Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Ismerkedős topik
beküldve: 2008-12-20 23:11:44
(#679) Heroes 3ból fortress volt a kedvencem, pedig rossz, mint a bűn, dehát ez van
4 ből a nature 5ből a necropolis.
4 ből a nature 5ből a necropolis.
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-12-20 23:09:40
(#678) igen,az 5 is nagyon jó,de űberelő a 4.Az 5-ben azt sajnáltam,hogy a tribes of east nem épül be az alapjátékba...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
én azzi postjára bólogattam,miszerint a 4 a legjobb.Vagy félreértelmeztem valamit?
Igen, félreértelmezted, Azzi azt írta, hogy a 4 az nagyon rossz.
Baniaa: szerintem is az a legjobb.
Szerk.: Hopsz, megelőzött.
én azzi postjára bólogattam,miszerint a 4 a legjobb.Vagy félreértelmeztem valamit?
Én azt írtam, hogy a 4 a legmoslékabb ever
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-12-20 23:06:53
(#675) beküldve: 2008-12-20 23:05:48
(#674) én azzi postjára bólogattam,miszerint a 4 a legjobb.Vagy félreértelmeztem valamit?
szerk: ok,újraolvastam,előző hsz-emet ne nézzétek
szerk: ok,újraolvastam,előző hsz-emet ne nézzétek
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2008-12-20 23:07:26
beküldve: 2008-12-20 22:58:40
(#672) *bólogat*
beküldve: 2008-12-20 22:48:49
(#671) A 2 nem volt rossz, de a 4 nagyon, bár valószínüleg azzal toltam legtöbbet
no pussy, just the dicks
Csatlakozom azokhoz, akik a Heroes 3-at, illetve 5-öt kedvelik! Szerintem azért a 2 sem volt rossz:P Azzal játszottam először xD
Végre még valaki
Soha nem találkoztam még annyira tudatlan emberrel, akitől ne tanulhattam volna valamit.
beküldve: 2008-12-15 01:35:06
(#669) Csatlakozom azokhoz, akik a Heroes 3-at, illetve 5-öt kedvelik! Szerintem azért a 2 sem volt rossz:P Azzal játszottam először xD
Reménytelenül olyan karaktereket utálok, akiket mindenki más Imád (Hitsugaya Toushiro;Sasuke Uchiha;Pip Bernadotte)
*Kitartóan kampányol a heroes 4 mellett!!!*
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-12-03 20:18:32
(#667) *Kitartóan kampányol a heroes 4 mellett!!!*
beküldve: 2008-12-03 20:13:10
(#666) Nekem is a 3 tetszik legjobban ha Heroes-ról van szó. :) Igaz meg van a 4 és az 5 is. Anno rengeteget játszottam vele, most meg kezdek visszaszokni.
3-mal sokat toltam, 4 nagyon szenny ahhoz képest. Én az 5-öt preferálom, mert tök ugyanolyan, mint a 3, csak jobb graffal. Ja, de ezt már leírtam.
Horsee: LOL
Horsee: LOL
No én is erről beszélek "írok"
Soha nem találkoztam még annyira tudatlan emberrel, akitől ne tanulhattam volna valamit.