Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Nyári Animecon 2009
beküldve: 2009-07-28 17:13:48
(#131) Én szombatra vettem jegyet
Ez az aláírás olyan zseniális, mint az aki kitalálta.<<<<vagyis én
YEAH! Benne leszek a Mondoban! XD
Igen ettől boldog leszek. XPMa megvettem a jegyet, de csak péntekre, a Matsurira. De ha lesz fórumtali szombaton - és miért ne lenne ;) - akkor szerintem kimegyek a PeCsa elé, ahol tavasszal is voltunk.
akkor tuti nyerjük a csoportos cpt. de legalábbis a mondnóba kerülés 100%
elolvastam... hát ha ettől leszel boldog...
-
Szerk: ∂z 2009-07-28 16:58:59
Hogy a fenébe ne vállalnám. De azért olvasd el mit írtam spoilerbe. Remélem az is tetszik.
vhogy sejtettem. és a pórázhordozó szerepet is elvállalod? mer akkor már csak Alt kell meggyőzni
-
Ez nem kérdés. A kettesre voksolok.
De ha ebbe jössz, kénytelen leszek megfutanarizni Téged.
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-07-28 16:46:16
mondjuk Alister reakcióját nagyon várom
Szerintem tudod... "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-07-28 13:22:43
(#123) De jó lenne ha itt is nyitna egy. De arra még várhatok. Nekem pont a con előtti héten van nyárigyakszim a suliban. Tipikus nem? Még szerencse hogy a con hétvégén van.
Ez az aláírás olyan zseniális, mint az aki kitalálta.<<<<vagyis én
beküldve: 2009-07-28 13:16:30
(#122) Yaay,bánzááj! XD
Nagyon úgy tűnik,hogy a gólyatábor pont a con utáni héten lesz (aug. 26-31),úgyhogy...tudok menni. ^^ Egy péntekre meg egy szombatra. :)) Csak még nem tudom,hogy ismerőseim közül jönne-e vki... De majd még meglátjuk. Ráadásul most fedeztem föl a con honlapján,h Sárkánytűz boltokban is lehet venni majd jegyeket...
Amúgy conon lesz majd vmi fórumos tali? /csak mert szívesen elnéznék...megnézni élőben is titeket /
Nagyon úgy tűnik,hogy a gólyatábor pont a con utáni héten lesz (aug. 26-31),úgyhogy...tudok menni. ^^ Egy péntekre meg egy szombatra. :)) Csak még nem tudom,hogy ismerőseim közül jönne-e vki... De majd még meglátjuk. Ráadásul most fedeztem föl a con honlapján,h Sárkánytűz boltokban is lehet venni majd jegyeket...
És Szolnokon is nyitott nemrégiben egy ^^
Muhaa...Amúgy conon lesz majd vmi fórumos tali? /csak mert szívesen elnéznék...megnézni élőben is titeket /
Szerk: Gemini 2009-07-28 13:21:53
beküldve: 2009-07-28 11:04:11
(#121) de lenne egy fontos tényező ami a döntésben segítene: Lehet ott figurákat stb venni? ha igen csak boltoktól v. rajongók is árulnak, cserélnek? hogy megy ez?
Figurákat, plüssöket, mangákat, mindeféle csecsebecsét lehet vásárolni, eredetit és kínait is (ami általában mondjuk kitölt olyan űrt, amiből nincs eredeti. Pl. egy eredeti japán plüss olyan drága, hogy az sokáig nem fog felbukkanni magyar conon.)
Rajongóktól vehetsz cuccot, ahogy a többiek is mondták, hogy előre egyeztetsz velük a neten.
Amúgy kábé mikor fog fixálódni, hogy mik jelennek meg a conra? 2 héttel előtte? (Valahogy úgy volt régebben is)
van. mondjuk Alister reakcióját nagyon várom. Miho tuti benne lenne.
mondjuk nagy sikerünk lenne, az tuti
félreírtad a nevem. most meg vagyok sértve
mondjuk nagy sikerünk lenne, az tuti
félreírtad a nevem. most meg vagyok sértve
-
Szerk: ∂z 2009-07-28 09:50:13
Mit ne mondjak Dzurin neked aztán van "fantáziád"
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Háromnapos jegy: 4.200 Ft ELFOGYOTT!
hát ez nem tartott sokáig
hálIsten, nekem már megvan
-
Szerk: ∂z 2009-07-28 01:32:41