Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Soul Eater
beküldve: 2010-01-17 19:28:59
(#40) #38a:
Ez aztáánnn... am látom te nem azon a honlapon olvasod,ahol én.Ott hanyadik fejezetig vann fenn?
#38b:
XD Én is reménykedem,hogy egyszer lekapják a gatyájukat Hallod végigolvastam 45 fejezetet,erre Soul közli,hogy kihagyja a zuhanyt!!! Hát majdnem a monitor bánta!Szerencse,hogy földszintes a lakásunk. XD
Ez aztáánnn... am látom te nem azon a honlapon olvasod,ahol én.Ott hanyadik fejezetig vann fenn?
#38b:
XD Én is reménykedem,hogy egyszer lekapják a gatyájukat Hallod végigolvastam 45 fejezetet,erre Soul közli,hogy kihagyja a zuhanyt!!! Hát majdnem a monitor bánta!Szerencse,hogy földszintes a lakásunk. XD
*Következő hozzászólással egybeszerkesztve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2010-01-17 23:47:10
#28:
IGEEEEEN!!! Én is ott anyáztam egyet xD de reménykedjünk h elöbb vagy utóbb ott lesznek... *q* de akkor szerintem a szemem is ki fog folyni :P
bocs tévedtem,55.fejezet...
köszönöm és ha valakit érdekel ma jött ki az új fejezet és khöm *q* hát fanservice... de én kiden csodálkoztam nagyon... mikor azt hiszem a 63. fejezetben bevág egy olyan fejet h... aztán másnap csak azt a képet bámultam egésznap... ha valakit érdekel részletesebbn kattintson a spoilerre... de ajánlok egy 100as papír zsebit... és jóéjszakát neketek és bocs h lelőttem a Soul bátyát és télleg jó lenne egy 2. évad de inkább MAGYARUL A MANGÁT !! D
IGEEEEEN!!! Én is ott anyáztam egyet xD de reménykedjünk h elöbb vagy utóbb ott lesznek... *q* de akkor szerintem a szemem is ki fog folyni :P
tényleg valaki nem tudja, hogy Soul bátyja hol jelenik mg a mangában? *-*T-T bocs ha valakinek ez spoiler volt xD
bocs tévedtem,55.fejezet...
köszönöm és ha valakit érdekel ma jött ki az új fejezet és khöm *q* hát fanservice... de én kiden csodálkoztam nagyon... mikor azt hiszem a 63. fejezetben bevág egy olyan fejet h... aztán másnap csak azt a képet bámultam egésznap... ha valakit érdekel részletesebbn kattintson a spoilerre... de ajánlok egy 100as papír zsebit... és jóéjszakát neketek és bocs h lelőttem a Soul bátyát és télleg jó lenne egy 2. évad de inkább MAGYARUL A MANGÁT !! D
Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle.
Szerk: Moderátor 2010-01-17 23:39:38
beküldve: 2010-01-16 20:25:37
(#36) bocs tévedtem,55.fejezet...
Válasz Kid (#35) üzenetére:
Ez nem kérdés!
Válasz Kid (#35) üzenetére:
Ez nem kérdés!
Szerk: Moderátor 2010-01-17 23:41:47
beküldve: 2010-01-16 12:25:53
(#35) Reménykedjünk egy magyar Soul Eaterben, én is azt várom. (Ugye Ti is ? )
"Amint a kenyér a testet, úgy táplálja az olvasás a lelket."
Szerk: Kid 2010-01-16 12:26:13
beküldve: 2010-01-15 18:32:11
(#34) Talán rájönnek, mi kell a népnek és elkezdik fordítaní! Legalábbis reménykedjünk.
Ugyehogy xD Hát mostmár engem is felcsigáztatok, eddig nem tudtam, hogy van bátyja, szóval muszály lesz folytatni, mert animésen is látnom kell őket xD Vagy felőlem jöhet a manga magyarul is. plíz
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
”私は青空をみるのが好きだ。”
Szerk: Moderátor 2010-01-17 23:42:17
Szerk: Moderátor 2010-01-17 23:43:41
beküldve: 2010-01-15 10:33:02
(#31) Hát kicsit az volt, mivel én speciel nem tudtam, hogy van bátyja. Eddig. ^^" Am meg az gáz, ha nem lesz benne az animében. Mondjuk mit várunk, mikor még fut a manga. Na hátha lesz egy remake vagy vmi folyti majd.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
”私は青空をみるのが好きだ。”
Szerk: Moderátor 2010-01-17 23:43:23
ha már fanservice akkor manga 45. fejezet zuhanyzó... XD persze csak a főszereplőket hagyták ki a dologból
#24:
Azt már rég olvastam,de nem tom melyik képre gondolsz... :S vagy várjcsak! Asszem megvan! Az orrvézzésről annyit,hogy én már csak zsepivel ülök le Soul Eatert nézni/olvasni XD anyám meg néha bekopog,hogy miért sikítozok mint egy őrült...erre persze hiába bizonygatom hogy nincs nálam senki csak képregényt olvasok. és igen tényleg legalább 2 évvel öregebbnek néznek ki mint az elején.
#26:
Hát mivel az animében nincs benne,szerintem valahol a 60. fejezet után.De egyébként nemtom. ^^"
Am ez kicsit tényleg spoiler volt... XD
#24:
Azt már rég olvastam,de nem tom melyik képre gondolsz... :S vagy várjcsak! Asszem megvan! Az orrvézzésről annyit,hogy én már csak zsepivel ülök le Soul Eatert nézni/olvasni XD anyám meg néha bekopog,hogy miért sikítozok mint egy őrült...erre persze hiába bizonygatom hogy nincs nálam senki csak képregényt olvasok. és igen tényleg legalább 2 évvel öregebbnek néznek ki mint az elején.
#26:
Hát mivel az animében nincs benne,szerintem valahol a 60. fejezet után.De egyébként nemtom. ^^"
Am ez kicsit tényleg spoiler volt... XD
*Toronyidézet törölve. Előző és következő hozzászólással egybeszerkesztve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2010-01-17 23:46:43
még szép hogy kellenek *q* én kicsi csillagom xD köszönöm :P khöm hát igen... mindenki így van ezzel ha a kedvencét meglátja... az csak egy plusz pont ha felső sincs rajta *q*
tényleg valaki nem tudja, hogy Soul bátyja hol jelenik mg a mangában? *-*T-T bocs ha valakinek ez spoiler volt xD
*Következő hozzászólással egybeszerkesztve. Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle.
Szerk: Moderátor 2010-01-17 23:46:33
beküldve: 2010-01-12 21:45:26
(#25) női fanservice... hát nekem már az is az, ha Steint csak megpillantom...
Sasaki, BS avatarok neked ha kell:
Sasaki, BS avatarok neked ha kell:
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-01-12 22:10:23
Érdekes ahogy a karakterek rajzolási stílusa változik(egyértelműen javul),hogy a manga-e a jobb vagy az anime azt nem tudnám megmondani mert nekem mind a kettő egyformán bejött, viszont az tuti hogy a mangában több a fiúknak szóló fanservice.
Hát igen elég lényeg részeket hagytak ki mondjuk ott még az elején az animénél mikor Sid tanár urat faggatják hol van Stein... nem tudom h te h jársz... de lesz benne egy kép Kidről amit egész nap bámultam orrvérezve... xD szal sztem vannak benne olyanok is amit a csajok szóló fanservice... a rajzolással kapcsolatban... szerintem valahogy mintha idősebbnek néznek ki most, mint pl a legelején...
Szerk: yui-nyan :3 2010-01-12 21:42:58
beküldve: 2010-01-12 19:40:14
(#23) ja, igaz, köszönöm. engem is megkavart egy kicsit
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Hát: Az első topic, amit nyitottak szerintem teljesen szabadon csevegő a S.E. keretein belül, mindegy, hogy manga vagy anime, csak mivel az animét már adja az Animax, így arról folyik főképp a beszélgetés, ellentétben a mangával, ami még nincs magyarul, így kevesebb ismeri, és nem is beszélnek róla sokat. Ettől függetlenül szerintem oda is nyugodtan mehetne a mangás hozzászólás, és fölösleges új topicot nyitni csak ennek, főleg hogy nincs különbség a nevek között...
beküldve: 2010-01-12 19:10:01
(#21) nem értelek