Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Soul Eater
Hát teljesen lealázna anyagilag, ha most megjelenne még a Soul Eater is.
De most amúgy is sok hosszú befejezetlen mangája van MangaFanéknak, nem volna problémás még egybe belevágni?
De most amúgy is sok hosszú befejezetlen mangája van MangaFanéknak, nem volna problémás még egybe belevágni?
Szerintem a japánok nem adnak jelenleg futó sikersorozatokat egyelőre a magyar kiadóknak. Úgy értem a mangakiadás viszonylag új az országban, viszont a Mangafan próbasorozata, az Árnybíró nagyon jól sikerült. Talán majd pár sorozat múlva átadják a kiadási jogokat, de nem hiszem, hogy erre hamarabb sor kerül.
Persze remélem tévedek
Persze remélem tévedek
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Végülis ez is egy lehetőség.
És ha drágább is, akkor mivan?! Szerintem, ha a kiadó megszerzi egy kicsit talán drágábban, amilyen népszerű ez a sorozat, akár a többszöröse is visszatérül. Ha meg fancuccot is csinálnának.......
Miért van az az érzésem, hogy itt elvesznek a korok közti különbségek?
És ha drágább is, akkor mivan?! Szerintem, ha a kiadó megszerzi egy kicsit talán drágábban, amilyen népszerű ez a sorozat, akár a többszöröse is visszatérül. Ha meg fancuccot is csinálnának.......
cöhhVag ycsak össze kéne vonni a 2-t nem?
Kedves moderátor bácsi, mit szólsz az ötletemhez?
necrokid: a nagyobb ár nem nehezítő körülmény tán?
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-03-18 21:38:24
Reméljük.... de nehéz megszerezni a kiadás jogát, mert Japánban nagyon népszerű.
Lol? Szerintem ha egy sorozat népszerű, könnyebb megszerezni a jogokat, max drágább.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Gilje, tudd meg, hogy imádlak!!!!
(legyek akármilyen fiatal)
Amúgy nem kellene valami megkülönböztetés erre a topicra, hogy ne legyen annyira összetéveszthető a másik S.E.-rel?
hopsz, félreolvastam. gomen

De annak kell a manga. És kid pedig azt írta, hogy kinek NE kellene. És szerintem aki a valódi befejezésre vágyik, már csak azért is megveszi a mangát, ha más nem, angolul oder németül....
Vagy aki tudni akarja, mi az igazi vége a történetnek. Bones ugyanis átírta, mivel még on-going volt, mikor az anime készült. De ezzel gondolom nem mondtam újat
Kinek ne kellenének ezek:
Én megmondom: annak, aki nem szereti a sorozatot
Szerk: Merchior 2010-03-18 21:16:56
beküldve: 2010-03-18 20:46:42
(#76) Olvastátok már a legújjabb fejezetet? Hát én szakadtam! XD
ez a nemcserés dolog nagyon ott volt
"Amint a kenyér a testet, úgy táplálja az olvasás a lelket."
Szerk: Kid 2010-03-17 07:05:07
beküldve: 2010-03-16 20:32:46
(#74) Azért nem olyan nagy baj szerintem, hogy most angolul/németül lehet csak olvasni.
Pláne nekem, aki már 11 éve angolul tanul
"Amint a kenyér a testet, úgy táplálja az olvasás a lelket."
Reméljük.... de nehéz megszerezni a kiadás jogát, mert Japánban nagyon népszerű.
Hát én is csak reménykedek mert nagyon jó lenne ha lenne magyarul.
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛