Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Nyári Animecon 2009
(A korai topicnyitásról annyit, hogy anno itt volt az első Sakuracon topic; így vetődtem erre az oldalra. )
És ahogy látom a sakuraconos topikhoz képest ez bőven nem számít korai nyitásnak. Mondjuk tény az is, hogy az őszi és a tavaszi között telik el a legtöbb idő is az évben.
Yaven: ez a ruha nagyon cool meg hot lehet.
Hot-cool: pont ellentétes jelentésű szavak...
Yaven: igen, DTB-ből csak csoportosan lehetne csinálni cp-t, mert egyenként nem annyira jellegzetesek- Na mondd, hogy ki ki lenne?
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Yaven: ez a ruha nagyon cool meg hot lehet. Szóval mindenképpen érdemes lesz megcsinálni.
Kösz, remélem az én verzióm is jól fog kinézni!
Amúgy sztem megint úgy lesz a jegyelővétel, mint volt tavasszal: egy hónappal az esemény előtt fognak kb. a jegyek megérkezni.
(A korai topicnyitásról annyit, hogy anno itt volt az első Sakuracon topic; így vetődtem erre az oldalra. )
Fiszi: Én nagyon szeretném, ha az egyik napon lenne csoportos Darker Than Black cp. És tudom is számodra a tökéletes karaktert!
kivéve ha lesz MAR3. (bár lenne mégiscsak! a nagy érdeklődésre való tekintettel... )
Nagy érdeklődés van, az biztos. Csak az ötletek nem jönnek olyan könnyen, meg a azért sok a munka is vele.
na mesélj. v titok?
kéne vennem egy gépet, ami nem fagy le, ha elindítok egy msnt és egy Firefoxot egyszerre (szegény mostanimnak most volt a 6 éves szülinapja )
Négy tervem is van a 3 napra: első 2 nap Hellsing cosplay (Egy Luke és egy Rip, már a ruháim is majdnem hiánytalanul megvannak hozzá ), aztán egy nap gázmaszk, mert az olyan ijesztő, illetve szeretnék egy Piramisfej cosplayt is csinálni(Silent Hill c. játékból, ősszel mások is csináltak).
RajzterveK: ha maradnak a kategóriák, egy Hellsing-fanart, és egy CG illetve hagyományos Original rajz.
Fanficet inkább nem kisérlek meg irni, és valószinűleg amv-t se csinálok, kivéve ha lesz MAR3. (bár lenne mégiscsak! a nagy érdeklődésre való tekintettel... )
Lassú gép problémaköre ismert! Aki olvasta még anno a mostani gépem vásárlása előtti kommentjeimet, az emlékezhet...
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2009-06-15 16:28:25
beküldve: 2009-06-15 16:22:49
(#6) Yaven: ez a ruha nagyon cool meg hot lehet. Szóval mindenképpen érdemes lesz megcsinálni.
Felsorolás módosítását köszönöm. Az AMV is nagyon fontos része lehet a connak, nem csak a CP.
Felsorolás módosítását köszönöm. Az AMV is nagyon fontos része lehet a connak, nem csak a CP.
Van már valakinek valamilyen terve, hogy kinek-minek fog beöltöznil?
Valószínűleg megcsinálom ezt a ruhát addig:
Ivi: már nem hiányzik a felsorolásból az amv.
beküldve: 2009-06-15 16:09:09
(#4) Még az animecon.hu-n is a SakuraCon infói vannak fenn. Itt meg már megkezdjük az előkészületeket a következő összeruccanásra.
Jegyeket majd valamikor a nyár közepén lehet majd venni? Tavasszal nem volt rossz az elővételben vett kétnapos jegy. Nyárra is valami hasonlót szeretnék. Csak majd figyelni kell, nehogy a nagy nyaralás közben lemaradjon az ember.
Egyébként meg tervek vannak. Jó lenne pl valami AMV-t összehozni. (Yaven: a felsorolásból az AMV-t se felejtsük el!)
MAR3: megkérdeztem és a tervek szerint nem lesz nyáron, évente 1-et terveznek a készítői.
Jegyeket majd valamikor a nyár közepén lehet majd venni? Tavasszal nem volt rossz az elővételben vett kétnapos jegy. Nyárra is valami hasonlót szeretnék. Csak majd figyelni kell, nehogy a nagy nyaralás közben lemaradjon az ember.
Egyébként meg tervek vannak. Jó lenne pl valami AMV-t összehozni. (Yaven: a felsorolásból az AMV-t se felejtsük el!)
MAR3: megkérdeztem és a tervek szerint nem lesz nyáron, évente 1-et terveznek a készítői.
Nekem komplett terveim vannak mindegyikre nézve.
na mesélj. v titok?
én nem hinném h fogok cpzni, de egy értelmesebb AMVt próbálok addigra összehozni, az ötlet már meg is van, csak kéne vennem egy gépet, ami nem fagy le, ha elindítok egy msnt és egy Firefoxot egyszerre (szegény mostanimnak most volt a 6 éves szülinapja )
egy MAR3 jó lenne
-
beküldve: 2009-06-15 15:57:26
(#2) Van már valakinek valamilyen terve, hogy kinek-minek fog beöltözni, miről ir-rajzol? Nekem komplett terveim vannak mindegyikre nézve.
És tudja-e valaki, hogy lesz-e Magyar Amv Rettenet 3?
És tudja-e valaki, hogy lesz-e Magyar Amv Rettenet 3?
beküldve: 2009-06-15 15:54:24
(#1) Mivel hamarosan (2 hónap múlva!) megrendezésre kerül eme híres-nevezetes esemény, gondoltam itt az ideje, hogy legyen egy saját topikja.
Ide lehet majd írni a terveiteket (cosplay, fanart, fanfic, amv, egyéb), meg ami úgy a témával kapcsolatban az eszetekbe jut.
A helyszín megint a Petőfi Csarnok lesz, ám az eddigiekkel ellentétben 3 napon: augusztus 21-23. között kerül megrendezésre.
Jó írogatást!
Ide lehet majd írni a terveiteket (cosplay, fanart, fanfic, amv, egyéb), meg ami úgy a témával kapcsolatban az eszetekbe jut.
A helyszín megint a Petőfi Csarnok lesz, ám az eddigiekkel ellentétben 3 napon: augusztus 21-23. között kerül megrendezésre.
Jó írogatást!
Szerk: Yaven 2009-06-15 16:11:58