Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Nyári Animecon 2009
Volt bőven, persze biztos egy hét múlva már jóval kevesebb lesz.
Mától kaphatóak nálunk az AnimeCon jegyek!!!
Pénteki jegy: 1.000 Ft
Szombati jegy: 2.000 Ft
Vasárnapi jegy: 2.000 Ft
Kétnapos jegy (szombat-vasárnap): 3.500 Ft
Háromnapos jegy: 4.200 Ft ELFOGYOTT!
Animelandban már el is fogyott a 3 napos jegy. és ha jól tudom náluk amúgy is hamar el szoktak fogyni a jegyek. úgyhogy érdemesebb minél hamarabb beszerezni akik tőlük akarnak venni.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2009-07-27 23:41:07
(#115) Igen, ahhoz hogy árulhassál kell asztalt szerezned és valami pénzbeli hozzájárulást fizetned. De ha mondjuk arról van szó, hogy előre megbeszéled neten az emberekkel - mondjuk az eladnék/vennék topikban - hogy mi legyen, akkor ott le lehet bonyolítani az üzletet, azért biztosan nem szólnak. De leülni egy helyre és kínálni egész nap a dolgaidat nem lehet (max a free hug-ot és egyebeket )
Amúgy ma mindenhova megérkeztek a con jegyek elvileg, legalábbis a Trillianhoz és a Holdfényesekhez biztosan. Volt bőven, persze biztos egy hét múlva már jóval kevesebb lesz.
Amúgy ma mindenhova megérkeztek a con jegyek elvileg, legalábbis a Trillianhoz és a Holdfényesekhez biztosan. Volt bőven, persze biztos egy hét múlva már jóval kevesebb lesz.
beküldve: 2009-07-27 21:15:43
(#114) Hali én úgy tudom ha rajongók engedélyyt kaptak árusíytásra ők is árulnak. Már megkaptam a kósot is.
Ez az aláírás olyan zseniális, mint az aki kitalálta.<<<<vagyis én
beküldve: 2009-07-27 21:08:16
(#113) Hello!
én még sose voltam conon mert elég messze van Bp és még nem jött össze.. de idén kacérkodok a gondolattal,
de lenne egy fontos tényező ami a döntésben segítene: Lehet ott figurákat stb venni? ha igen csak boltoktól v. rajongók is árulnak, cserélnek? hogy megy ez?
én még sose voltam conon mert elég messze van Bp és még nem jött össze.. de idén kacérkodok a gondolattal,
de lenne egy fontos tényező ami a döntésben segítene: Lehet ott figurákat stb venni? ha igen csak boltoktól v. rajongók is árulnak, cserélnek? hogy megy ez?
Ne csak nézz, láss is!
Usagoi:
Ha a conra gondolsz az max csak bombariadóval lehet. Fr rngrm drmmivrl drm lrhrt elriasztani, oda láncolom magam.
Ha a conra gondolsz az max csak bombariadóval lehet. Fr rngrm drmmivrl drm lrhrt elriasztani, oda láncolom magam.
Szerk: Lawliete 2009-07-27 21:01:11
Előrendeltem 3 jegyet. Remélem nem hiába vettem hármat. Más különben ha egy kimaradna majd az utsó embernek elpasszolom.
aki sorban áll
REmélem nem marad el.....
^^Usagi Tsukino^^
beküldve: 2009-07-27 20:00:09
(#110) Előrendeltem 3 jegyet. Remélem nem hiába vettem hármat. Más különben ha egy kimaradna majd az utsó embernek elpasszolom.
aki sorban áll
remélem szombaton leszel....
egy kérdés: mikor lesz a fórumtali?
egy kérdés: mikor lesz a fórumtali?
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-07-27 15:04:19
(#108) A vasárnap sztornó, családi program miatt.
Mondanom se kell, ezzel a többi nap alatt is erősen inogni kezdett a talaj...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-07-27 15:05:10
Elvileg sokan lesznek.Csak nehogy felhasználh hogy nem kap ingyen Usagi autogrammot az aki nem enged előre----->>>beteg ez nem MT,,,,
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
^^Usagi Tsukino^^
Szerk: Moderátor 2009-07-27 14:53:30
Jaj! Akkor én bunkó leszek minrt mindíg és tolakodni fogok. Engem senki nem állíthat meg.Ahogy a honlapon láttam a helyzet változatlan.
Szerk: Lawliete 2009-07-26 19:49:50
Ha a honlapról vesszük ott is elfogyhat? (hülye kérdés) O NNAN venném a szombatit, tudom ott kel átveni de az is megfelel.
igen, onnan is elfogyhat. viszont készülj fel hogy nagy sor lesz. ráadásul amikor beengedték a népeket 10kor én nem akartam tülekedni és 11kor tudtam bejutni. de ez 2008 tavaszán volt, úgyhogy lehet hogy most már megoldották ezt a helyzetet is.
beküldve: 2009-07-26 19:07:17
(#104) Én majdnem 100% hogy megyek holnap AnimeLand-be. Apu itthon van 2 hétig úgyhogy eltud vinni, csak még egy kis nyávogás kell hogy meggyözzem XD. Jön még valaki?
Kockanyúl x3
beküldve: 2009-07-26 17:51:16
(#103) Ha a honlapról vesszük ott is elfogyhat? (hülye kérdés) O NNAN venném a szombatit, tudom ott kel átveni de az is megfelel.
Köszönöm jókívánságod. Hát remélem jó lesz. Alucard lesz benne a főszereplő aki elég vicces helyzetbe kerül és természetesen a vége csattanó lesz.
A gyilkolást és tömeges vámpírgyártást próbálom akadályozni és hanyagolni.
Az első ötletem az volt hogy nyaralni mennek. Alucard fürdőruhában 100 védőfaktoros naptej stb>>> de ezt elvetettem, mert sokkal jobb jutott eszembe.
Köszönöm jókívánságod. Hát remélem jó lesz. Alucard lesz benne a főszereplő aki elég vicces helyzetbe kerül és természetesen a vége csattanó lesz.
A gyilkolást és tömeges vámpírgyártást próbálom akadályozni és hanyagolni.
Az első ötletem az volt hogy nyaralni mennek. Alucard fürdőruhában 100 védőfaktoros naptej stb>>> de ezt elvetettem, mert sokkal jobb jutott eszembe.
Szerk: Lawliete 2009-07-26 18:02:57
igen, mindenhol nagyon hamar elkapkodják a jegyeket (főleg a szombati napra szólót).
mondjuk Yakumoéknál (AnimeLand) ha jól tudom volt olyan hogy már előre le lehetett foglalni a jegyeket, de lehet hogy rosszul emléxek.
mondjuk Yakumoéknál (AnimeLand) ha jól tudom volt olyan hogy már előre le lehetett foglalni a jegyeket, de lehet hogy rosszul emléxek.