ENJOY-ANIME: happy day :))))))))))))
GANIMA: Jaj jó volt a VK 4.kötete, nagyon tetszett ^^ már várom az 5.kötetet x)
MARTINA: :))) nagyon örülök :))) most érkezett meg a futár és hozta a csomagot :)) nagyon szépen köszönöm <3
STORM BABY: Viszlát!:D
SHIRUBA: Ccc! Te reménytelen kis fruska:) Nem baj, én mindig itt leszek Neked:D Puszi, Baby!
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Soul Eater
Nos akkor mondhatnánk ezt a Narutóra, is, h mi lenne h ha csak 1 topicot csinálnánk és kiírnánk, hogy Naruto!!! Hót fölösleges a Naruto Anime, és a Naruto Shippuden... Ez mind, mind Naruto!!! De nem baj... Annyit megér hogy beszélgessünk, és ha valaki éppen ide lyukad ki akkor beírjon vlamit, vagy ha ismeri a Soul Eater-t akkor meséljen tetszett, nem tetszett...
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-04-21 22:49:31
(#12) Az egy olog hogy ez az anime/manga nem érdemel szerintem egy külön topicot márcsak a relatíve nem kapható hazánkban mivolta miatt sem, de hogy kettőt, az azért már túlzás...
Nem baj, mástrészt ha marad ez is, egy nap úgy is elveszik, nem?
baniaa: Mért is kérsz bocsánatot?
Mindenki: Kezd elhíresedni a Topic...
baniaa: Mért is kérsz bocsánatot?
Mindenki: Kezd elhíresedni a Topic...
Szerk: Morduk 2009-04-21 21:09:12
beküldve: 2009-04-21 21:05:05
(#10) Előre látom h ebből az lesz h egyiket törlik. Manga v anime ellenkezés meg meg lesz oldva azzal h egyik topik marad, és abban lehet kommentezni mindkettőt.
Na én irtam. De ezt a Soul Eater-t nem ismerem.
Na én irtam. De ezt a Soul Eater-t nem ismerem.
Hát akkor El lopták az oroszok a tankot...
Mit szólnál a Magyarország topicról?
tényleg erre van a legnagyobb szüksége a fórumnak, ennyierővel csinálhatnánk egy topic nevű topicot nem
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Szerk: mad_chan 2009-04-21 21:00:42
Kenya... Hol van az mán?
beküldve: 2009-04-21 20:53:15
(#4) Így van!Ez a topic annyira kellett mint ide-KENYA!!!Igazából állítom hogy aki ismeri az kb 2 ember...ill. ha meg valaki nem ismeri szerinted miért írna?Jááááj!
Elcsesztem, de az Anime, de ez manga!
beküldve: 2009-04-21 20:44:51
(#2) beküldve: 2009-04-21 20:44:14
(#1) Nah megvaaan!
Nah aki ismeri az írjon, de az is aki nem... Mondjuk én sem nagyon ismerem, de tudom, h japánban ez a második legkedveltebb manga/anime!
Nah aki ismeri az írjon, de az is aki nem... Mondjuk én sem nagyon ismerem, de tudom, h japánban ez a második legkedveltebb manga/anime!
Szerk: Morduk 2009-04-21 20:45:16