Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Nyári Animecon 2009
beküldve: 2009-07-31 19:12:12
(#146) beküldve: 2009-07-31 10:10:08
(#145) Eről a free hugsról jut eszembe, hogy 3 lány beöltözött a Conra és ott mindenkit megöleltek. Tök muris volt.
beküldve: 2009-07-31 09:50:03
(#144) nem akartam cosplay topicot offolni, ezért itt kérdezem, neketek mi bajotok a free hugosokkal?
-
Amúgy hogy lehet valakiből segítő???
Elvileg úgy hogy tag leszel a MAT-nál és úgy!De szerintem érdeklődj náluk emailben,biztos jobban elmagyarázzák,de ezt onnan tudom mert a barátnőm is tag és ő is segítőnek állt!
Nem.
Conos fórumon le van írva.
Emailben kellett megpályázni sakuraconon, most nyárira meg megvan a tavaszi csapat, kiegészülve pár ujjal. a Jelentkezés 25-én lejárt.
A korhatár 16 év, beléptetésnél aki 'pénzeskedik' annak 18.
beküldve: 2009-07-30 20:00:04
(#142) köszönöm mindenkinek.
Ez az aláírás olyan zseniális, mint az aki kitalálta.<<<<vagyis én
Szerk: Lawliete 2009-07-30 20:00:27
Juppí!!! Kiderült, hogy mégis tudok Animeconra menni! Ráadásul terveim szerint mindhárom napon ott leszek! Csak abban reménykedem, hogy addigra elkészül a ruhám.
ÓÓ Nem tudom miért de veled szívesen találkoznék a Con-on!!:)
A Boldogság nem a barátok mennyiségétől, hanem a minőségétől függ! Az életünket mi alakítjuk, és ebben az igaz barátok csak segítenek!! Az igaz barát a kezedet fogja és a szívedet simítja!!! A barátság nem élet-halál kérdése, annál sokkal fontosabb!!!! A Barát az, aki megérti a múltad, hisz a jövődben és elfogad annak aki vagy!!!!!:)
beküldve: 2009-07-30 16:46:41
(#140) Juppí!!! Kiderült, hogy mégis tudok Animeconra menni! Ráadásul terveim szerint mindhárom napon ott leszek! Csak abban reménykedem, hogy addigra elkészül a ruhám.
beküldve: 2009-07-29 20:32:53
(#139) Köszönöm mindegyikőtöknek!!!
A Boldogság nem a barátok mennyiségétől, hanem a minőségétől függ! Az életünket mi alakítjuk, és ebben az igaz barátok csak segítenek!! Az igaz barát a kezedet fogja és a szívedet simítja!!! A barátság nem élet-halál kérdése, annál sokkal fontosabb!!!! A Barát az, aki megérti a múltad, hisz a jövődben és elfogad annak aki vagy!!!!!:)
Ez lett volna a második kérdésem.
mármint hogy hogyan lehetsz MAT tag? mert arra itt találod a választ:
[Link]
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2009-07-29 18:27:55
(#137) Csak úgy mellékesen,végre nem kell több órát sorban állnunk a jegyekért,(2x álltunk sorba-1. elővételes,2.a bejutós sor)mert már megvan pár napon belül megyek értük!
Annyira szuper!
Annyira szuper!
Szerk: Nanaho 2009-07-29 18:28:42
Ez lett volna a második kérdésem.
Amúgy hogy lehet valakiből segítő???
Elvileg úgy hogy tag leszel a MAT-nál és úgy!De szerintem érdeklődj náluk emailben,biztos jobban elmagyarázzák,de ezt onnan tudom mert a barátnőm is tag és ő is segítőnek állt!
beküldve: 2009-07-29 18:07:32
(#134) Amúgy hogy lehet valakiből segítő???
beküldve: 2009-07-28 18:20:03
(#133) Igen durva. Talán jövőre én is segítőnek jelenkezem majd.
beküldve: 2009-07-28 17:42:57
(#132) én is megvettem, a szombatit, de megyek mindhárom napra - mint segítő.
Azért durva hogy ugy kell lecsapni a jegyekre^~^
Azért durva hogy ugy kell lecsapni a jegyekre^~^