Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Jó az animeland
Én mindig onnan rendelek.
Én tavaly október végén rendeltem meg,szinte amikor az angol verzió elérhető lett az animeland.hu oldalon.Mivel friss mangának számított akkor,2 héten belül meg is érkezett.
az én One Piece-s reményeim is beteges optimizmusra vallanak
tyűű mindig a legújabbik jön ki ééés ááá >< idegesítő... de reménykedjünk *q* megéri am kat a spoilerre és ott kiadja ahol olvasom vagy ahol mindig fent van az új^^
oké. Én a one mangán szoktam olvasni. Most megnyugtattál ,hogy nem vagyok lemaradva.
Ez aztáánnn... am látom te nem azon a honlapon olvasod,ahol én.Ott hanyadik fejezetig vann fenn?
#38b:
XD Én is reménykedem,hogy egyszer lekapják a gatyájukat Hallod végigolvastam 45 fejezetet,erre Soul közli,hogy kihagyja a zuhanyt!!! Hát majdnem a monitor bánta!Szerencse,hogy földszintes a lakásunk. XD
*Következő hozzászólással egybeszerkesztve. A moderátor*
tyűű mindig a legújabbik jön ki ééés ááá >< idegesítő... de reménykedjünk *q* megéri am kat a spoilerre és ott kiadja ahol olvasom vagy ahol mindig fent van az új^^
Oké, marha nagy szívem van, ezért a téma kap egy hét próbaidőt, amíg nem törlöm. Ha ezalatt topikszerű lesz (nincs felesleges idézet, toronyidézet, multiposzt, stb.) magától, akkor maradhat, amúgy meg elég lesz az anime témája is, amíg magyarul ki nem adják. További kellemes fórumozást: a Moderátor*
Ohh bocsánatodért esdeklem! Még új vagyok >w< de megígérem,hogy többet nem fordul elő.Nem jengázok idézetekkel soha többé!
*Felesleges idézet törölve. Hiányzó OFF pótolva. Amúgy a fogadkozás dicséretes. A moderátor*
a dupplapost és toronyidézés szerelmeseinek küldeném Mangafantól a Szerkesztés című számot