Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Nyári Animecon 2009
No para
iwiw-emre raktam fel egy igenjó képet, amin Dz és én vagyunk, nézze meg, akinek van accountja ^______________^
iwiw-emre raktam fel egy igenjó képet, amin Dz és én vagyunk, nézze meg, akinek van accountja ^______________^
no pussy, just the dicks
...
Yoroi nem evett velem kexet!!!! Cserébe leköpött
...
...
Charlie idézet:
"So that was the scariest thing what im ever see."
Bocs de viszonylag újonc voltam és az agyam még nem tudta befogadni a Kiválasztottat. Természetes önvédelmi reakció volt.
XD
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Mindennek köze van az öltönyhöz, csakúgy, mint, hogy minden út rómából vezet valahová
Miyu! Szólj, hogy visszakaptad e az esernyődet!
Alister! Csrsnk brvecz drnyst ztrgo prtyek????
Miyu! Szólj, hogy visszakaptad e az esernyődet!
Alister! Csrsnk brvecz drnyst ztrgo prtyek????
no pussy, just the dicks
"Szeretnék azoknak adni egy őszinte Fuck Yout, akik kritizálnak bárkit, aki mer tenni valami különbözőt!" by MM.
Hát, nem találtam linket. Ha megkérlek szépen, belinkeled nekem még1x?
Itt vannak:[Link]
Lawliete: az oszakéra nagy valószínűséggel nem tudok majd menni, mert túl messze lesz.
Azzi: Mitől is olyan sikeres az a troll? Csak nem köze van ennek is az öltönyhöz? Esetleg a vosós siráfhoz?
beküldve: 2009-08-29 09:53:17
(#341)
Szerk: buzifaszvagyok 2009-08-29 09:53:58
beküldve: 2009-08-26 21:00:58
(#340) Én nem tudom de Minitokyosokkal talákoztam.
^^Usagi Tsukino^^
Lawliete: hogyhogy mi nem találkoztunk? *megvakarja a fejét* Lehet, hogy pont elkerültük egymást?
[
Legközelebb ha minden igaz az oszakén lehet velem találkozi februárban (addigra a név vátozik és egy kicsit a cosplay átalakul vagy teljesen új lesz.
Ez az aláírás olyan zseniális, mint az aki kitalálta.<<<<vagyis én
KASZÁSNÉ: saját képeim nincsenek, mert Fisi gépével fényképeztem, amikor ő mondjuk rajzversenyen volt. Azokat a képeket ő már korábban belinkelte.^^
Hát, nem találtam linket. Ha megkérlek szépen, belinkeled nekem még1x?
"Szeretnék azoknak adni egy őszinte Fuck Yout, akik kritizálnak bárkit, aki mer tenni valami különbözőt!" by MM.
beküldve: 2009-08-26 13:51:07
(#337) Megvette valaki conon a Sámánharcost? Ha igen, akkor tudna véleményt mondani róla?
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
hol és mikor készült ez a kép?
nem messze a román határtól egy tecsóban, fogalmam sincs
-
beküldve: 2009-08-26 10:55:04
(#335) Azta, de beindult ez a topic tegnapelőtt
KASZÁSNÉ: saját képeim nincsenek, mert Fisi gépével fényképeztem, amikor ő mondjuk rajzversenyen volt. Azokat a képeket ő már korábban belinkelte.^^
rapider: tényleg sok kép készült rólad, néztem is, hogy majdnem minden feltöltött albumban volt egy-kettő (azért a fórumtalira eljöhettél volna, tekintve hogy vagy fél óráig álltál tőlünk kb. 5 méterre )
H. Dániel: na igen, az első con meghatározó élmény...én anno szintén úgy mentem, mint te, hogy kb. 3 animét ismertem, csak én rohadt rosszul éreztem magam ott (téli pulóverben a PeCsában nem is csoda ). De mégis itt vagyok! ---ezért azóta is hála jár Fisinek ---
Lawliete: hogyhogy mi nem találkoztunk? *megvakarja a fejét* Lehet, hogy pont elkerültük egymást?
necrokid: Gomen, rosszul fogalmaztam. Nekem új arc voltál, mert még nem láttalak fórumtalin -ezek szerint tavasszal elkerültük egymást- de másokra is számítottam.
Usagi Tsukino: Veled sem találkoztam volna?
Yoroi: Ha cosplayelnél, tuti jobban átéreznéd a hely "szellemiségét" Go L!
Dzirun:
rapider: tényleg sok kép készült rólad, néztem is, hogy majdnem minden feltöltött albumban volt egy-kettő (azért a fórumtalira eljöhettél volna, tekintve hogy vagy fél óráig álltál tőlünk kb. 5 méterre )
H. Dániel: na igen, az első con meghatározó élmény...én anno szintén úgy mentem, mint te, hogy kb. 3 animét ismertem, csak én rohadt rosszul éreztem magam ott (téli pulóverben a PeCsában nem is csoda ). De mégis itt vagyok! ---ezért azóta is hála jár Fisinek ---
necrokid: Gomen, rosszul fogalmaztam. Nekem új arc voltál, mert még nem láttalak fórumtalin -ezek szerint tavasszal elkerültük egymást- de másokra is számítottam.
Usagi Tsukino: Veled sem találkoztam volna?
Yoroi: Ha cosplayelnél, tuti jobban átéreznéd a hely "szellemiségét" Go L!
Dzirun:
Hogyhogy megint Dzke?
LOL! Azzi... Am. hol és mikor készült ez a kép?
Szerk: Yaven 2009-08-26 10:56:23
beküldve: 2009-08-25 15:16:42
(#334) Na akkor én is írok egy rövid összefoglalót:
Odaértünk, a jegyátvétel még sosem ment ilyne könnyen. Aztán protekcióval sikerült a kilóméteres sor elejére kerülnünk barátnőmmel. Persze közben már vagy 3 fényképet késítettek rólunk. Bementünk, vettem mangákat, Itachi figurát, ettünk sok szusit és rengetegen fényképeztek minket, volt olyan, hogy 10 percig csak álltunk és kattogtak a fényképezőgépek. És legfontosabb, hogy sikerült beszélnem az AS főszerkesztőjével mangaleadás ügyben, és az sucess volt. Ja meg neveztem a rajzversenyre.
Vasárnap már nem volt olyna izgalmas, csak beültünk CP performancera. A chilli boysban volt Mximum the Hormone /kis részlet/ ezért ők voltka az abszolút favok. Meg aztán a DMC cp se volt semmi. Végül szusiztunk, Yako torit ettünk aztán nyomás haza.
Odaértünk, a jegyátvétel még sosem ment ilyne könnyen. Aztán protekcióval sikerült a kilóméteres sor elejére kerülnünk barátnőmmel. Persze közben már vagy 3 fényképet késítettek rólunk. Bementünk, vettem mangákat, Itachi figurát, ettünk sok szusit és rengetegen fényképeztek minket, volt olyan, hogy 10 percig csak álltunk és kattogtak a fényképezőgépek. És legfontosabb, hogy sikerült beszélnem az AS főszerkesztőjével mangaleadás ügyben, és az sucess volt. Ja meg neveztem a rajzversenyre.
Vasárnap már nem volt olyna izgalmas, csak beültünk CP performancera. A chilli boysban volt Mximum the Hormone /kis részlet/ ezért ők voltka az abszolút favok. Meg aztán a DMC cp se volt semmi. Végül szusiztunk, Yako torit ettünk aztán nyomás haza.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2009-08-25 13:13:53
(#333)