Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Nyári Animecon 2009
Oh cseles, bár a hajspray sztem nem olyan könnyen kimosható (főleg ha sürgős ). Nem baj, majd max. lesz egy szürke hajú L-ünk
A nyaralás eredetileg nem ütötte volna a Cont, csak aztán közbejött vmi, ami miatt nem tudunk elutazni aug. 14-e előtt, márpedig elvileg 12 napra mennénk. (Horvátországba és Montenegróba) Azért a nyaralást nem hagyom ki a Conért.
A nyaralás eredetileg nem ütötte volna a Cont, csak aztán közbejött vmi, ami miatt nem tudunk elutazni aug. 14-e előtt, márpedig elvileg 12 napra mennénk. (Horvátországba és Montenegróba) Azért a nyaralást nem hagyom ki a Conért.
Hát igen mondjuk ez igaz....de kipróbáltam és akkor sikerült kijönnie és ha egész nap a zuhany alatt állok akkor talán kijön ...csak hát a szüleim így is tudják mennyire szeretek zuhanyozni így...de meg fogják érteni
Amúgy ez aranyos volt tőled legalább lesz egy szürke hajú L-ünk.
Értelek! És köszi hogy elmondtad!!
A Boldogság nem a barátok mennyiségétől, hanem a minőségétől függ! Az életünket mi alakítjuk, és ebben az igaz barátok csak segítenek!! Az igaz barát a kezedet fogja és a szívedet simítja!!! A barátság nem élet-halál kérdése, annál sokkal fontosabb!!!! A Barát az, aki megérti a múltad, hisz a jövődben és elfogad annak aki vagy!!!!!:)
Oh cseles, bár a hajspray sztem nem olyan könnyen kimosható (főleg ha sürgős ). Nem baj, majd max. lesz egy szürke hajú L-ünk
-Valószínűleg nem tudok elmenni a Conra, mert akkortájt megyünk nyaralni a szüleimmel.
Ó de kár... Amúgy ezzel a három napos connal kapcsolatban kissé szkeptikus vagyok... meg a zseton is kezd kifogyni... szóval gondban vagyok. De majd csak lesz valami, nem igaz?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-07-07 21:50:03
(#23) Micsoda ezt hogy érted?
A Boldogság nem a barátok mennyiségétől, hanem a minőségétől függ! Az életünket mi alakítjuk, és ebben az igaz barátok csak segítenek!! Az igaz barát a kezedet fogja és a szívedet simítja!!! A barátság nem élet-halál kérdése, annál sokkal fontosabb!!!! A Barát az, aki megérti a múltad, hisz a jövődben és elfogad annak aki vagy!!!!!:)
beküldve: 2009-07-07 21:46:00
(#22) És valaki tudja hol veszek fehér hajspray-t?
Ne tévesszen meg senkit! Valódi fan vagyok...
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Azt elmondod, hogy a fehér hajsprayt hogyan változtatod feketére egy nap alatt?
Am. 2 hírem van:
-Valószínűleg nem tudok elmenni a Conra, mert akkortájt megyünk nyaralni a szüleimmel.
-A hivatalos honlap nemsokára elkészül: [Link]
Am. 2 hírem van:
Hát van nekem fekete is és amikor haza jövök akkor gyorsan kimosom a hajam és máris vissza kaptam a régi hajszínem!! És másnap meg feketével fújom be a hajam!!
Megkérdezhetem hogy hova mentek nyaralni? És nem tudjátok át tenni más napra mert mi is akor mentünk volna de a szüleim megértették hogy Con és ezért nem mentünk...sztem ha megpróbálod lehet hogy sikerül..vagy próbáltad már??
És ahogy látom akkor te Matt-et szereted a DN-ből??
Azt elmondod, hogy a fehér hajsprayt hogyan változtatod feketére egy nap alatt?
Am. 2 hírem van:
Am. 2 hírem van:
beküldve: 2009-07-04 10:22:48
(#19) Helló mindenkinek!!!:))
Én mind a három nap más lezsek és TÖK JÓÓ A RUHÁD, MEGCSINÁLTAD VAGY RENDELNI FOGOD MERT NAGYON JÓÓ!!!:)))D
Én első nap Near leszek és már minden megvan csak azon sokáig agyaltam, hogy paróka vagy hajspré ezért inkább maradtam a hajspray-nél!!!:)) Aztán gatya ing nyafff...tényleg a cipő nah az még nincs meg, amúgy szerintetek milyen cipő lenne jó Nearnek?? Mert most nekem csak fekete van és hát az nem jóó!!:(( aztán én maradok a kék gatyánál mert az anime-ben is abban van mert nagyon sok Near-t láttam az Angol Con-okon és ott a legtöbb fehér gatyában volt és én inkább maradok a kéknél mert az biztosabb!!! Fehér valamibe beleülök és KÉSZ!!:(( Aztán meg a játékok fogok hozni egy csomó dobókockát és ott fogok építeni csak el ne fújja a szél ha így van!!!:)) Aztán maci is lesz csak sajnos karácsonyiban tudtam fehéret szerezni!!DD És repülő.....szóval kész leszek..
Aztán második nap L hát ott nincs különösen nagy cucc gatya Fehér hosszúujjú és kész nah meg a nyalóka!!!:)D
És harmadik nap Ryuichi és ott meg kumagoró, a fanok tudják de elmondom nyuszi!!!:))Nah úgy röviden ennyi!!!:))
Én mind a három nap más lezsek és TÖK JÓÓ A RUHÁD, MEGCSINÁLTAD VAGY RENDELNI FOGOD MERT NAGYON JÓÓ!!!:)))D
Én első nap Near leszek és már minden megvan csak azon sokáig agyaltam, hogy paróka vagy hajspré ezért inkább maradtam a hajspray-nél!!!:)) Aztán gatya ing nyafff...tényleg a cipő nah az még nincs meg, amúgy szerintetek milyen cipő lenne jó Nearnek?? Mert most nekem csak fekete van és hát az nem jóó!!:(( aztán én maradok a kék gatyánál mert az anime-ben is abban van mert nagyon sok Near-t láttam az Angol Con-okon és ott a legtöbb fehér gatyában volt és én inkább maradok a kéknél mert az biztosabb!!! Fehér valamibe beleülök és KÉSZ!!:(( Aztán meg a játékok fogok hozni egy csomó dobókockát és ott fogok építeni csak el ne fújja a szél ha így van!!!:)) Aztán maci is lesz csak sajnos karácsonyiban tudtam fehéret szerezni!!DD És repülő.....szóval kész leszek..
Aztán második nap L hát ott nincs különösen nagy cucc gatya Fehér hosszúujjú és kész nah meg a nyalóka!!!:)D
És harmadik nap Ryuichi és ott meg kumagoró, a fanok tudják de elmondom nyuszi!!!:))Nah úgy röviden ennyi!!!:))
beküldve: 2009-07-04 09:45:15
(#18) Én iylesmi egyenruhában leszek,csak a masni nem fog ilyen jó lenne rajta.
^^Usagi Tsukino^^
beküldve: 2009-06-17 09:29:52
(#17) Az biztos, hogy a jegyeket majd az utolsó pillanatban is el lehet passzolni.
És igen, leszek Rip is, csak még gatyát kell addig szereznem, hogy valamelyik öltönyömhöz passzoljon, illetve kitalálni, hogy és miből készülne egy jó puska.
És igen, leszek Rip is, csak még gatyát kell addig szereznem, hogy valamelyik öltönyömhöz passzoljon, illetve kitalálni, hogy és miből készülne egy jó puska.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-06-16 14:14:42
(#16) Yaven: A topik jó ötlet!
A kinézett ruha pedig még jobb...
Cool&Hot: Ellentétesnek ellentétesek, de nem egymást kizáróak, ugyebár...
A tervek: Legyen? Ha sikerül összehozni, megint elkövetek valami fanficet. A többi részemről erősen no way.
Fisi: Leszel Rip is?
Szereznem kell egy fényképezőgépet...
A kinézett ruha pedig még jobb...
Cool&Hot: Ellentétesnek ellentétesek, de nem egymást kizáróak, ugyebár...
A tervek: Legyen? Ha sikerül összehozni, megint elkövetek valami fanficet. A többi részemről erősen no way.
Bár Kaminak megígértem, hogy táncpadozom vele...
Fisi: Leszel Rip is?
Szereznem kell egy fényképezőgépet...
majd azt kérek születésnapomra
A jegyvásárlást megoldjuk okosba', tavasszal is egy kisebb hadseregnek vettem jegyetattól nem félek, hogy a nyakamon maradnak
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-06-16 14:17:27
beküldve: 2009-06-16 13:04:06
(#15) Sziasztok!!!!
Má rég nem voltam fent látom van készülődés a conra
Ennek nagyon örülök
És remélem sok jó costplay lesz majd.Meg persze előadás.
Má rég nem voltam fent látom van készülődés a conra
Ennek nagyon örülök
És remélem sok jó costplay lesz majd.Meg persze előadás.
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
beküldve: 2009-06-16 11:03:32
(#14) Na igen, nehogy a nyaralás keresztülhúzza a jegyvételi szándékot.....jaaaaaaaaj, én nem leszek itt egészen con előtti második napig!!!!!!! Majd valakit megkérek, hogy vegyen nekem jegyet. Kíváncsi vagyok, milyen programok lesznek, attól függ, hány naposat veszek. A háromnapos kb 5000 lesz, nem?
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Ohaioooooo!Heh?Mióta nem voltam új topic nyílt Látom már nagy a készülődés a conra!
Yaven-chan:Engem meg kihagynál a jóból?Bakaaaaaa!Az est fénypontja lenne! Egyébként feljössz msnre?Szeretnék Veled beszélni Arigatou!
Továbbá ha lenne olyan kérdés hogy jegyeket mikortól lehet venni:Nyilván a con előtti 1 max más fél hónapban,az eddig is felsorakoztatott üzletek egyikében!
Yare-yare...Shinigami ruha kéne de sűrgőssen!Méghozzá egy Bankai
Yaven-chan:Engem meg kihagynál a jóból?Bakaaaaaa!Az est fénypontja lenne! Egyébként feljössz msnre?Szeretnék Veled beszélni Arigatou!
Továbbá ha lenne olyan kérdés hogy jegyeket mikortól lehet venni:Nyilván a con előtti 1 max más fél hónapban,az eddig is felsorakoztatott üzletek egyikében!
Yare-yare...Shinigami ruha kéne de sűrgőssen!Méghozzá egy Bankai
Na mondd, hogy ki ki lenne?
Már vártam ezt a kérdést...
A négy főszereplő lehetne: te (szemüveges-pisztolyos), rapider (fekete köpenyes), Kaminaga (cicusos lány), és vagy Envy vagy Zabi lehetne a szemek gazdája ( ).
Én a fsz. pasi hugának öltöznék be szívesen. De persze vannak még más szereplők is, csak nem találtam olyan képet, ahol mindenki látszik.
Szerk: Yaven 2009-06-15 17:10:54