Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Nyári Animecon 2009
beküldve: 2009-07-20 21:05:49
(#71) Igen szokott lenni bár azt a conon lehet megtudni legtöbbször. (min 25%-al számolj kevezményt) Mondjuk én még most készülök az első conra de voltammáshol ahol a egyes kiadó más kiadók mangáit is árulta melyek nem voltak jelen.
Ez az aláírás olyan zseniális, mint az aki kitalálta.<<<<vagyis én
beküldve: 2009-07-20 20:52:06
(#70) Nem voltam tavaszi conon,úgyhogy ezért kérdem:
Úgy emlékszem olvastam olyan infókat,miszerint voltak akciók a conon. Persze tudom,Mangafan-nak biztos volt (és lesz is) ez az állandó 3at fizet,4et vihet kedvezménye,meg egyebek,de úgy hallottam,h más mangakiadóknál is voltak kedvezmények. Tényleg volt ilyen? És ha igen,kb milyen akciók voltak?
(Csak azért kérdem,mert hátha lesz ilyen a mostani conon is... és akkor inkább ott veszek ezt-azt,mert lehet úgy jobban megéri ^^)
Úgy emlékszem olvastam olyan infókat,miszerint voltak akciók a conon. Persze tudom,Mangafan-nak biztos volt (és lesz is) ez az állandó 3at fizet,4et vihet kedvezménye,meg egyebek,de úgy hallottam,h más mangakiadóknál is voltak kedvezmények. Tényleg volt ilyen? És ha igen,kb milyen akciók voltak?
(Csak azért kérdem,mert hátha lesz ilyen a mostani conon is... és akkor inkább ott veszek ezt-azt,mert lehet úgy jobban megéri ^^)
beküldve: 2009-07-20 11:27:53
(#69) Hmm, úgy tűnik a jegy beszerzése óriási izgalmakat tud okozni a nyár közepén. Én csekkolom szinte minden nap a con honlapját, hátha kirakták már, hogy mikortól lehet vásárolni.
Mármint jegy koldulásra gondolsz?
Nah megyek sziasztok!
Nah megyek sziasztok!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Szerk: Morduk 2009-07-19 21:24:47
lehet, hogy már hamarosan lehet kapni jegyeket, és akkpr nem maradok le. :) De ha nem sikerülne, akkor is odamegyek, legfeljebb maradok kint és csövülök.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Hmm. Nincs ötletem kit kérj meg..
De ez ténleg jó ötlet. Én is egyszer megpróbáltam Narutóval de kiderült h nincs elég moneya... De bejutottunk mint láthattad...
Ja az más volt...
De ez ténleg jó ötlet. Én is egyszer megpróbáltam Narutóval de kiderült h nincs elég moneya... De bejutottunk mint láthattad...
Ja az más volt...
Szerk: Morduk 2009-07-19 21:16:11
beküldve: 2009-07-19 21:13:08
(#65) Lehet, hogy pont nem leszek, itt akkor majd megkérek valait, hogy vegyen nekem jegyet....
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Én megyek mindhárom napra, kiváncsi leszek a péntekre.
Hű de jó má neked...
beküldve: 2009-07-19 20:27:28
(#63) Én megyek mindhárom napra, kiváncsi leszek a péntekre.
A szombatból nem sokat fogok látni, mert cosplayezem, de megyek vasárnap is.
Annyit tudok, hogy a jegyeket kb két hét mulva kezdik árulni és hogy nem lesz afterparti
A meleg mitt állítólag^^'
De én még sosem voltam ienen, mert a nipponokra nem mehetek mert tul későn van, és pont most lenne és akkor meg nincs
A szombatból nem sokat fogok látni, mert cosplayezem, de megyek vasárnap is.
Annyit tudok, hogy a jegyeket kb két hét mulva kezdik árulni és hogy nem lesz afterparti
A meleg mitt állítólag^^'
De én még sosem voltam ienen, mert a nipponokra nem mehetek mert tul későn van, és pont most lenne és akkor meg nincs
Na ez engem is érdekelne. Mondjuk a partnereinknél rész még nincsen feltöltve a con honlapjára. És szerintem jó szokásukhoz híven 1-2 nappal előtte fogják csak felrakni. Szóval gyakran kell figyelni. Egyébként én azt tippelem hogy aug 3-tól legkésőbb.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2009-07-19 15:01:42
beküldve: 2009-07-19 04:00:51
(#61) beküldve: 2009-07-18 19:23:05
(#60) Ez jó...bezzeg a tiszántúlon verőfény van...
*gyorsan az órára pillant*
najó az már nem de meleg az van.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Szerk: Yoroi 2009-07-18 19:23:17
beküldve: 2009-07-18 19:19:10
(#59) Végre nekikezdhetek a rajzoknak! Az a baj, hogy még nem nagyon vannak ötleteim.... és szőke parókám sincs még. Nincs valakinek véletlenül egy hosszú szőke parókája?
beküldve: 2009-07-15 11:40:38
(#58) Én már nagyon várom a Cont,direkt aug. 20-ára kértem ki a szabikat!
Kiváncsi leszek a Matsuri napra,biztos hogy sok szép kimonót fogunk látni és érdekelnek a tradicionális dolgok is!
Én csak a szombati napon fogok beöltözni,vagy inkább alul öltözni(az avatar képem lesz a cpm)
Kiváncsi leszek a Matsuri napra,biztos hogy sok szép kimonót fogunk látni és érdekelnek a tradicionális dolgok is!
Én csak a szombati napon fogok beöltözni,vagy inkább alul öltözni(az avatar képem lesz a cpm)
beküldve: 2009-07-15 02:30:37
(#57)