Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Soul Eater
Hát teljesen lealázna anyagilag, ha most megjelenne még a Soul Eater is. De most amúgy is sok hosszú befejezetlen mangája van MangaFanéknak, nem volna problémás még egybe belevágni?
Szerintem a japánok nem adnak jelenleg futó sikersorozatokat egyelőre a magyar kiadóknak. Úgy értem a mangakiadás viszonylag új az országban, viszont a Mangafan próbasorozata, az Árnybíró nagyon jól sikerült. Talán majd pár sorozat múlva átadják a kiadási jogokat, de nem hiszem, hogy erre hamarabb sor kerül.
Persze remélem tévedek
Persze remélem tévedek
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Végülis ez is egy lehetőség.
És ha drágább is, akkor mivan?! Szerintem, ha a kiadó megszerzi egy kicsit talán drágábban, amilyen népszerű ez a sorozat, akár a többszöröse is visszatérül. Ha meg fancuccot is csinálnának.......
Miért van az az érzésem, hogy itt elvesznek a korok közti különbségek?
És ha drágább is, akkor mivan?! Szerintem, ha a kiadó megszerzi egy kicsit talán drágábban, amilyen népszerű ez a sorozat, akár a többszöröse is visszatérül. Ha meg fancuccot is csinálnának.......
cöhh
Vag ycsak össze kéne vonni a 2-t nem?
Kedves moderátor bácsi, mit szólsz az ötletemhez?
necrokid: a nagyobb ár nem nehezítő körülmény tán?
Vag ycsak össze kéne vonni a 2-t nem?
Kedves moderátor bácsi, mit szólsz az ötletemhez?
necrokid: a nagyobb ár nem nehezítő körülmény tán?
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-03-18 21:38:24
Reméljük.... de nehéz megszerezni a kiadás jogát, mert Japánban nagyon népszerű.
Lol? Szerintem ha egy sorozat népszerű, könnyebb megszerezni a jogokat, max drágább.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Gilje, tudd meg, hogy imádlak!!!! (legyek akármilyen fiatal)
Amúgy nem kellene valami megkülönböztetés erre a topicra, hogy ne legyen annyira összetéveszthető a másik S.E.-rel?
hopsz, félreolvastam. gomen
De annak kell a manga. És kid pedig azt írta, hogy kinek NE kellene. És szerintem aki a valódi befejezésre vágyik, már csak azért is megveszi a mangát, ha más nem, angolul oder németül....
Vagy aki tudni akarja, mi az igazi vége a történetnek. Bones ugyanis átírta, mivel még on-going volt, mikor az anime készült. De ezzel gondolom nem mondtam újat
Kinek ne kellenének ezek:
Én megmondom: annak, aki nem szereti a sorozatot
Szerk: Merchior 2010-03-18 21:16:56
beküldve: 2010-03-18 20:46:42
(#76) Olvastátok már a legújjabb fejezetet? Hát én szakadtam! XD
ez a nemcserés dolog nagyon ott volt
Persze, hogy jó lenne. Kinek ne kellenének ezek:
"Amint a kenyér a testet, úgy táplálja az olvasás a lelket."
Szerk: Kid 2010-03-17 07:05:07
beküldve: 2010-03-16 20:32:46
(#74) Azért nem olyan nagy baj szerintem, hogy most angolul/németül lehet csak olvasni.
Pláne nekem, aki már 11 éve angolul tanul
"Amint a kenyér a testet, úgy táplálja az olvasás a lelket."
Reméljük.... de nehéz megszerezni a kiadás jogát, mert Japánban nagyon népszerű.
Hát én is csak reménykedek mert nagyon jó lenne ha lenne magyarul.
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛