Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Nyári Animecon 2009
Alister szerint művészi célokra lehet a tiltott önkényuralmi jelképeket használni, ám én nem vagyok olyan biztos.....
Nem bírom megállni... akit nem érdekel, majd átpörgeti...
Szóval a Btk. szerint önkényuralmi jelkép használata, ha valaki horogkeresztet, SS-jelvényt, nyilaskeresztet, sarló-kalapácsot, ötágú vöröscsillagot vagy ezeket ábrázoló jelképet terjeszt, nagy nyilvánosság előtt használ vagy közszemlére tesz (ebből ugye a conon hordás a második és/vagy a harmadik). Igen ám, de az nem büntethető, aki, idézem, "azt ismeretterjesztő, oktatási, tudományos, művészeti célból vagy a történelem, illetve a jelenkor eseményeiről szóló tájékoztatás céljából követi el" (a cosplay meg művészeti cél).
Tömören a lényeg: cosplay alatt lehet. "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Én is én is! :33
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Megyek nyári conra, ha megengedik és el tudom intézni a szállásomat.^^ úgyhogy drukk értem^^:P
Drukkolok, Vagyis HAJRÁÁ
A Boldogság nem a barátok mennyiségétől, hanem a minőségétől függ! Az életünket mi alakítjuk, és ebben az igaz barátok csak segítenek!! Az igaz barát a kezedet fogja és a szívedet simítja!!! A barátság nem élet-halál kérdése, annál sokkal fontosabb!!!! A Barát az, aki megérti a múltad, hisz a jövődben és elfogad annak aki vagy!!!!!:)
beküldve: 2009-07-09 19:49:30
(#38) Megyek nyári conra, ha megengedik és el tudom intézni a szállásomat.^^ úgyhogy drukk értem^^:P
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
Nem mintha én személy szerint annyira ellenezném, csak nem akarom hogy Fiszi valami hűvősebb helyen nyaraljon
Wonder why a lone wolf don't run with the clan, only trust your instincts and be one with the plan.
művészi célokra lehet a tiltott önkényuralmi jelképeket használni
Bizony. Viszont Schröd full Hitlerjugend rucijával már lehetnek problémák - pedig szívesen beöltöznék neki.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Aki szerint nem viselhetsz ilyen nyakláncot, azt küldd: hozzám
Szerintem nyugodtan vedd fel!
Szerintem nyugodtan vedd fel!
no pussy, just the dicks
Én úgy tudom hogy semmilyen körülmények között nem lehet ilyesmit viselni, de én sem vagyok benne biztos. Amíg utazol addig semmiképpen se vedd fel, talán csak a conon.
Bár ha megfordítva hordot akkor mondhatod azt hogy egy japán buddhista jelkép (a manji ami egy fordított horogkereszt ami a a Dharmát, a mindenség harmóniáját és az ellentétek egyensúlyát jelképezi).
Bár ha megfordítva hordot akkor mondhatod azt hogy egy japán buddhista jelkép (a manji ami egy fordított horogkereszt ami a a Dharmát, a mindenség harmóniáját és az ellentétek egyensúlyát jelképezi).
Wonder why a lone wolf don't run with the clan, only trust your instincts and be one with the plan.
Szerk: Keiichi 2009-07-09 18:06:44
beküldve: 2009-07-09 17:43:02
(#33) Hehe nekem már majdnem teljesen készen vannak a cosplayeim! Ám azt nem tudja valaki, nem-e gáz egy horogkeresztes nyaklánc? (nagy, fekete, zsugorkából készült) Alister szerint művészi célokra lehet a tiltott önkényuralmi jelképeket használni, ám én nem vagyok olyan biztos.....
És Yaven, te se leszel ott?????
És Yaven, te se leszel ott?????
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Aaa megnyilt a nyc topik:)
És már csak 6 hét (sajnos mert a cp-vel nem állok sehogy xD)
Személyes tervek:
Cosplay: Strike Witches - Erica Hartmann (csöveket kell vennem )
Rajz: Fanart/Original/CG (tervek készen, vonalrajzokat a jövőhéten... ) + helybenrajzolós, ha nem lesz egyidőben a craftel, de ezt nemhiszem, sajnos
Táncpad: Valószínüleg ez is kimarad a cosplay miatt, hacsak nem vasárnap lesz..^^ (csöveslábúú táncol ^_^')
Kövezzetek meg, de nem megyek pénteken, szerintem nem éri meg^^ (amugyis örülök, ha lesz pénzem conjegyre..^^)
Személyes tervek:
Rajz: Fanart/Original/CG (tervek készen, vonalrajzokat a jövőhéten... ) + helybenrajzolós, ha nem lesz egyidőben a craftel, de ezt nemhiszem, sajnos
Táncpad: Valószínüleg ez is kimarad a cosplay miatt, hacsak nem vasárnap lesz..^^ (csöveslábúú táncol ^_^')
Kövezzetek meg, de nem megyek pénteken, szerintem nem éri meg^^ (amugyis örülök, ha lesz pénzem conjegyre..^^)
Miért nem olyan nagy baj az csak én meg attól tartok mert én meg megyek mind a három nap hogy az első nap(Péntek) akik jönnek azok nem leszenk Cosplay-ben csak kimonoban ezért most nem tudom hogy úgymond megérie Cosplaybe menni!!
A Boldogság nem a barátok mennyiségétől, hanem a minőségétől függ! Az életünket mi alakítjuk, és ebben az igaz barátok csak segítenek!! Az igaz barát a kezedet fogja és a szívedet simítja!!! A barátság nem élet-halál kérdése, annál sokkal fontosabb!!!! A Barát az, aki megérti a múltad, hisz a jövődben és elfogad annak aki vagy!!!!!:)
beküldve: 2009-07-09 11:33:15
(#31) Aaa megnyilt a nyc topik:)
Személyes tervek:
Személyes tervek:
Jaj csak képletesen mondtam!!
KÖSZÖNÖM SZÉPEN!!!
Hát most hogy mondod sztem igazad lesz...mert ha lesznek úgymond megint DN vetítések vagy Hellsing , mint múltkor azt biztos megnézem és utána fogok hazamenni!!! És az biztos olayn éjfél tájban lesz és aztán még ha hazaértem valamit bekapok és mahatak hajatmosni vagy regel mosok hajat....Nah ezt még meglátom
Nekem a kedvencem mind a három fiú, de úgy L a legjobban és utána Mello és Near
Csak az a baj hogy Matt elég keveset szerepel az anime-ben mert csak annyi hogy segít Mellonak hogy elmeneküljön Takada-val és utána sajnos megölik...
És az tényleg igaz hogy, Matt imádja a Konzolokat..
Csak mert van egy csomó DN képem és ott mindig azt fogja...
KÖSZÖNÖM SZÉPEN!!!
Hát most hogy mondod sztem igazad lesz...mert ha lesznek úgymond megint DN vetítések vagy Hellsing , mint múltkor azt biztos megnézem és utána fogok hazamenni!!! És az biztos olayn éjfél tájban lesz és aztán még ha hazaértem valamit bekapok és mahatak hajatmosni vagy regel mosok hajat....Nah ezt még meglátom
Nekem a kedvencem mind a három fiú, de úgy L a legjobban és utána Mello és Near
Csak az a baj hogy Matt elég keveset szerepel az anime-ben mert csak annyi hogy segít Mellonak hogy elmeneküljön Takada-val és utána sajnos megölik...
És az tényleg igaz hogy, Matt imádja a Konzolokat..
Csak mert van egy csomó DN képem és ott mindig azt fogja...
*Toronyidézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2009-07-08 09:46:12
beküldve: 2009-07-07 22:37:20
(#29) Van valakinek infója a nyári conos megjelenésekről?
Szerintem jó lenne ha kiadnák akkor a Trigun-Maximumot.
Szerintem jó lenne ha kiadnák akkor a Trigun-Maximumot.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Szerk: A Márk 2009-07-07 22:42:20
kipróbáltam és akkor sikerült kijönnie és ha egész nap a zuhany alatt állok akkor talán kijön
Ha egész nap a zuhany alatt álsz, akkor mikor fogsz ellátogatni a PeCsába?
Mindenesetre sok sikert a festékkimosáshoz. Azt már előre látom, hogy nem fogsz sokat aludni abban a 3 napban.
És valóban Matt a kedvencem a DN-ből, meg Mellot is megszerettem. Ezt az avát max. egy Kaien Crosst ábrázoló képért cserélném csak le
alister: na igen, ez a három nep Nekem is kicsit olyan érzés, hogy minél több pénzt akarnak kihúzni az emberek zsebéből, de amúgy programilag sztem nem lesz akkora előrelépés. Tehát az elv valószínűleg az, hogy az emberek több pénzt költenek 3 nap alatt, mint 2 nap alatt.
Szerk: Yaven 2009-07-07 22:56:43
Azért a nyaralást nem hagyom ki a Conért.
Ezt valahogy megértem... "A napra lehet nézni, de nem egészséges."