Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Nyári Animecon 2009
DZ, sikerült nekem megszerezned a nagy puskát?
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
hali! nekem ez lesz a 3. AnimeCon-om, és minden tök jól elvan rendezve... csak azért imádkozok, hogy ne legyen olyan meleg, hogy beleolvadjon a bőrömbe a Nagy Fekete(jesszusom, melegem van )Gothic Lolita ruhám.
izé... esetleg valaki nem tudná megbeszélni a meteorológusokkal hogy kellemes, esetleg enyhén hideg idő legyen? xD(ha lehet erről az időjárás is tudjon, léééciiiiiiii)
izé... esetleg valaki nem tudná megbeszélni a meteorológusokkal hogy kellemes, esetleg enyhén hideg idő legyen? xD(ha lehet erről az időjárás is tudjon, léééciiiiiiii)
Ne aggódj nem fogsz.....
Bár tudod pont én beszélek aki Near-ként fog rohangálni tök fehérben!!
A Boldogság nem a barátok mennyiségétől, hanem a minőségétől függ! Az életünket mi alakítjuk, és ebben az igaz barátok csak segítenek!! Az igaz barát a kezedet fogja és a szívedet simítja!!! A barátság nem élet-halál kérdése, annál sokkal fontosabb!!!! A Barát az, aki megérti a múltad, hisz a jövődben és elfogad annak aki vagy!!!!!:)
Ettől én is félek Nyugi tök kellemes idő lesz kabátot és esernyőt is vigyél perpillanat így áll a dolog.
Ha ausztus 20-a zavartalan lesz tuti hogy a conon negyon jó kis hideg lesz. Miért ne lenne, majd elintézzük.
Ez az aláírás olyan zseniális, mint az aki kitalálta.<<<<vagyis én
Szerk: Lawliete 2009-08-19 07:53:11
beküldve: 2009-08-19 01:16:18
(#237) hali! nekem ez lesz a 3. AnimeCon-om, és minden tök jól elvan rendezve... csak azért imádkozok, hogy ne legyen olyan meleg, hogy beleolvadjon a bőrömbe a Nagy Fekete(jesszusom, melegem van )Gothic Lolita ruhám.
"Alkímiában mi vagyunk a császárok, és igenis nálunk élnek a világ legszebb fangirl-jei! AnimeCon, én így szeretlek!" -NyaCon 2009 cosplay performance, Fullmetalt, bírod?
és ki van benne majd egy laoban? csak most ne maradjunk sztem ott, hanem húzzunk el egy éjjelnappali késdobáló-becsületvesztőbe
hát ha elegen megyünk akkor én igen
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
beküldve: 2009-08-18 21:30:52
(#235) A talin szombaton ha lesz megpróbálok befutni. Góth loli leszek.
beküldve: 2009-08-18 21:18:59
(#234) egy kérdés vasárnapra van betervezve vmi fórumos cucc?
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Van valaki itt veszprém megyéből (az még jobb ha esetleg veszprémből)? Pusztán csak azért, hogy el tudjon infóval látni, ha már lehet Con után kapni cuccokat veszprémbe XD.
Ahol én lakok, sajna egy minőségi könyvesbolt sincs a közelben, ahol mangákat lehetne kapni. Egyedül veszprémben, de nem akarok fölöslegesen bejárogatni oda
Én ZHn lakom. Tapolca közelében. Tapolcán van egy nagyon jó kis könyvesbolt, ahol szinte minden mangából van legalább 1 példány ^^Ahol én lakok, sajna egy minőségi könyvesbolt sincs a közelben, ahol mangákat lehetne kapni. Egyedül veszprémben, de nem akarok fölöslegesen bejárogatni oda
beküldve: 2009-08-18 17:24:05
(#232) Tehát tali már csak conon lesz. De pontosan mikor? Arra az esetre, ha ott helyben nem futnánk össze még előtte, ami egyébként valószínű.
Alister, majd hozom vissza a könyveket!
Egyébként ma sikerült befejeznem az új gót loli szoknámat. Jobb lett, mint a boltban vett....(az esésén még lenne mit javítani, de a többi része jobb, és az anyaga összehasonlíthatatlasnul szebb). Már csak a felsőt kell megcsinálnom, és a vasárnapi ruhám kész is! Szombaton Rip leszek, pénteken meg...talán marad a gázmaszkos összeállítás.
Alister, majd hozom vissza a könyveket!
Egyébként ma sikerült befejeznem az új gót loli szoknámat. Jobb lett, mint a boltban vett....(az esésén még lenne mit javítani, de a többi része jobb, és az anyaga összehasonlíthatatlasnul szebb). Már csak a felsőt kell megcsinálnom, és a vasárnapi ruhám kész is! Szombaton Rip leszek, pénteken meg...talán marad a gázmaszkos összeállítás.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-08-18 17:13:30
(#231) Lemaradtam a dolgokról, visszaolvasni meg lusta vagyok mi van?
beküldve: 2009-08-18 14:43:57
(#230) Jaaaaaaaaj énis végig ottleszek péntek déltől vasárnap reggelig, szóval ne felejtsetek el hívni, vagy 7 év hígvozsázs!
getópúúúútri!
getópúúúútri!
no pussy, just the dicks
ez már nem volt szükséges, mivel dragda már elmagyarázta
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-08-18 10:42:27
(#228) Lenne egy szombati animecon jegyem eladó sorban. :] Akit érdekel itt írjon vagy privát. Budapesten bárhol megoldható és lehetőleg csütörtökig szeretném eladni!
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
beküldve: 2009-08-18 09:32:54
(#227) télleg, akkor van már vmi konkrétum megbeszélve helyre és időre?
és ki van benne majd egy laoban? csak most ne maradjunk sztem ott, hanem húzzunk el egy éjjelnappali késdobáló-becsületvesztőbe
-