Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Nyári Animecon 2009
. 120 fényképpel,
Nemtudnád feltölteni a képeket légyszíves?
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Köszönöm. De ezért majd megírom, hogy döntök a cosplay ügyben.
Rendben, de ha beöltözől valakinek akkor írd le hogy kinek, létszi!
Csak úgy kiváncsiságból!
beküldve: 2009-08-24 11:26:54
(#299) Köszönöm. De ezért majd megírom, hogy döntök a cosplay ügyben. Különben legjobb lenne Chrno Crusadeből Azmaria, csak egy kicsit bajos számomra a paróka beszerzése.Honnan lehet parókát szedni??
Az embernek az őrültségnek csak piciny szikrálya jut. Azt nem szabad elveszíteni. XD :P
Szerk: Gekkofangirl / Gitana 2009-08-24 11:31:22
Én azt tervezem hogy valami jó kis cosplay-t be kéne iktatni, de egy szerűen fogalmam sincs, hogy kinek a jelmezét öltsem magamra, meg hogy egyáltalán hogy fogjak hozzá.
Hát... drukkolok hogy sikerüljön!
Én cosplay helyett inkább felveszek jó sok narutos cuccot. (Pl.: Poló, fejpánt, kitüzők)
beküldve: 2009-08-24 11:21:15
(#297) Én azt tervezem hogy valami jó kis cosplay-t be kéne iktatni, de egy szerűen fogalmam sincs, hogy kinek a jelmezét öltsem magamra, meg hogy egyáltalán hogy fogjak hozzá.
Az embernek az őrültségnek csak piciny szikrálya jut. Azt nem szabad elveszíteni. XD :P
Én se tervezem hogy mennék az őszire, mert most megint el kell kezdenem gyüjtögetni rá.
Én 3 ok miatt lehet hogy nem meek:
1. Messze lesz a con.
2. Az összes zsebpénzemet elköltöttem, szal most énis gyüjtök.
3. Nembiztos hogy elvisznek.
Bár, a legnagyobb gond inkább a pénz. A nyárin is kevés pénzem volt, most meg főleg kevés... (pontosabban csak 220 forintom maradt -.-")
Hmm, nekem szerencse, hogy a belépőm és a vásárolt cuccaimat is párom fizette. (= Nekem is első conom volt, de csak szombaton voltam. Nagyon tetszett, pedig MÉG nem vagyok valami nagy anime-os. =D De az őszire ki szeretnék menni, mert elvileg jóval több dolog lesz, mint most volt, mivel itt a hely is kicsi volt. =S Majd attól függ, lesz-e pénz vonatra, meg jegyre, meg ilyenek. (=
"Szeretnék azoknak adni egy őszinte Fuck Yout, akik kritizálnak bárkit, aki mer tenni valami különbözőt!" by MM.
Igen. Az okok kb. nekem is ugyan azok. De amint úgy adódik 10000% hogy megyek.
Énis így vagyok.
Már most tervezgetem hogy milyen ruha lesz rajtam...
(Mármint az őszi conon)
Szerk: panda. 2009-08-24 11:16:56
beküldve: 2009-08-24 11:13:27
(#294) Igen. Az okok kb. nekem is ugyan azok. De amint úgy adódik 10000% hogy megyek.
beküldve: 2009-08-24 11:11:39
(#293) Akinek van képe rólunk /Arrancar (espada) cosplayünk volt, fehér ruha, nekem ki volt húzva a szemem és volt egy műanyag kardom x)/ az légyszi linkelje már be a képeit :3
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Én se tervezem hogy mennék az őszire, mert most megint el kell kezdenem gyüjtögetni rá.
Én 3 ok miatt lehet hogy nem meek:
1. Messze lesz a con.
2. Az összes zsebpénzemet elköltöttem, szal most énis gyüjtök.
3. Nembiztos hogy elvisznek.
Bár, a legnagyobb gond inkább a pénz. A nyárin is kevés pénzem volt, most meg főleg kevés... (pontosabban csak 220 forintom maradt -.-")
Szerk: panda. 2009-08-24 11:09:52
beküldve: 2009-08-24 11:03:47
(#291) Én se tervezem hogy mennék az őszire, mert most megint el kell kezdenem gyüjtögetni rá.
Tegnap átestem életem első conján.
Nekem is az első conom volt. És szuper!
Bár az őszit most jobban várom, mint pár nappal ezelött a nyárit.
Bár sajna nembiztos hogy meek az őszire...
beküldve: 2009-08-24 10:18:21
(#289) Tegnap átestem életem első conján. Aki még emlékszik a sajátjára az el tudja képzelni
mekkora őrület fogott el mikor megérkeztem. Konkrétan sikítógörcsöt próbáltam elnyomni boldogságomban. Azt nem fogom ecsetelni, hogy mi történt közben, mert azt lusta vagyok leírni. Lényeg az hogy amikor hazaértem, egy halom mangával, meg bazárral, kb. 120 fényképpel, 2 adag lemerült elemmel,( addigra én is úgy éreztem magam mint egy lemerült elem) tudtam, ez az élmény tökélete befejezése a nyárnak. Alig várom már a következőt!
mekkora őrület fogott el mikor megérkeztem. Konkrétan sikítógörcsöt próbáltam elnyomni boldogságomban. Azt nem fogom ecsetelni, hogy mi történt közben, mert azt lusta vagyok leírni. Lényeg az hogy amikor hazaértem, egy halom mangával, meg bazárral, kb. 120 fényképpel, 2 adag lemerült elemmel,( addigra én is úgy éreztem magam mint egy lemerült elem) tudtam, ez az élmény tökélete befejezése a nyárnak. Alig várom már a következőt!
beküldve: 2009-08-24 02:51:42
(#288) "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-08-24 03:00:50
beküldve: 2009-08-24 00:10:35
(#287) a Vámpírvadász D 3 manga alapján készült a "Vámpírvadász D-Vérszomj" jól tudom?
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar