Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Nyári Animecon 2009
beküldve: 2009-08-03 19:03:14
(#161) Ez az megcsináltam hahahaha... Milyen kedves emberek vannak Kár hogy én nem vagyok az
Ez az aláírás olyan zseniális, mint az aki kitalálta.<<<<vagyis én
beküldve: 2009-08-03 18:05:08
(#160) beküldve: 2009-08-03 16:55:25
(#159) Gyrekek elrontottam ahh olyan mérges vagyok magamra.
Ez az aláírás olyan zseniális, mint az aki kitalálta.<<<<vagyis én
[QUOTE] ÓÓ Nem tudom miért de veled szívesen találkoznék a Con-on!!:)
Én is Veled Jöhetnél mondjuk fórumtalira a Conon (bár még nem lehet tudni, hogy az mikor lesz), vagy a másik lehetőség, hogy a legnagyobb tömegben elüvöltöm magam, hogy "L. Lawliet/Near Hol vagy?" Bár inkább gyere fórumtalira...
Furomtali mikor és a Con-on hol lesz? Melyik részén?? Amúgy köszönöm!!
Végülis megteheted....hogy elüvöltöd magad csak lehet hogy lükének fognak nézni....
Bár első napon is lehet...csak akkor nem tudom mikor érek be...:(
NA de ahogy gondolod!!:)
A Boldogság nem a barátok mennyiségétől, hanem a minőségétől függ! Az életünket mi alakítjuk, és ebben az igaz barátok csak segítenek!! Az igaz barát a kezedet fogja és a szívedet simítja!!! A barátság nem élet-halál kérdése, annál sokkal fontosabb!!!! A Barát az, aki megérti a múltad, hisz a jövődben és elfogad annak aki vagy!!!!!:)
De a legjobb poén akkoris a (fenyő?)fán csücsülő baba volt a kezében egy hasonló táblácskával.
az egy Satoko volt a Higurashiból
barátnőmék vitték ki magukkal, mint "cosplay-társat" csak aztán felrakták a fára és otthagyták XD
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2009-08-03 11:21:24
(#156) én sem láttam mivel nem voltam conon, de a fényképek 90%-nak legalább egy kis sarkába mindig belógott egy-egy *_*
LOL, ez a perverz hajlam..
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
ÓÓ Nem tudom miért de veled szívesen találkoznék a Con-on!!:)
Én is Veled Jöhetnél mondjuk fórumtalira a Conon (bár még nem lehet tudni, hogy az mikor lesz), vagy a másik lehetőség, hogy a legnagyobb tömegben elüvöltöm magam, hogy "L. Lawliet/Near Hol vagy?" Bár inkább gyere fórumtalira...
Ivi: LOL, ez egy jó ötlet, bár a lányok valszeg tombolnának, ha nem lehetne fiúkat is ölelgetni.
Am. a free hug engem hidegen hagy. Én nem vágyom arra, hogy random kiscsajok ölelgessenek, de lehet, hogy más igen. De a legjobb poén akkoris a (fenyő?)fán csücsülő baba volt a kezében egy hasonló táblácskával.
nemtom, lehet
engem nem zavarnak, meg ha rossz kedvem van, akkor kifejezetten jól jön megölelni egy kiscsajt.
engem nem zavarnak, meg ha rossz kedvem van, akkor kifejezetten jól jön megölelni egy kiscsajt.
no akkor idén jobban figyelek majd és keresem ezeket a táblákat, aztán ha nagy a választék, csinálunk teszteléseket - ki ölel jobban? lehet hogy a végén jövőre a cosplay, amv, fanfic mellett ezt is bevezetik versenyszámnak
Van különbség mikor vadidegen megölel meg amikor az ember a szeretteit ölelgeti. Utóbbi jó, előbbi nem annyira.
Engem kifejezetten zavarnak. Egyszer egyiknek reflexből odakönyököltem, aztán a végén én voltam a rosszember meg én kértem bocsánatot. Akik meg barátnőikkel vihognak meg kiabálnak "Védd a fákat, egyél hódot" táblákkal, arra meg nincs kifogás sem... feltűnési viszketegség, ennyi.
Engem kifejezetten zavarnak. Egyszer egyiknek reflexből odakönyököltem, aztán a végén én voltam a rosszember meg én kértem bocsánatot. Akik meg barátnőikkel vihognak meg kiabálnak "Védd a fákat, egyél hódot" táblákkal, arra meg nincs kifogás sem... feltűnési viszketegség, ennyi.
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
nemtom, lehet
engem nem zavarnak, meg ha rossz kedvem van, akkor kifejezetten jól jön megölelni egy kiscsajt. de lehet én vagyok a retard.
engem nem zavarnak, meg ha rossz kedvem van, akkor kifejezetten jól jön megölelni egy kiscsajt. de lehet én vagyok a retard.
-
vagy csak féltékeny v h téged nem ölelgetnek?
Csak nem vagy komolyan ennyire hülye.
Érdekes, én a tavaszi conon relatív kevés ilyet láttam, pedig úgy tűnik nagyon felfújt téma ez. Amúgy meg valsz, ha nagy az ellenkezés, meg a fújolás, akkor annál inkább, csakazértis lesznek ezek a táblás emberek. Szóval ha mindenki elfeledkezne róluk és nem is figyelnénk oda, akkor valsz sokkal könnyebben eltűnnének a conokról.
nem akartam cosplay topicot offolni, ezért itt kérdezem, neketek mi bajotok a free hugosokkal?
Idétlenek, idegesítőek, és zavaró ez a feltűnési viszketegség. Ez.