• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Manga >>
Soul Eater
Oldalak: ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 <<>>
beküldve: 2010-01-17 19:28:59
(#40)
Diamond
Diamond
[ Gyalog ]
#38a:
Ez aztáánnn... am látom te nem azon a honlapon olvasod,ahol én.Ott hanyadik fejezetig vann fenn?

#38b:
XD Én is reménykedem,hogy egyszer lekapják a gatyájukat Hallod végigolvastam 45 fejezetet,erre Soul közli,hogy kihagyja a zuhanyt!!! Hát majdnem a monitor bánta!Szerencse,hogy földszintes a lakásunk. XD

*Következő hozzászólással egybeszerkesztve. A moderátor*

új | válasz erre | moderátor
Szerk: Moderátor 2010-01-17 23:47:10
beküldve: 2010-01-16 20:48:23
(#38) Válasz Diamond (#36) üzenetére
yui-nyan :3
[ Addiktgyanús ]
#28:
IGEEEEEN!!! Én is ott anyáztam egyet xD de reménykedjünk h elöbb vagy utóbb ott lesznek... *q* de akkor szerintem a szemem is ki fog folyni :P

tényleg valaki nem tudja, hogy Soul bátyja hol jelenik mg a mangában? *-*T-T bocs ha valakinek ez spoiler volt xD

bocs tévedtem,55.fejezet...

köszönöm és ha valakit érdekel ma jött ki az új fejezet és khöm *q* hát fanservice... de én kiden csodálkoztam nagyon... mikor azt hiszem a 63. fejezetben bevág egy olyan fejet h... aztán másnap csak azt a képet bámultam egésznap... ha valakit érdekel részletesebbn kattintson a spoilerre... de ajánlok egy 100as papír zsebit... és jóéjszakát neketek és bocs h lelőttem a Soul bátyát és télleg jó lenne egy 2. évad de inkább MAGYARUL A MANGÁT !! D

Spoiler! Klikk ide az olvasáshoz.
[Link]

Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle.
Szerk: Moderátor 2010-01-17 23:39:38
beküldve: 2010-01-16 20:25:37
(#36)
Diamond
Diamond
[ Gyalog ]
bocs tévedtem,55.fejezet...

Válasz Kid (#35) üzenetére:
Ez nem kérdés!

Szerk: Moderátor 2010-01-17 23:41:47
beküldve: 2010-01-16 12:25:53
(#35)
Kid
Kid
[ Addiktgyanús ]
Reménykedjünk egy magyar Soul Eaterben, én is azt várom. (Ugye Ti is ? )

"Amint a kenyér a testet, úgy táplálja az olvasás a lelket."
Szerk: Kid 2010-01-16 12:26:13
beküldve: 2010-01-15 18:32:11
(#34)
Diamond
Diamond
[ Gyalog ]
Talán rájönnek, mi kell a népnek és elkezdik fordítaní! Legalábbis reménykedjünk.

beküldve: 2010-01-15 16:50:16
(#33) Válasz Diamond (#32) üzenetére
Umi
Umi
[ Rászokóban ]
Ugyehogy xD Hát mostmár engem is felcsigáztatok, eddig nem tudtam, hogy van bátyja, szóval muszály lesz folytatni, mert animésen is látnom kell őket xD Vagy felőlem jöhet a manga magyarul is. plíz

*Felesleges idézet törölve. A moderátor*

”私は青空をみるのが好きだ。”
Szerk: Moderátor 2010-01-17 23:42:17
beküldve: 2010-01-15 16:13:09
(#32) Válasz Umi (#31) üzenetére
Diamond
Diamond
[ Gyalog ]
Húú egy folytatást én is magyon bírnék!

Szerk: Moderátor 2010-01-17 23:43:41
beküldve: 2010-01-15 10:33:02
(#31)
Umi
Umi
[ Rászokóban ]
Hát kicsit az volt, mivel én speciel nem tudtam, hogy van bátyja. Eddig. ^^" Am meg az gáz, ha nem lesz benne az animében. Mondjuk mit várunk, mikor még fut a manga. Na hátha lesz egy remake vagy vmi folyti majd.

”私は青空をみるのが好きだ。”
Szerk: Moderátor 2010-01-17 23:43:23
beküldve: 2010-01-14 15:35:18
(#29) Válasz yui-nyan :3 (#24) üzenetére
Diamond
Diamond
[ Gyalog ]
ha már fanservice akkor manga 45. fejezet zuhanyzó... XD persze csak a főszereplőket hagyták ki a dologból

#24:
Azt már rég olvastam,de nem tom melyik képre gondolsz... :S vagy várjcsak! Asszem megvan! Az orrvézzésről annyit,hogy én már csak zsepivel ülök le Soul Eatert nézni/olvasni XD anyám meg néha bekopog,hogy miért sikítozok mint egy őrült...erre persze hiába bizonygatom hogy nincs nálam senki csak képregényt olvasok. és igen tényleg legalább 2 évvel öregebbnek néznek ki mint az elején.

#26:
Hát mivel az animében nincs benne,szerintem valahol a 60. fejezet után.De egyébként nemtom. ^^"
Am ez kicsit tényleg spoiler volt... XD

*Toronyidézet törölve. Előző és következő hozzászólással egybeszerkesztve. A moderátor*

Szerk: Moderátor 2010-01-17 23:46:43
beküldve: 2010-01-13 05:54:02
(#26) Válasz Gilje-sama (#25) üzenetére
[ Addiktgyanús ]
még szép hogy kellenek *q* én kicsi csillagom xD köszönöm :P khöm hát igen... mindenki így van ezzel ha a kedvencét meglátja... az csak egy plusz pont ha felső sincs rajta *q*

tényleg valaki nem tudja, hogy Soul bátyja hol jelenik mg a mangában? *-*T-T bocs ha valakinek ez spoiler volt xD

*Következő hozzászólással egybeszerkesztve. Felesleges idézet törölve. A moderátor*

Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle.
Szerk: Moderátor 2010-01-17 23:46:33
beküldve: 2010-01-12 21:45:26
(#25)
Gilje-sama
Gilje-sama
[ True mangafan ]
női fanservice... hát nekem már az is az, ha Steint csak megpillantom...
Sasaki, BS avatarok neked ha kell:

Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-01-12 22:10:23
beküldve: 2010-01-12 21:41:52
(#24) Válasz Diamond (#19) üzenetére
[ Addiktgyanús ]
Érdekes ahogy a karakterek rajzolási stílusa változik(egyértelműen javul),hogy a manga-e a jobb vagy az anime azt nem tudnám megmondani mert nekem mind a kettő egyformán bejött, viszont az tuti hogy a mangában több a fiúknak szóló fanservice.

Hát igen elég lényeg részeket hagytak ki mondjuk ott még az elején az animénél mikor Sid tanár urat faggatják hol van Stein... nem tudom h te h jársz... de lesz benne egy kép Kidről amit egész nap bámultam orrvérezve... xD szal sztem vannak benne olyanok is amit a csajok szóló fanservice... a rajzolással kapcsolatban... szerintem valahogy mintha idősebbnek néznek ki most, mint pl a legelején...

Szerk: yui-nyan :3 2010-01-12 21:42:58
beküldve: 2010-01-12 19:40:14
(#23)
Gilje-sama
Gilje-sama
[ True mangafan ]
ja, igaz, köszönöm. engem is megkavart egy kicsit

Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-01-12 19:15:40
(#22) Válasz Gilje-sama (#21) üzenetére
Merchior
Merchior
[ Megszállott ]
Hát: Az első topic, amit nyitottak szerintem teljesen szabadon csevegő a S.E. keretein belül, mindegy, hogy manga vagy anime, csak mivel az animét már adja az Animax, így arról folyik főképp a beszélgetés, ellentétben a mangával, ami még nincs magyarul, így kevesebb ismeri, és nem is beszélnek róla sokat. Ettől függetlenül szerintem oda is nyugodtan mehetne a mangás hozzászólás, és fölösleges új topicot nyitni csak ennek, főleg hogy nincs különbség a nevek között...

beküldve: 2010-01-12 19:10:01
(#21)
Gilje-sama
Gilje-sama
[ True mangafan ]
nem értelek

Oldalak: ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 <<>>