Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Soul Eater
Reméljük.... de nehéz megszerezni a kiadás jogát, mert Japánban nagyon népszerű.
"Amint a kenyér a testet, úgy táplálja az olvasás a lelket."
Nem, csak angol és német nyelven lehet itthon kapni.
És tudja valaki lesz-e valaha magyarul Soul Eater.
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
Nem, csak angol és német nyelven lehet itthon kapni.
beküldve: 2010-02-20 19:07:32
(#68) Van már magyarul Soul Easter?
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
Szerk: Ryuga 2010-02-20 19:07:51
beküldve: 2010-02-20 14:55:43
(#67) Eddig bírtam... megrendeltem az első kötetet
Anime Landtól rendelheted
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-02-17 10:55:58
(#65) Hol lehet megvenni a Soul Eater mangát mert nincs Webboltban és nem tom hol lehet venni?
Szerk: Ryuga 2010-02-17 10:56:25
beküldve: 2010-02-16 21:08:57
(#64) hú asszem márciusra már lesz 2. kötet is! (már készülök a képregénybolt megtámadására XD)
beküldve: 2010-02-15 21:30:47
(#63) láttam HoldfényConon. Gondolkodtam rajta, hogy megveszem de aztán úgy voltam vele hogy "ááááá, nem. A FAKE fontosabb "
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
egyszer biztos. csak előbb kiadják az usa-ban, meg a franciáknál, stb. addig ide nem jön!
angulul kijött az első kötet
Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle.
egyszer biztos. csak előbb kiadják az usa-ban, meg a franciáknál, stb. addig ide nem jön!
Egyébként én azt gondolom hogy a Soul Eater-ből lesz manga.
vagy tévedek
ezt most h érted? h magyarul is kiadják??
Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle.
lehet en ertelek naon felre..
de a soul eaterbol MAR REG VAN MANGA!!
de a soul eaterbol MAR REG VAN MANGA!!
“I scream, you scream, we all scream for Non-Fat Tofutti Rice Dreamsicles! ” :P
beküldve: 2010-02-15 20:55:02
(#58) Egyébként én azt gondolom hogy a Soul Eater-ből lesz manga.
vagy tévedek
beküldve: 2010-02-07 22:25:46
(#57) hát én a fanbookot néztem ki ... csak azzal az a probléma h qrva drága... :S annyit még télleg nem fizettem egy fanbookért... a legdrágább dologm is artbook volt (bleach) és karácsonyra kértem... de az azért már sok TT-TT