Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Soul Eater
beküldve: 2010-01-12 19:07:19
(#20) Amúgy az első S.E. nem nevezi meg konkrétan, hogy csak erről vagy csak arról szabad beszélni.... Na mindegy.
beküldve: 2010-01-12 18:53:06
(#19) Ismerem a mangát ,még nem olvastam teljesen végig, de az animét már lehagytam. Érdekes ahogy a karakterek rajzolási stílusa változik(egyértelműen javul),hogy a manga-e a jobb vagy az anime azt nem tudnám megmondani mert nekem mind a kettő egyformán bejött, viszont az tuti hogy a mangában több a fiúknak szóló fanservice. Az a legjobb a manga még fut,szóval talán az animéből is várható majd a folytatás...
beküldve: 2010-01-12 18:23:53
(#18) jesszusom milyen harc folyik... am én olvasgattam a mangáját xD a vélemény az h már tudom miért szeretik a japánok xD rohadt beteg... sokkal jobb mint az anime ezt kijelentem... de ezt szerintem nem kell kijelenteni mert aki tudja az tudja a másik amit észre vettem, hogy az elején még mindenki olyan kis lányos meg kisfius de aztán igazi bishik lesznek *q* nah csak ennyit akartam hozzá fűzni a dolgokhoz
Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle.
beküldve: 2009-04-23 20:05:56
(#16) Naruto: Jaj... Mit vétettem? Ezt...ezt...ezt nem értem...
Dzurin: Ez jól eset... Egyébként király h Hanontól is félnem kell, és alistertől is a rövid hsz téma miatt...
Dzurin: Ez jól eset... Egyébként király h Hanontól is félnem kell, és alistertől is a rövid hsz téma miatt...
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-04-22 22:37:54
(#15) most mi a gáz srácok, a 2 Soul eater topic (ezzel a hsz-szel együtt) 31 hsz!. arra már simán lehet nyitni 2 topicot, nem? és teljesen összehasonlítható a Narutóval
én azon vagyok meglepődve, h Hanon nem szólt be rá még semmit, pedig ő az igazságosztó felesleges topicok esetén
én azon vagyok meglepődve, h Hanon nem szólt be rá még semmit, pedig ő az igazságosztó felesleges topicok esetén
-
Tegnap kérdezted Morduk hogy haragszom e rád Most már igen! Aki beleköt a Narutoba arra nem betoncipő vár...én a gyilkos version 2.0 alpha vagyok szal én eladom a szerveidet! Lesz rajta pént->manga,dvd!
Most őszintén...nézd meg mennyien írtak ne légy már ien okos...Ezt az animét vagy mangát még te sem ismered...max képről te magad mondtad!
Narutot azért lehet hogy szinte mindenki ismeri egy kicsit nem?
Most őszintén...nézd meg mennyien írtak ne légy már ien okos...Ezt az animét vagy mangát még te sem ismered...max képről te magad mondtad!
Narutot azért lehet hogy szinte mindenki ismeri egy kicsit nem?
Nos akkor mondhatnánk ezt a Narutóra, is, h mi lenne h ha csak 1 topicot csinálnánk és kiírnánk, hogy Naruto!!! Hót fölösleges a Naruto Anime, és a Naruto Shippuden... Ez mind, mind Naruto!!! De nem baj... Annyit megér hogy beszélgessünk, és ha valaki éppen ide lyukad ki akkor beírjon vlamit, vagy ha ismeri a Soul Eater-t akkor meséljen tetszett, nem tetszett...
beküldve: 2009-04-21 22:49:31
(#12) Az egy olog hogy ez az anime/manga nem érdemel szerintem egy külön topicot márcsak a relatíve nem kapható hazánkban mivolta miatt sem, de hogy kettőt, az azért már túlzás...
Nem baj, mástrészt ha marad ez is, egy nap úgy is elveszik, nem?
baniaa: Mért is kérsz bocsánatot?
Mindenki: Kezd elhíresedni a Topic...
baniaa: Mért is kérsz bocsánatot?
Mindenki: Kezd elhíresedni a Topic...
Szerk: Morduk 2009-04-21 21:09:12
beküldve: 2009-04-21 21:05:05
(#10) Előre látom h ebből az lesz h egyiket törlik. Manga v anime ellenkezés meg meg lesz oldva azzal h egyik topik marad, és abban lehet kommentezni mindkettőt.
Na én irtam. De ezt a Soul Eater-t nem ismerem.
Na én irtam. De ezt a Soul Eater-t nem ismerem.
Hát akkor El lopták az oroszok a tankot...
Mit szólnál a Magyarország topicról?
tényleg erre van a legnagyobb szüksége a fórumnak, ennyierővel csinálhatnánk egy topic nevű topicot nem
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Szerk: mad_chan 2009-04-21 21:00:42
Kenya... Hol van az mán?