Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Nyári Animecon 2009
a ligetben?...mármint.... a pecsa területén kívül, vhol budapesten?...:(...
Szóval az a helyzet, hogy a PeCsa a Városligetben van. És mivel a PeCsában* általábana, tömeg
b, zaj
c, rohadalom meleg
(d, említettem már a tömeget, a zajt és a meleget?)
van, ezért kint, a Liget fáinak hűs árnyában tartjuk a találkozót. Remélem sikerült eloszlatnom az aggodalmaidat.
*: félreértés ne essék, a Ligetben se lesznek kevesen, pláne nem csendben, és ott is agyrohasztó kánikula várható - de azért nem annyira, mint a Petőfi Csarnok egzotikus, szocreál épületében
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-08-17 23:48:18
beküldve: 2009-08-17 22:20:01
(#225) Van valaki itt veszprém megyéből (az még jobb ha esetleg veszprémből)? Pusztán csak azért, hogy el tudjon infóval látni, ha már lehet Con után kapni cuccokat veszprémbe XD.
Ahol én lakok, sajna egy minőségi könyvesbolt sincs a közelben, ahol mangákat lehetne kapni. Egyedül veszprémben, de nem akarok fölöslegesen bejárogatni oda
Ahol én lakok, sajna egy minőségi könyvesbolt sincs a közelben, ahol mangákat lehetne kapni. Egyedül veszprémben, de nem akarok fölöslegesen bejárogatni oda
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Usagi: ha írsz egy pü-t valamelyik zsűritagnak, akkor biztosan megdob pár jó tanáccsal. (Arról viszont hogy melyik hányadik lett nemigen szoktak dobálózni... vagy ne is tudom.)
és amúgy is, a fórumtalálkozó kint lesz a Ligetben
jóvanna xD tudod hogy értettem
a ligetben?...mármint.... a pecsa területén kívül, vhol budapesten?...:(...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-08-15 19:39:11
(#222) Én most idén írtam két Fanficet.De nem tudom hanyadik.
^^Usagi Tsukino^^
Kik írtak innen fanficet, ami bekerült a top 10-be?
Fanfic, fanart topikban benne van.
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Amúgy komolyan vacillálok rajta, hogy menjek-e egyáltalán a fórumtalálkozóra, hisz már nem vagyok olyan "aktív tagja a közösségnek." x)
Az nem baj, fórumon és is csak ritkán aktivizálom magam... például most jöttem haza két hét után, és kicsit sincs kedvem visszaolvasni. Bele-belenéztem, de túl sok érdekes lenne!
Amúgy varrtam vakációm alatt egy gót loli szoknyát. Már majdnem kész, és egész jó lett. Ha ősszel sikerül megtanulnom géppel varrni, Sakuraconra má lehet, hogy vállalok cosplay-varrást.
Kik írtak innen fanficet, ami bekerült a top 10-be?
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2009-08-15 18:37:40
Szombaton délig úgy is harácsolás lesz (mindig az van), utána ebéd (bár azt akár közösen is megejthetjük), utána kezdődnek a versenyek, aztán hopp, megint hat óra, eredményhirdetés (na ez most engem nem érint, de pölö Miyut meg Dragdát már biztosan).
Pluszba 5 órától lesz a fanfices megbeszélés amire szintén jó lenne elmászni, hadd égjen a pofám, Dragda meg már rutinos...
Amúgy komolyan vacillálok rajta, hogy menjek-e egyáltalán a fórumtalálkozóra, hisz már nem vagyok olyan "aktív tagja a közösségnek." x)
Szerk: miyu 2009-08-15 14:41:07
beküldve: 2009-08-15 11:21:49
(#218) Azért összefutás pénteken is legyen, ha már akkor is fent alszok!
no pussy, just the dicks
beküldve: 2009-08-15 11:00:40
(#217) szombaton az első fórumtali hánykor,meg merre lesz?
jah, igen, engem is 1-2-3-... konkrétabb időpont meg helyszín érdekelne lassan
nem szeretnék a pecsában rohangálva kiabálni
Pedig ez egy jól bevált módszer. Bár ha te a conon képes leszel a PeCsában rohangálni... XD
és amúgy is, a fórumtalálkozó kint lesz a Ligetben
Szerk: alister 2009-08-15 00:20:02
beküldve: 2009-08-14 23:53:21
(#214) szombaton az első fórumtali hánykor,meg merre lesz? nem szeretnék a pecsában rohangálva kiabálni, mhogy mangafan fórumtalálkozó merre vaaaaaaaan?
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-08-14 23:11:31
(#213) Fórumtalálkozók a conon: az engem érdeklő programokat megint sikerült olyan jól beosztani, hogy az csudálatos...
Szóval pénteken szívesen megnézném az Anyátlanokat meg a haiku workshop-ot, de akkor szinte biztos, hogy ki kell hagynom a pénteki fórumtalálkozót (valahogy no way érzésem van a 15 óra előtt véget érő fórumtalálkozóval kapcsolatban, 19 óra után meg már inkább LAO lesz).
Szombaton délig úgy is harácsolás lesz (mindig az van), utána ebéd (bár azt akár közösen is megejthetjük), utána kezdődnek a versenyek, aztán hopp, megint hat óra, eredményhirdetés (na ez most engem nem érint, de pölö Miyut meg Dragdát már biztosan).
Vasárnapra nincs jegyem, de hála az égieknek és földieknek, a program is gagyi (az egy Samurai 7 vetítést kivéve, hogy száradna el a keze annak, aki iderakta, és nem DN film helyére), szóval szerintem itthon maradok és melózok.
Szóval pénteken szívesen megnézném az Anyátlanokat meg a haiku workshop-ot, de akkor szinte biztos, hogy ki kell hagynom a pénteki fórumtalálkozót (valahogy no way érzésem van a 15 óra előtt véget érő fórumtalálkozóval kapcsolatban, 19 óra után meg már inkább LAO lesz).
Vasárnapra nincs jegyem, de hála az égieknek és földieknek, a program is gagyi (az egy Samurai 7 vetítést kivéve, hogy száradna el a keze annak, aki iderakta, és nem DN film helyére), szóval szerintem itthon maradok és melózok.
egy kérdés: van-e még elővételben jegy, ha nincs, kb mennyi a idő a sorban állás? :S
a holdfényeseknél van még, bár nem minden típusból