• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Offtopic cuccok >>
Nyári Animecon 2009
Oldalak: ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 <<>>
beküldve: 2009-07-14 22:06:12
(#56)
rapider
rapider
[ Megszállott ]
Én pl:zack fair leszek az ff7-ből és persze kankuró

Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2009-07-14 18:33:40
(#55)
Lawliete
Lawliete
[ Addiktgyanús ]
Jaj zetsubóból cosplay ! Yupi Vadászni fogok rád. Hát nekem a goth loli cosplaxem körvonalazódik. Csak kéne valakit találnom aki értékeli innen hogy jó lesz-e ahogy csinálom. Nehogy izlésficcamos legyen aztán mindíg a ilyen meg olyan góth loliról haljunk

Ez az aláírás olyan zseniális, mint az aki kitalálta.<<<<vagyis én
beküldve: 2009-07-13 20:38:56
(#54)
alister
alister
[ True mangafan ]
A péntekben a daruhajtogatás, a go meg a sógi tulajdonképpen még vonz is, de nagyon sok az a 4200 kemény magyar forint...

"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-07-13 19:23:54
(#53)
Yoi
Yoi
[ Rászokóban ]
Én is meek! Itoshiki Nozomu (Sayounara Zetsubou Sensei!) leszek. ^^ És indulok mindkét rajzversenyen is. =)

Pénteken nem megyek, nekem ez a Matsuri unalmas =P.

Kockanyúl x3
beküldve: 2009-07-13 19:08:02
(#52)
Gemini
Gemini
[ Rászokóban ]
Nokérem,beindult a nyári con honlapja. (vagy már rég beindult,csak le vagyok maradva? )
Egyelőre még nem sok infó van fönt,de az már biztos,h a pénteki nap Matsuri lesz... Sztem a pénteki programok is (már amennyi még le van írva) egész jól hangzanak. :) Én pl. szívesen elnéznék,csak az már lehet kicsit sokra jönne ki.
Még a jegyárak vannak fönt...csak azt tapasztaltam,amit az elmúlt hónapokban oly sokszor lehetett látni/érezni,stb...:
Spoiler! Klikk ide az olvasáshoz.
emelkedtek -.-

De majd meglássuk.

beküldve: 2009-07-12 20:11:29
(#51)
Morduk
Morduk
[ True mangafan ]
Én is mennék csak nem tudok mert Nyiregyen lakok és pont később megyek ki mint a con van... De fórumtalira megyek!

Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-07-12 19:45:49
(#50) Válasz Ivi (#44) üzenetére
Fyndra
Fyndra
[ Rászokóban ]

Valsz nem te leszel az egyetlen, aki a pénteki programot kihagyja, elég sokan fognak így dönteni, attól tartok.

Pedig ha sikerül jól összehozniuk, és tényleg matsuri lesz, akkor jó kis hecc lesz az [erősen gondolkodom, hogy kellene valami mókás mintájú yukata, vagy ilyesmi ]
Én pont valami ilyesmit hiányoltam eddig a Conokról, szóval oké, hogy kinn a színpadon hadonásznak bokkennel, meg ilyesmi, de nem nagyon éreztem hangsúlyosnak a kulturális részét a Connak.

A boldog lét egyik alaptörvénye: minden olyan hasznos holmit fokozott gyanakvással kell kezelni, ami kevesebbet nyom, mint a saját használati utasítása.
beküldve: 2009-07-12 19:09:57
(#49)
tre846
tre846
[ Rászokóban ]
Szerintem nem fontolgatják, hogy a pénteki nem lesz fizetős, mert akkor a conbérlet drágább lesz mint megvenni a jegyeket, hacak a fehérvári con nem lesz 2500Ft..^^

A péntek nekem nem szimpatikus, de erőltetettnek nem tűnik, és programokban is csomó újdonság lesz szombat-vasárnap - állítólag. Ami biztos az akadályverseny:)

És mindenki pályázzon minden versenyre,függetlenül, hogy hanyadik conja. Érdemes kipróbálni, hogy mennyire vagy jó a többiekhez képest;) Én például annak ellenére rajzolok pályázatra, hogy top10-be még sose voltam benne

beküldve: 2009-07-10 21:15:41
(#48) Válasz Ivi (#44) üzenetére
L.Lawliet
L.Lawliet
[ Rászokóban ]
Köszönöm a válaszodat, és a Pénteki Programot is...akkor majd meglátom hogy legyen!!

*Toronyidézet törölve. A moderátor*

A Boldogság nem a barátok mennyiségétől, hanem a minőségétől függ! Az életünket mi alakítjuk, és ebben az igaz barátok csak segítenek!! Az igaz barát a kezedet fogja és a szívedet simítja!!! A barátság nem élet-halál kérdése, annál sokkal fontosabb!!!! A Barát az, aki megérti a múltad, hisz a jövődben és elfogad annak aki vagy!!!!!:)
Szerk: Moderátor 2009-07-12 14:37:58
beküldve: 2009-07-10 18:17:10
(#47) Válasz Lawliete (#46) üzenetére
Fiszi
Fiszi
[ Megszállott ]
Szerintem nyugodtan rajzolj és/vagy írj. Legrosszabb esetben nem rakják ki. Még mindig jobb, mintha meg se próbálod. És olyan jó érzés kint látni a képedet! Még ha nem is érsz el helyezést.

(Én idén CG-ben a második lettem, azaz nem nyertem semmit, de annyira örültem hogy a csúnyácska kis hiénám kikerült.

Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-07-10 13:07:13
(#46)
Lawliete
Lawliete
[ Addiktgyanús ]
Hát ha minden igaz egy napra eltudok menni, de nem tudom sajnos még hogy melyikre. Egy biztos nem a péntekire. Ez lenne az első Conom, már alig várom. Ha tudnák valahol szállást szerezni akkor talán 2-re is betudnák nézni és legalább egy napig teljes hosszig maradhatnék.
Ha minden igaz addigra sikerül összehoznom egy gagyi goth loli ruhát. (Sajnos nem tudok varni>>> az alapanyagaimat meg kidobták (kell nekem annyit utazgatni összevissza)) Hát már a kesztyűm megvan, meg a ruhám de még az alsószoknyával és a fehér harizsnyával és a hajammmal és egyébb kiegészítőkkel sehogy se állok.
Nem nagyon tudom hogy mihez kezdjek majd a conon. Talán az első az lesz hogy lerohanom az első L-t!!! Hát rajzolni írni tudok de ahoz még nrm lrsz bátorságom, inkább csak megfigyelek. De azért csinálni is kéne valami! De mit?

Ez az aláírás olyan zseniális, mint az aki kitalálta.<<<<vagyis én
beküldve: 2009-07-10 10:14:46
(#45) Válasz alister (#41) üzenetére
Fiszi
Fiszi
[ Megszállott ]
O igen, éljen a jogi kar A biztonság kedvéért nem hordom majd olyan feltűnően.

Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-07-10 09:38:04
(#44)
Ivi
Ivi
[ Megszállott ]
#24 alister, #28 Yaven
Van ebben a pénzszagúságban valami, bár ennek ellentmond az hogy, hallottam olyan híreket is, hogy lehetséges, hogy a pénteki nap nem lesz belépőjegyes. Illetve a Mondo új számából úgy néz ki, hogy a szokásos árusítás is csak két napon keresztül lesz. Persze el tudom képzelni, hogy a kulturális napon is lehet majd mindenféle másra pénzt költeni.
Hogy a programokban mekkora előrelépés lesz, hát... a Mondoban nagyon próbálják beharangozni a pénteki eseményeket, majd meglátjuk. Második conosként még nincsen sok tapasztalatom.

#30 L.Lawliet
Mattről a DN How to read kötete az alapadatai mellett annyit közöl, hogy szereti a videójátékokat és nem szeret kimozdulni otthonról.

#31 Citrow
Valsz nem te leszel az egyetlen, aki a pénteki programot kihagyja, elég sokan fognak így dönteni, attól tartok.

#32 L.Lawliet
És azt sem hiszem, hogy a pénteki programba nagyon bele fog illeni a cp, szal inkább a kimonó.

#38 Misu-chan
Drukkolunk! Majd élőben is kell énekelned!

beküldve: 2009-07-10 09:20:07
(#43)
The Exiled
The Exiled
[ True mangafan ]
úgy néz ki,hogy ez lesz életem első animecon-a ^^(remélem, hogy nem az utolsó)

He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-07-10 01:09:52
(#42) Válasz alister (#41) üzenetére
Keiichi
Keiichi
[ Addiktgyanús ]

Hmm... ezt nem is tudtam. Elég érdekes dolgok derülnek itt ki. És még azt hiszik hogy otakuk közt nem müvelödik az ember.

Wonder why a lone wolf don't run with the clan, only trust your instincts and be one with the plan.
Oldalak: ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 <<>>