elszívom a manádat!
Én besz*rtam a röhögéstől.
Bár lehet, hogy csak az emelkedett hangulatnak volt köszönhető.
ÚÚ ez nagyon üt
Mondjuk van benne valami.
De nem minden esetben.
Mondjuk van benne valami.
De nem minden esetben.
MIANEVED?!
Oké, ezt nem azért mondtam, hanem mert van egy olyan vicc, hogy megkérdeznek egy embert, hogy WoWozik-e, erre a válasz: "Nem, nekem életem van.".