Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Nyári Animecon 2009
beküldve: 2009-08-10 12:15:04
(#196) Koli van, ahol én is meg fogok szállni. 5000/éjszaka 2 fős szobában. Ez elég olcsó gondolom.
no pussy, just the dicks
beküldve: 2009-08-10 10:03:33
(#195) Sziasztok!
tudtok valami olcsó szállást a con közelében??? de tényleg olcsót! bármi lehet koli ifi szálló bármi!! segítsetek!
tudtok valami olcsó szállást a con közelében??? de tényleg olcsót! bármi lehet koli ifi szálló bármi!! segítsetek!
Ne csak nézz, láss is!
beküldve: 2009-08-08 20:04:20
(#194) Sajnos nem lesz kész a Conra a FF cosplayem. Pedig az elmúlt 5 napban átlagosan napi 6 órát varrtam, de ezt lehetetlen lesz befejeznem az elutazásunk miatt.
Marad a Sakuraconos ruha egy kicsit felturbózva.
Jaj de várom már a Cont, csak 13-at kell addig aludni!
Marad a Sakuraconos ruha egy kicsit felturbózva.
Jaj de várom már a Cont, csak 13-at kell addig aludni!
beküldve: 2009-08-05 17:59:57
(#192) Necrokid; az elővételi kód "helyettesíti" az e-mail címet. Vagy ezt adod meg a pénz átutalása során, vagy az e-mail címedet. És ahogy Yaven is írta, kód/e-mail cím bemondása esetén a jegyátvétel.
beküldve: 2009-08-05 16:17:21
(#191) Sziasztok!
Eladó egy háromnapos jegy! Ha érdekelne valakit, írjon a hunime[kukac]freemail.hu címre!
Eladó egy háromnapos jegy! Ha érdekelne valakit, írjon a hunime[kukac]freemail.hu címre!
Mikor lesz program, hogy el tudjuk dönteni a fórumtali időpontját?
Szegény siráf hazsbaja...
Program majd csak valszeg Con előtt 2 nappal lesz, hogy senki se tudja aszerint tervezni az életét. Én inkább a megjelenésekre lennék kíváncsi, hogy mégis mennyi pénzt vigyek.
Micsi: no comment.
necrokid: ugyan még elővételben nem vettem jegyet, de sztem azt a kódot kell majd bemondani a jegy átvételnél. Persze ez nem biztos.
[Link]
Azért remélem ez a lista még bővülni fog, főleg a Mangafan részéről
*Egy kicsit törölgettem, így szükségessé vált a következő hozzászólással egybeszerkesztés. Ezért természetesen nem számítom negatívumnak. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2009-08-06 20:09:25
beküldve: 2009-08-05 12:18:52
(#185) Valaki megtudná mondani mire szolgál az elővételi kód? előre is thanx
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2009-08-05 11:45:06
(#183) Mi a baj? Nem szeretitek a vozst?
Mikor lesz program, hogy el tudjuk dönteni a fórumtali időpontját? Én pénteken meg szombaton leszek ott és péntek szombat este ott is hálok, szóval lehet egy-két-tíz bulit összeszervezni ;)
Mikor lesz program, hogy el tudjuk dönteni a fórumtali időpontját? Én pénteken meg szombaton leszek ott és péntek szombat este ott is hálok, szóval lehet egy-két-tíz bulit összeszervezni ;)
no pussy, just the dicks
*aggódik*
Oh, köszönöm az infót. Akkor még jövő héten egy utolsó rohamra indulok...*___*
Igaz. Sajnos akkor kénytelenek leszünk téged megenni.
Egynapos jegyek elvileg még mindenhol kaphatóak. Szerintem próbálkozz a Trilliánnál, mert ők általában sok jegyet kapnak.
Dz-t nem ehetjük meg, mert meghalunk. Szerintem már a húsa is telítődött alkohollal. Gondolj bele; egy grillparty csoportos detox-szoba bérléssel végződne. Micsoda idill.*___* XD
Azért, mert borzalmas pénzhiányban szenvedek - és azért pénteki, mert a matsuri mindenképpen kihagyhatatlan számomra, nem csak a japán programkavalkád miatt, hanem az esti Karin koncert miatt is.
De a sors fintora, hogy most bezzeg lenne pénzem akár a háromnapos jegyre is... Mindegy a jövő héten még megpróbálkozom egy szombati jeggyel is, hátha kapok még valahol...
(Ti nem tudtok valami infót, csak szombati jegyek akadnak még a boltokban?)
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-08-05 11:17:10
beküldve: 2009-08-05 11:06:58
(#179) De jó, nem kell majd kajára költeni, mert ott lesz a Miho-grill! De ha a végén Dz-t sütjük meg, nekem az is megfelel. Csak könyörgöm ne használjuk az Azzi-féle 'vosós siráf' receptet!
Miho: hogyhogy csak péntekre vettél jegyet?
beküldve: 2009-08-04 23:51:24
(#178) Szerintem a szombat a legtöbbünknek megfelel. Akik 3 napra mennek találkozhatnak bármikor. De aki csak egy napra megy (és remélhetőleg szombat), nekünk meg a szombat lenne jó.
Várom már.. ^^ Egy hatalmas nagy fórumtali.. ^^
Várom már.. ^^ Egy hatalmas nagy fórumtali.. ^^
szerintem is legyen ugyan ott, az a hely már úgyis meg van jelölve
Dz: a bokor alatt az csak a te területed szegény pipa
de én vihetem az enyém ha szükségünk van 1re =)
dehogy is nem, majd + látod
1 kis pia csodákra képes, és legalább nem kell majd pácolni csak sütni és kész
Dz: a bokor alatt az csak a te területed szegény pipa
de én vihetem az enyém ha szükségünk van 1re =)
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...