Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Soul Eater
persze! egyszer
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-04-13 16:58:15
(#100) Szerintetek lesz valaha mangafan-tól vagy más kiadótól magyar Soul Eater magyar manga.
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
angolul?? az nem lehet. mivel elvileg azt júnisuban nyomatják ki...
nem animeland..
még nem kaptam kézhezz, mert nem vagyok otthon otthon ,de megvan tiltva hogy más felbontsa helyettem..
s hol hallotad h azt juniustol nyomtatjak..
lehet mas nyomda vagy valami..
az enyém külföldröl szerezte be nagybácsikám...de remélem nem nyitja fel a dobozát anyám..
“I scream, you scream, we all scream for Non-Fat Tofutti Rice Dreamsicles! ” :P
Szerk: ghanima 2010-04-10 20:13:58
gyerekek!!!!
végre megjött a 3as kötetem. .ami nem is végre ..
-->irigykedjetek ..nem kellett egy hét sem hozzá
angolul?? az nem lehet. mivel elvileg azt júnisuban nyomatják ki...
akkor egy kis RAWbeli vélemény a 73. fejezetről
Nem sokat értettem szinte semmit. De írtó poén lesz a rész. Blair is végre felveszi az alakját és *q* Bishi *q* Aztán Tsubaki kicsit... khöm elvörösödik B*Stől és mindenki belezúg mindenkibe sötöbö X'D... aztán meg esznek X'D sonkát. X'D gecci vicces. kár h nem érttem mit mondnai... de majd 3 év múlva ;) aztán felbukkan szerintem 2 új szereplő is, és az elején Kidet is láthatjuk... ennyi~~ vár már h kijöjjön angolul is ;)
Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle.
beküldve: 2010-04-09 20:16:40
(#97) gyerekek!!!!
“I scream, you scream, we all scream for Non-Fat Tofutti Rice Dreamsicles! ” :P
Olvastátok már a legújjabb fejezetet? Hát én szakadtam! XD
ez a nemcserés dolog nagyon ott volt
kawaiii *o* imádtam *o* B*S olyan cuteee volt ><
de Kid Oo bazd... no comment
Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle.
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-04-01 15:28:06
Én láttam valahol Soulos fejpántot!
"Amint a kenyér a testet, úgy táplálja az olvasás a lelket."
Ha meg fancuccot is csinálnának.......
Ami azt illeti csináltak,csak nem könnyű beszerezni. :/
Magyarországban is?
Ha meg fancuccot is csinálnának.......
Ami azt illeti csináltak,csak nem könnyű beszerezni. :/
*narutofanokra való tekintettel nem szól semmit*
Szerk: Gilje-sama 2010-03-18 22:49:01
Szerintem a japánok nem adnak jelenleg futó sikersorozatokat egyelőre a magyar kiadóknak.
Khmmmm...Naruto?
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
de, gondolom, bár az Árnybíró hamarost befejeződik.
Arról nem is beszélve, hogy ott a zseniális Love*Com! ~lávláv