Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Nyári Animecon 2009
elég kevés. érdemes minél hamarabb beszerezni. pl múltkor első nap sakurazakában már alig volt nyitás után néhány órával
-
beküldve: 2009-07-26 15:19:41
(#100) Nézd meg a Fórumtali topicot! ott az infó!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Holnap lesz tali? Én mennék.
Dz: Az hol van? Mennék én jegyet venni is, csak most ugye nincs bérletem, ezért csak olyan helyre akarok menni, ahová lehet átszállás nélkül.... vagy gyalog.
Dz: Az hol van? Mennék én jegyet venni is, csak most ugye nincs bérletem, ezért csak olyan helyre akarok menni, ahová lehet átszállás nélkül.... vagy gyalog.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Dzurin te tudnál holnap jönni a fórumtalira?
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Szerk: Morduk 2009-07-26 12:45:52
beküldve: 2009-07-26 12:34:57
(#95) beküldve: 2009-07-25 21:33:51
(#94) Yoroi: most már egész tűrhető, de nem akarom ide belinkelni, ha kész lett, mert akkor nem lesz olyan ütős a conon látni. De majd azért devintarton fent lesz, majd....
Lawliete: ajjjajjj... bár a sok gyilkolás tulajdonképpen egész viccesen zajlik benne. Én nem merek vicceset írni, az nehezebb mint komolyat! Bármilyen furcsán hangzik. Sok szerencsét hozzá!
na jó, nem bírtam ki: itt a kép egy része (még nincs kész)
Mona Lisától még fullos állapotban is messze fog állni...már látom, hogy a háttér miként cseszi majd el az egész tűrhető főjelenetet....
Lawliete: ajjjajjj... bár a sok gyilkolás tulajdonképpen egész viccesen zajlik benne. Én nem merek vicceset írni, az nehezebb mint komolyat! Bármilyen furcsán hangzik. Sok szerencsét hozzá!
na jó, nem bírtam ki: itt a kép egy része (még nincs kész)
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2009-07-25 21:51:12
beküldve: 2009-07-23 17:37:09
(#92) Hát én arra gondoltam írok egy vicces fanficet a hellsingről
Ez az aláírás olyan zseniális, mint az aki kitalálta.<<<<vagyis én
beküldve: 2009-07-23 17:09:44
(#91) ja és amikor végre már vagy 2000en kérik mutasd meg akkor mondod:
Jajj nem is lett olyan jó...
előveszed a kinyomtatott verziót és...
...nem jut eszembe semmilyen híres festmény neve...a Mona Lisa túl egyszerű lenne...
Jajj nem is lett olyan jó...
előveszed a kinyomtatott verziót és...
...nem jut eszembe semmilyen híres festmény neve...a Mona Lisa túl egyszerű lenne...
Gravity is a habit that is hard to shake off.
beküldve: 2009-07-23 15:30:15
(#90) Egy rajzom, a CG majdnem kész! A gány vázlatot talán már belinkelem, a mostani állapotát nem, hadd legyen meglepi, hogy milyen lett! Egy félelmem van: mintha már kívűlről súrolná az anime-stílus határait...
Szerk: Fiszi 2009-07-23 15:31:00
beküldve: 2009-07-23 13:53:47
(#89) Én msot gyártom hugommal a cosplayhez a kiegészitőket,de cska úgy böltözünk.
^^Usagi Tsukino^^
beküldve: 2009-07-23 12:08:16
(#88) Most foglaltam le szállást péntek és szombat estére, szóval fórumtali+afterparty is OK és nem kell rohangálnom haza, mint múltkor...bár nem siettem el
Viszont sajna ennek ivás lesz a vége
A siráf letyen feleteg!
Viszont sajna ennek ivás lesz a vége
A siráf letyen feleteg!
no pussy, just the dicks
Egyébként megjelenésekről mit lehet már tudni? Miket folytatnak és várható-e valamelyik kiadónál új cím?
Fumaxtól NyáriConra Démonnapló 5 és D, a vámpírvadász 3.
Új cím talán őszi conra (de nem 100%).
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Szerk: vadooc 2009-07-22 16:58:25