Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Nyári Animecon 2009
beküldve: 2009-07-14 22:06:12
(#56) Én pl:zack fair leszek az ff7-ből és persze kankuró
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
beküldve: 2009-07-14 18:33:40
(#55) Jaj zetsubóból cosplay ! Yupi Vadászni fogok rád. Hát nekem a goth loli cosplaxem körvonalazódik. Csak kéne valakit találnom aki értékeli innen hogy jó lesz-e ahogy csinálom. Nehogy izlésficcamos legyen aztán mindíg a ilyen meg olyan góth loliról haljunk
Ez az aláírás olyan zseniális, mint az aki kitalálta.<<<<vagyis én
beküldve: 2009-07-13 20:38:56
(#54) A péntekben a daruhajtogatás, a go meg a sógi tulajdonképpen még vonz is, de nagyon sok az a 4200 kemény magyar forint...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-07-13 19:23:54
(#53) Én is meek! Itoshiki Nozomu (Sayounara Zetsubou Sensei!) leszek. ^^ És indulok mindkét rajzversenyen is. =)
Pénteken nem megyek, nekem ez a Matsuri unalmas =P.
Pénteken nem megyek, nekem ez a Matsuri unalmas =P.
Kockanyúl x3
beküldve: 2009-07-13 19:08:02
(#52) Nokérem,beindult a nyári con honlapja. (vagy már rég beindult,csak le vagyok maradva? )
Egyelőre még nem sok infó van fönt,de az már biztos,h a pénteki nap Matsuri lesz... Sztem a pénteki programok is (már amennyi még le van írva) egész jól hangzanak. :) Én pl. szívesen elnéznék,csak az már lehet kicsit sokra jönne ki.
Még a jegyárak vannak fönt...csak azt tapasztaltam,amit az elmúlt hónapokban oly sokszor lehetett látni/érezni,stb...:
De majd meglássuk.
Egyelőre még nem sok infó van fönt,de az már biztos,h a pénteki nap Matsuri lesz... Sztem a pénteki programok is (már amennyi még le van írva) egész jól hangzanak. :) Én pl. szívesen elnéznék,csak az már lehet kicsit sokra jönne ki.
Még a jegyárak vannak fönt...csak azt tapasztaltam,amit az elmúlt hónapokban oly sokszor lehetett látni/érezni,stb...:
emelkedtek -.-
De majd meglássuk.
beküldve: 2009-07-12 20:11:29
(#51) Én is mennék csak nem tudok mert Nyiregyen lakok és pont később megyek ki mint a con van... De fórumtalira megyek!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Valsz nem te leszel az egyetlen, aki a pénteki programot kihagyja, elég sokan fognak így dönteni, attól tartok.
Pedig ha sikerül jól összehozniuk, és tényleg matsuri lesz, akkor jó kis hecc lesz az [erősen gondolkodom, hogy kellene valami mókás mintájú yukata, vagy ilyesmi ]
Én pont valami ilyesmit hiányoltam eddig a Conokról, szóval oké, hogy kinn a színpadon hadonásznak bokkennel, meg ilyesmi, de nem nagyon éreztem hangsúlyosnak a kulturális részét a Connak.
A boldog lét egyik alaptörvénye: minden olyan hasznos holmit fokozott gyanakvással kell kezelni, ami kevesebbet nyom, mint a saját használati utasítása.
beküldve: 2009-07-12 19:09:57
(#49) Szerintem nem fontolgatják, hogy a pénteki nem lesz fizetős, mert akkor a conbérlet drágább lesz mint megvenni a jegyeket, hacak a fehérvári con nem lesz 2500Ft..^^
A péntek nekem nem szimpatikus, de erőltetettnek nem tűnik, és programokban is csomó újdonság lesz szombat-vasárnap - állítólag. Ami biztos az akadályverseny:)
És mindenki pályázzon minden versenyre,függetlenül, hogy hanyadik conja. Érdemes kipróbálni, hogy mennyire vagy jó a többiekhez képest;) Én például annak ellenére rajzolok pályázatra, hogy top10-be még sose voltam benne
A péntek nekem nem szimpatikus, de erőltetettnek nem tűnik, és programokban is csomó újdonság lesz szombat-vasárnap - állítólag. Ami biztos az akadályverseny:)
És mindenki pályázzon minden versenyre,függetlenül, hogy hanyadik conja. Érdemes kipróbálni, hogy mennyire vagy jó a többiekhez képest;) Én például annak ellenére rajzolok pályázatra, hogy top10-be még sose voltam benne
Köszönöm a válaszodat, és a Pénteki Programot is...akkor majd meglátom hogy legyen!!
*Toronyidézet törölve. A moderátor*
A Boldogság nem a barátok mennyiségétől, hanem a minőségétől függ! Az életünket mi alakítjuk, és ebben az igaz barátok csak segítenek!! Az igaz barát a kezedet fogja és a szívedet simítja!!! A barátság nem élet-halál kérdése, annál sokkal fontosabb!!!! A Barát az, aki megérti a múltad, hisz a jövődben és elfogad annak aki vagy!!!!!:)
Szerk: Moderátor 2009-07-12 14:37:58
Szerintem nyugodtan rajzolj és/vagy írj. Legrosszabb esetben nem rakják ki. Még mindig jobb, mintha meg se próbálod. És olyan jó érzés kint látni a képedet! Még ha nem is érsz el helyezést.
(Én idén CG-ben a második lettem, azaz nem nyertem semmit, de annyira örültem hogy a csúnyácska kis hiénám kikerült.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-07-10 13:07:13
(#46) Hát ha minden igaz egy napra eltudok menni, de nem tudom sajnos még hogy melyikre. Egy biztos nem a péntekire. Ez lenne az első Conom, már alig várom. Ha tudnák valahol szállást szerezni akkor talán 2-re is betudnák nézni és legalább egy napig teljes hosszig maradhatnék.
Ha minden igaz addigra sikerül összehoznom egy gagyi goth loli ruhát. (Sajnos nem tudok varni>>> az alapanyagaimat meg kidobták (kell nekem annyit utazgatni összevissza)) Hát már a kesztyűm megvan, meg a ruhám de még az alsószoknyával és a fehér harizsnyával és a hajammmal és egyébb kiegészítőkkel sehogy se állok.
Nem nagyon tudom hogy mihez kezdjek majd a conon. Talán az első az lesz hogy lerohanom az első L-t!!! Hát rajzolni írni tudok de ahoz még nrm lrsz bátorságom, inkább csak megfigyelek. De azért csinálni is kéne valami! De mit?
Ha minden igaz addigra sikerül összehoznom egy gagyi goth loli ruhát. (Sajnos nem tudok varni>>> az alapanyagaimat meg kidobták (kell nekem annyit utazgatni összevissza)) Hát már a kesztyűm megvan, meg a ruhám de még az alsószoknyával és a fehér harizsnyával és a hajammmal és egyébb kiegészítőkkel sehogy se állok.
Nem nagyon tudom hogy mihez kezdjek majd a conon. Talán az első az lesz hogy lerohanom az első L-t!!! Hát rajzolni írni tudok de ahoz még nrm lrsz bátorságom, inkább csak megfigyelek. De azért csinálni is kéne valami! De mit?
Ez az aláírás olyan zseniális, mint az aki kitalálta.<<<<vagyis én
O igen, éljen a jogi kar A biztonság kedvéért nem hordom majd olyan feltűnően.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-07-10 09:38:04
(#44) #24 alister, #28 Yaven
Van ebben a pénzszagúságban valami, bár ennek ellentmond az hogy, hallottam olyan híreket is, hogy lehetséges, hogy a pénteki nap nem lesz belépőjegyes. Illetve a Mondo új számából úgy néz ki, hogy a szokásos árusítás is csak két napon keresztül lesz. Persze el tudom képzelni, hogy a kulturális napon is lehet majd mindenféle másra pénzt költeni.
Hogy a programokban mekkora előrelépés lesz, hát... a Mondoban nagyon próbálják beharangozni a pénteki eseményeket, majd meglátjuk. Második conosként még nincsen sok tapasztalatom.
#30 L.Lawliet
Mattről a DN How to read kötete az alapadatai mellett annyit közöl, hogy szereti a videójátékokat és nem szeret kimozdulni otthonról.
#31 Citrow
Valsz nem te leszel az egyetlen, aki a pénteki programot kihagyja, elég sokan fognak így dönteni, attól tartok.
#32 L.Lawliet
És azt sem hiszem, hogy a pénteki programba nagyon bele fog illeni a cp, szal inkább a kimonó.
#38 Misu-chan
Drukkolunk! Majd élőben is kell énekelned!
Van ebben a pénzszagúságban valami, bár ennek ellentmond az hogy, hallottam olyan híreket is, hogy lehetséges, hogy a pénteki nap nem lesz belépőjegyes. Illetve a Mondo új számából úgy néz ki, hogy a szokásos árusítás is csak két napon keresztül lesz. Persze el tudom képzelni, hogy a kulturális napon is lehet majd mindenféle másra pénzt költeni.
Hogy a programokban mekkora előrelépés lesz, hát... a Mondoban nagyon próbálják beharangozni a pénteki eseményeket, majd meglátjuk. Második conosként még nincsen sok tapasztalatom.
#30 L.Lawliet
Mattről a DN How to read kötete az alapadatai mellett annyit közöl, hogy szereti a videójátékokat és nem szeret kimozdulni otthonról.
#31 Citrow
#32 L.Lawliet
És azt sem hiszem, hogy a pénteki programba nagyon bele fog illeni a cp, szal inkább a kimonó.
#38 Misu-chan
Drukkolunk! Majd élőben is kell énekelned!
beküldve: 2009-07-10 09:20:07
(#43) úgy néz ki,hogy ez lesz életem első animecon-a ^^(remélem, hogy nem az utolsó)
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Hmm... ezt nem is tudtam. Elég érdekes dolgok derülnek itt ki. És még azt hiszik hogy otakuk közt nem müvelödik az ember.
Wonder why a lone wolf don't run with the clan, only trust your instincts and be one with the plan.