Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Nyári Animecon 2009
beküldve: 2009-07-22 16:40:24
(#86) Na mindjá' bekomandózok mangattackhoz aztán adok nekik mézesmadzagot
Ez az aláírás olyan zseniális, mint az aki kitalálta.<<<<vagyis én
beküldve: 2009-07-22 15:54:23
(#85) Nagyon kíváncsi vagyok a pénteki shougis előadásra. Én is shougizom, most leszek 9 kyuus (remélem). Hátha mondanak valami újat, amit a sensei még nem (bár ez nem hiszem, hogy valószínű lenne).
Kolombusz felfedezte Amerikát, de azt hitte, valahol Ázsia partjainál hajózgat. Hát ennyit a földrajzi ismeretekről...
Szerk: ヴェゼンディ・バラージュ 2009-07-22 15:54:59
Most volt ez a tavaszi conon, mindkét nap. Címekre nem emléxem, asszem talán Házi ninja, Földfény, passz...
Na akkor nem csoda, hogy nem hallottam róla, hiszen ezek nem is érdekelne...bár jobban belegondolva a Mangattacktól eddig még semmi se érdekelt, csak a Dramacon, de azt kölcsönbe kaptam.
Csúcs ez az érzés, de csak annak, aki az, ami.
[...] jönni fog egy levél az egyetemtől,h mikor lesz gólyatábor,beiratkozás,stb... namost ha pont a con idején lesz a gólyatábor,megszívtam.
*Kezet ráz vele* Én pontosan így jártam, hogy a tokaji banzái pont a con napjain van. Pedig még szállást is tudtunk volna szerválni. (Igaz, hogy udvaron aludtunk volna sátorban, egy emberevő farkaskutya társaságában, így az estéink kicsit szöuvájvör - de részlet kérdés.) Az ördög se akarja, hogy én eljussak egyszer conra...... A redva esne bele >(
Tervecskék:
Dragda seggberugdosásainak hála nevezek a fanfic versenyre egy NGE-s szösszenettel. (Szerintem ritka szarra sikeredett, mindegy.) Még a címe is agyament...
Plusz megpróbálkoztam a drabble-val. (Pont 100 szó lett - nagyon jó vagyok xĐ.) Ez meg Árnybírós... de olyan mint egy vers... pedig nem az... Gáhh... De ennek még címe sincs.... Pedig kéne néki'e.... Ha valakinek van valami ötlete, akkor dobjon meg vele... Légysziköszipuszi ^^
Én erről még nem hallottam, nem láttam. Mikor volt ez? És mely címek?
Most volt ez a tavaszi conon, mindkét nap. Címekre nem emléxem, asszem talán Házi ninja, Földfény, passz...
Néhány régi címet lehetett kapni assze 500 ftért, de azok nem véletlenül voltak olyan olcsóak...
Én erről még nem hallottam, nem láttam. Mikor volt ez? És mely címek?
Egyébként megjelenésekről mit lehet már tudni? Miket folytatnak és várható-e valamelyik kiadónál új cím?
Csúcs ez az érzés, de csak annak, aki az, ami.
Szerk: Andicilin 2009-07-21 22:53:19
beküldve: 2009-07-21 22:26:17
(#80) Mangattack idén tavasszal nem adott kedvezményt úgy általánosságban. Szal a jobb címek mind az eredeti árukon mentek. Néhány régi címet lehetett kapni assze 500 ftért, de azok nem véletlenül voltak olyan olcsóak...
Szerk: Moderátor 2009-07-23 12:13:11
beküldve: 2009-07-21 16:25:49
(#78) Köszi a válaszokat! ^^
Bár olyan jó, folyton úgy gondolok a conra,h menni fogok...közben elég nagy az esélye annak,h nem tudok menni. Ehéten csütörtökön kerülnek föl az idei felvételi ponthatárok. Kiderül,hogy kellek-e vmelyik egyetemnek,vagy sem. Ha kellek,leghamarabb jövőhéten,legkésőbb az azt követő héten (elméletileg) jönni fog egy levél az egyetemtől,h mikor lesz gólyatábor,beiratkozás,stb... namost ha pont a con idején lesz a gólyatábor,megszívtam. Ha nem,akkor meg azért szívhatom meg,mert mire megtudom a pontos infókat,elfogynak a jegyek. (jegy nélkül meg mai conoknál húzós elmenni,mert egyszer már csináltam ilyet,az is régen volt,de már akkor is mire a jegyárusító helyhez jutottunk,ott már csak egy hatalmas tömeg volt,és a jegyet is annak köszönhetem,h akivel mentem,az előreverekedte magát,és az utolsó darabokból hozott el kettőt XD)
Bár olyan jó, folyton úgy gondolok a conra,h menni fogok...közben elég nagy az esélye annak,h nem tudok menni. Ehéten csütörtökön kerülnek föl az idei felvételi ponthatárok. Kiderül,hogy kellek-e vmelyik egyetemnek,vagy sem. Ha kellek,leghamarabb jövőhéten,legkésőbb az azt követő héten (elméletileg) jönni fog egy levél az egyetemtől,h mikor lesz gólyatábor,beiratkozás,stb... namost ha pont a con idején lesz a gólyatábor,megszívtam. Ha nem,akkor meg azért szívhatom meg,mert mire megtudom a pontos infókat,elfogynak a jegyek. (jegy nélkül meg mai conoknál húzós elmenni,mert egyszer már csináltam ilyet,az is régen volt,de már akkor is mire a jegyárusító helyhez jutottunk,ott már csak egy hatalmas tömeg volt,és a jegyet is annak köszönhetem,h akivel mentem,az előreverekedte magát,és az utolsó darabokból hozott el kettőt XD)
ha jól hallottam a mangattack is csinált vmi olyasmit hogy a régebbi kiadványait párszáz forintért meg lehetett venni...
Mondoról nem tudom hogy volt e ingyen osztogatva folyamatosan a rendezvényeken. talán egy-kettőn, de nem hiszem hogy ez állandó lenne. aztán ki tudja....
Mondoról nem tudom hogy volt e ingyen osztogatva folyamatosan a rendezvényeken. talán egy-kettőn, de nem hiszem hogy ez állandó lenne. aztán ki tudja....
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2009-07-21 12:06:19
(#76) A Conon amúgy szoktak ingyen ostogatni valamit?Mert egyszer pl.a Mondo INGYEN osztogatta a korábbi számait ki volt írva.
^^Usagi Tsukino^^
de ezt írtam le az előbb is. ha veszel 3 db 2000-es mangát és hozzá kérsz szintúgy 2000-es mangát (ingyen) akkor az 25% kedvezménynek felel meg, ha az egyik manga helyett díszdobozt akkor kevesebb a kedvezmény. csak az emberek ezt nem számolják ki és úgy jegyzik meg hogy 3-at fizet 4-et vihet. XD
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2009-07-23 12:13:41
beküldve: 2009-07-20 23:10:07
(#73) eddigi tapasztalatok:
Delta Vision, Vad Virágok, Fumax: kb 20% (címektől függően)
Mangattack: nem szokott kedvezményt adni (tudtommal, bár ebben nem vagyok biztos)
Mangafan: ha 3 db 2000Ft-os mangát veszel és hozzá szintén 2000-eset kérsz akkor 20% kedvezmény, ha díszdobozt veszel és 3 db 2000-es mangát akkor kevesebb a kedvezmény.
ezen kívül amit tudok hogy a Fumax az egész sorozatokra (Bania, Tarot Café) nagyobb kedvezményt ad. tehát ha vki megveszi az összeset az adott címből akkor kb 30-40% kedvezményt kap.
Delta Vision, Vad Virágok, Fumax: kb 20% (címektől függően)
Mangattack: nem szokott kedvezményt adni (tudtommal, bár ebben nem vagyok biztos)
Mangafan: ha 3 db 2000Ft-os mangát veszel és hozzá szintén 2000-eset kérsz akkor 20% kedvezmény, ha díszdobozt veszel és 3 db 2000-es mangát akkor kevesebb a kedvezmény.
ezen kívül amit tudok hogy a Fumax az egész sorozatokra (Bania, Tarot Café) nagyobb kedvezményt ad. tehát ha vki megveszi az összeset az adott címből akkor kb 30-40% kedvezményt kap.
Szerk: vadooc 2009-07-20 23:12:34
beküldve: 2009-07-20 22:50:44
(#72) 25%? Na azért az egy kicsit sok... ^^'
max 20...
Hát, én majdnem mindegyik kiadót végigjártam.
Mangafannál ue 3-at fiz 4-et visz
Fumaxnál egy Tarot cafét vettem, 1700-ért asszem, és boltban 1890.
Delta visionnél 1600 volt ami boltban 2000, meg volt vmi olyan is hogy Berserk 1-4 meg Angyalok menedéke 1-4 egyben 6000.
Mangattackot nem tudom.. Pedig ott is vettem.
max 20...
Hát, én majdnem mindegyik kiadót végigjártam.
Mangafannál ue 3-at fiz 4-et visz
Fumaxnál egy Tarot cafét vettem, 1700-ért asszem, és boltban 1890.
Delta visionnél 1600 volt ami boltban 2000, meg volt vmi olyan is hogy Berserk 1-4 meg Angyalok menedéke 1-4 egyben 6000.
Mangattackot nem tudom.. Pedig ott is vettem.