Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Ismerkedős topik
beküldve: 2008-12-31 00:29:38
(#739) Értettségi:
Ne izguljatok, az érettségin gyakorlatilag művészet megbukni, hacsak nagyon nem utál a tanár és tényleg abszolút nem tudsz semmit (pölö én is átmentem az angol érettségin, pedig... XD )
Viki:
"Egyébként az a kedvencem, mikor azt mondják, hogy de jó, neked milyen hosszú szüneted van..."
Egen, az "vicces"...
"Sok múlik a szerencsén is"
Azért fogalmazol ilyen finoman, mert nem akarod elijeszteni őket, mi?
"A jogi egyetemről tudnék mesélni... "
Én is... XD
De inkább nem ijesztgetek senkit...XD
Ne izguljatok, az érettségin gyakorlatilag művészet megbukni, hacsak nagyon nem utál a tanár és tényleg abszolút nem tudsz semmit (pölö én is átmentem az angol érettségin, pedig... XD )
Viki:
"Egyébként az a kedvencem, mikor azt mondják, hogy de jó, neked milyen hosszú szüneted van..."
Egen, az "vicces"...
"Sok múlik a szerencsén is"
Azért fogalmazol ilyen finoman, mert nem akarod elijeszteni őket, mi?
"A jogi egyetemről tudnék mesélni... "
Én is... XD
De inkább nem ijesztgetek senkit...XD
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
nekünk is úgy kellett
pedig a c++ sokkal jobb, meg a JAVA is
pedig a c++ sokkal jobb, meg a JAVA is
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
xDDD
a programozás egész jó...főleg ha nem Pascalban kell az szörnyű....
Hát igen én Pascalban nyomtam --nem ám C-ben vagy Delphiben neeeeemmm----Pascalban kellett!
xDDD
beküldve: 2008-12-30 21:49:47
(#735) Előző sulimban volt programozás nem szerettem először mert logikát igényel---aztán jött a Light és azóta királyul megy!
sajnos manapság már a kukásbácsinak/néninek is kell tudnia számítógépet használnia, az összes alkalmazói szoftverrel (mint Word, Excel, PowerPoint, Access, FrontPage....de ez csak az Office...ottvannak még a többiek is )
beküldve: 2008-12-30 21:45:18
(#733) 104 pont xDD (a 200ból ) de az enyém lett az osztályból a legjobb....még nemtom h továbbjutottam-e
Access...én sem bírom, de olyan logikusan működik, h nem nehéz megtanulni pár adatbázis függvényt nem bírok az Excelben ilyen ABMEZŐ meg sötöbö...de az sem szörnyű szerencsére
Access...én sem bírom, de olyan logikusan működik, h nem nehéz megtanulni pár adatbázis függvényt nem bírok az Excelben ilyen ABMEZŐ meg sötöbö...de az sem szörnyű szerencsére
na én megyek BUÉK mindenkinek
BUÉK Neked is! ^_^
Az excelt általában nem szeretik (én is az átlagot gyarapítom ilyen téren) de még ennél is rosszabb az Access... még két vizsgát le kéne tennem nekem is ECDLből T_T de nem tok rá készülni...
OKTV hogy ment?
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
neked is! ^^
az Excel az télleg egyszerű...akkor már inkább a diagram és a körlevél egy picit nehezebb, de nem megoldhatatlanok... x3
az Excel az télleg egyszerű...akkor már inkább a diagram és a körlevél egy picit nehezebb, de nem megoldhatatlanok... x3
am nekem leginkább az excel nem megy attól picit félek
Miért félsz az Exceltől, ill. mi az, ami nem megy belőle? A táblázatkezelők közül azt kedvelem leginkább.
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
kösziii ^^ én is neked ^^
nekem megy minden, most voltam OKTV-n is majd az emelten a programozástól fogok félni, de attól nagyon
nekem megy minden, most voltam OKTV-n is majd az emelten a programozástól fogok félni, de attól nagyon
az tök jó
na én megyek BUÉK mindenkinek
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
kösziii ^^ én is neked ^^
én is most fogok infóból....és jövőre meg emelt szinten is
akkor szurkolok akkor te is előrehozottan csinálod meg ugye? am nekem leginkább az excel nem megy attól picit félek
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
én is most fogok infóból....és jövőre meg emelt szinten is