Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Nyári Animecon 2009
beküldve: 2009-08-20 13:35:43
(#256) Szombaton megpróbálok kijutni.
Ez az aláírás olyan zseniális, mint az aki kitalálta.<<<<vagyis én
Szerintem pénteken is lehetne háromkor a találkozó. Addigra már (remélhetőleg) lemegy a tumultus. Ha meg nem, akkor fél négykor. Mit szóltok hozzá?
.
.
Okés! Kábé akkor megyek oda úgyis. Feltehetően valami Luke Valentine-szerű cosplayben. Egyelőre úgy néz ki. Szombaton marad Rip, vasárnap gót loli.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Nem erről van szó, lehet, hogy találkozunk a barátnőmmel egy japán lánnyal. És mivel Ő mégsem itt lakik a szomszédban, és szombatra amúgy sem volt jegyem, ezért inkább lemondtam (egyelőre) a "kiülök a PeCsa elé és megkezdem egyedül a Fórumtalit" tervemről.
De igyekszem tényleg odaérni.
beküldve: 2009-08-20 11:00:47
(#253) Akinek jegyet vettem, legyen olyan jó, és keressen meg!
//e-mail, msn, mobil//
//e-mail, msn, mobil//
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-08-20 10:17:12
(#252) Továbbra is eladó egy háromnapos jegy a nyári Conra! Ha érdekel valakit, írjon e-mailt a hunime[kukac]freemail.hu címre!
beküldve: 2009-08-19 23:28:28
(#251) Nyüüf, háromkor szerettem volna megnézni az AMV-vetítést :/... Na mindegy ezt még megálmodom, konzultálok az ügyben Dragdával.
beküldve: 2009-08-19 23:23:30
(#250) Szerintem pénteken is lehetne háromkor a találkozó. Addigra már (remélhetőleg) lemegy a tumultus. Ha meg nem, akkor fél négykor. Mit szóltok hozzá?
Yaven: Szombaton tőlem oké a három órai kezdés.
Yaven: Szombaton tőlem oké a három órai kezdés.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-08-19 23:14:41
(#249) Lehet nem ide kéne de van egy eladó 3 napos jegyem.Akit érdekel privátban megtalál. jah és mondjuk csak sorbanállás után tudom eladni de ha vki.megvárja akkor kérem jelezzen.
Hazugságoddal ezer tüskét nyelsz.
Szerk: Syan 2009-08-19 23:17:55
Nem sikerült szombatra jegyet szerezned?
Háromnál tovább biztosan ott leszünk, lekésni tuti nem fogod a talit ;) Ez a többieknek is szól; ha csak 4-kor kaptok észbe, akkor is gyertek ki a PeCsa elé, mert tuti ott leszünk a Mangafan Fórumtalis táblánkkal. *reménykedik, hogy addigra kész lesz egy nagyobb darab*
Háromnál tovább biztosan ott leszünk, lekésni tuti nem fogod a talit ;) Ez a többieknek is szól; ha csak 4-kor kaptok észbe, akkor is gyertek ki a PeCsa elé, mert tuti ott leszünk a Mangafan Fórumtalis táblánkkal. *reménykedik, hogy addigra kész lesz egy nagyobb darab*
Az eddigi terveim meghiúsulni látszanak, szóval nem biztos, hogy egész nap ott fogok csücsülni, de ha mégis, akkor majd nálam le lehetne tenni azt a táblát. Én is terveztem, hogy készítek egyet, de nem jött össze... És holnap szerintem már nem lesz rá időm. Ha mégis, akkor szólok.
Mindenesetre igyekszem háromra odaérni. Lehet egy kicsit kések, de igyekszem.
Ha később is ott lesztek, akkor mindenképp találkozunk.*___*
Mindenesetre igyekszem háromra odaérni. Lehet egy kicsit kések, de igyekszem.
Ha később is ott lesztek, akkor mindenképp találkozunk.*___*
beküldve: 2009-08-19 20:55:09
(#246) ÁÁÁ! Még mindig nem lett megbeszélve, hogy mikor lesz fórumtali?
No akkor *felragasztja a Hitler-bajszot * szombaton a talit sztem tartsuk 15 órától, hogy se a rajzversenyt, se a vetítéseket, se a cosplayversenyt ne zavarja.
A másik két napon vagy összefutunk vagy nem (inkább az első verzióra szavazok ). És mivel sok új fórumos várható szombatra, kéne csinálni egy táblát. Fisi mit szólnál hozzá, ha együtt megcsinálnánk?
No akkor ez kiknek lenne jó?
No akkor *felragasztja a Hitler-bajszot * szombaton a talit sztem tartsuk 15 órától, hogy se a rajzversenyt, se a vetítéseket, se a cosplayversenyt ne zavarja.
Tudom, hogy akkor lesz AMV verseny, de eddigi értesüléseim szerint az érinti még a legkevesebb embert.
A másik két napon vagy összefutunk vagy nem (inkább az első verzióra szavazok ). És mivel sok új fórumos várható szombatra, kéne csinálni egy táblát. Fisi mit szólnál hozzá, ha együtt megcsinálnánk?
No akkor ez kiknek lenne jó?
Szerk: Yaven 2009-08-19 20:55:40
beküldve: 2009-08-19 18:17:08
(#245) Gyerekek földrajz faktos vagyok és időjós akarok lenni az első Mo-n aki loli ruciban mondja el a helyzetet XD
Szóval Erős északkeleti szél várható a duna tisza köze között szórványosan előfordulhat zápor zivatar, néhol jégesőre is lehet számítani. Kellemes hűvös időre stámíthatunk, azomban mivel ez még elég távoli időpont így jelenlegi előjelzések bizonytalanok lehetnek. Csak annyit tehetünk hogy folyamatosan figyeljük a jelentéseket.
Szóval Erős északkeleti szél várható a duna tisza köze között szórványosan előfordulhat zápor zivatar, néhol jégesőre is lehet számítani. Kellemes hűvös időre stámíthatunk, azomban mivel ez még elég távoli időpont így jelenlegi előjelzések bizonytalanok lehetnek. Csak annyit tehetünk hogy folyamatosan figyeljük a jelentéseket.
Ez az aláírás olyan zseniális, mint az aki kitalálta.<<<<vagyis én
beküldve: 2009-08-19 16:58:46
(#244) Menjetek helyettem is a conra légyszi én csak az őszire megyek legközelebb
De legalább oda elmegyek
De legalább oda elmegyek
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
beküldve: 2009-08-19 15:47:51
(#243) friss időjárás:
péntek: változékony 31 fok
szombat: zápor, zivatar 29 fok
vasárnap: zápor 23 fok
az eső szinte biztosra mondható, ugyanis az egész ország területére irja;) (ettől persze semmi sem biztos, csak annyi, hog nem kerülheti el pestet, de hogy le is esik-e...)
péntek: változékony 31 fok
szombat: zápor, zivatar 29 fok
vasárnap: zápor 23 fok
az eső szinte biztosra mondható, ugyanis az egész ország területére irja;) (ettől persze semmi sem biztos, csak annyi, hog nem kerülheti el pestet, de hogy le is esik-e...)
már egy másik topicban válaszoltam, h beszéltem a sráccal, de olyanja nincs, csak winchestere és h annál sztem a kispisztoly is jobb
-
Szerk: ∂z 2009-08-19 14:17:38