Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Soul Eater
beküldve: 2010-07-09 00:48:26
(#116) Benne van a mangában amkior Hiro excallibur társa lesz?
I am limited copies
jah én is ezt érzem és csak havonta jön ki >< idegesítőőő ><
olyan mint Excalibur... XD
Na jah D'X mindig a legjobb résznél van vége egy fejezetnek! Már itt szűkölök egy ideje,hogy mi lesz legközelebb.
jah én is ezt érzem és csak havonta jön ki >< idegesítőőő ><
Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle.
na ne is mond... >> most olvastam el... de >< ááá a véégee olyan izé és most várhatunk megint sokat ><
Na jah D'X mindig a legjobb résznél van vége egy fejezetnek! Már itt szűkölök egy ideje,hogy mi lesz legközelebb.
Excalibur visszatér! X'D
na ne is mond... >> most olvastam el... de >< ááá a véégee olyan izé és most várhatunk megint sokat ><
Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle.
beküldve: 2010-05-10 16:28:29
(#111) beküldve: 2010-05-04 21:32:44
(#110) hamarosan kijön a 74.rész *o* keményen jövő héten pénteken... ha leszek akkor majd linkelem
Szerintetek lesz valaha mangafan-tól vagy más kiadótól magyar Soul Eater magyar manga.
egyszer bittos , csak ki kell várni!!
Kamilla
Cuppanósat a Shueishának~
azt nekik .... imádom őket, de tényleg x'D
még akkor tudtam elolvasni, mikor nem szüntették meg a Raw-Paradise nevű oldalt...
Cuppanósat a Shueishának~
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Jujj,japánul hol olvastátok??? ><
hát... még akkor tudtam elolvasni, mikor nem szüntették meg a Raw-Paradise nevű oldalt... az egy isten király hely volt... mindig kin voltak a manga fejik mikor megjelentek japánban... bár érthető, h miért és zárták be... pedig szerettem az oldalt... de általában itt szokott a leg gyorsabban kijönni és akkor most be is linkelem a 73.fejezetet[Link]
nem animeland..
még nem kaptam kézhezz, mert nem vagyok otthon otthon ,de megvan tiltva hogy más felbontsa helyettem..
s hol hallotad h azt juniustol nyomtatjak..
lehet mas nyomda vagy valami..
nem tudom, hogy honnan van akkor, mert a YEN PRESS csak juniusban jelenteti meg... és elvileg ő vette meg csak, angolul
[Link]
aki nem hiszi kattintson a linkre ;D
és az új manga feji ááá isten király volt
beküldve: 2010-04-13 19:32:56
(#102) Kétlem...max amikor befejeződik az angol >.<
Kék Rózsa részlet. Írta: Chizuru-chan "Egy lány állt tőlünk éppenhogy látótávolságon belül. Színes hajáról, és felemás színű szemeiről csak a vészjóslóan tekergőző hosszú, fekete nyelve terelte el a figyelmet."