Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Nyári Animecon 2009
sajnos ilyen szinten nem vágom a témát, szerintem egyébként ha ügyes vagy, akkor vékony de kevésbé hajlékony dróttal elég jól meg lehet csinálni a merevségét, bár ezt a sok karton összeragasztásánál is tudom ajánlani
ami még fontos lehet hogy a fémes erősítés a karton szállirányára merőleges legyen
ami még fontos lehet hogy a fémes erősítés a karton szállirányára merőleges legyen
szerintem lehet hungarocellből is csinálni és azt befesteni
és nem tutsz vmien erősebb hungarocell-t me több fajtába is árulják van olyan ami bevan borítva oldalt kartonnal azt ilyen modellezés és szigetelőnek szokták használni Előre kössz a választ : B)eni
ASD_AS:_AS:G_HGf
beküldve: 2009-09-05 09:58:11
(#359) Kössz mindenkinek A karton az is (talán ha negyon vastag akkor nem) könnyedén egy kis ütéssel elhajlik meg minden viszont ha raknák közé valami erősítőt pl egy botot vagy ilyesmi . A hungoricel pedig könnyen törik( tapasztalat ) és ahoz nem tok erősítöt rakni me nem lehet csak úgy keresztbe átszúrni viszont lehet hogy azt csinálom hogy egy bot annak aljára ragasztom a hungoricelt a penge formát és a végén beborítom kartonnal vagy vmi!! még a polifon tippet katam valakitől de azért ezeket a válaszokat is naon köszönöm
szerintem lehet hungarocellből is csinálni és azt befesteni
a kartonnál valamivel tartósabb is talán
a kartonnál valamivel tartósabb is talán
Szerk: Ivi 2009-09-04 22:56:02
A legtöbb cosplayer fakardokkal rohangált, ha faanyag és szerszámok megvannak hozzá, akkor egyáltalán nem nehéz megcsinálni... Ha van valaki, aki ért hozzá a családodban/ismerőseitek között.
A biztonsági őrök a dolgokba elég érdekesen kötnek bele, egy Hollow Ichigo sráctól nem vették el a kardját, pedig fa volt, és veszélyes, meg minden, jóbarátom táskáját viszont négyszer kipakoltatták vele, mert nem tetszett nekik az arca, vagy nem tudom... A svájci bicskája viszont egyik alkalommal se tűnt fel senkinek.
A kartonpapír azonban tényleg egy békésebb és egyszerűbb megoldás.
A biztonsági őrök a dolgokba elég érdekesen kötnek bele, egy Hollow Ichigo sráctól nem vették el a kardját, pedig fa volt, és veszélyes, meg minden, jóbarátom táskáját viszont négyszer kipakoltatták vele, mert nem tetszett nekik az arca, vagy nem tudom... A svájci bicskája viszont egyik alkalommal se tűnt fel senkinek.
A kartonpapír azonban tényleg egy békésebb és egyszerűbb megoldás.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Hmm...ugyan nem vagyok szakértő, de a conon főleg fa deszkából készült kardokat láttam. Persze egyszerűbb megoldás, ha nagyon vastag kartonlapból vágod ki. (Csak akkor jobban kell vigyázni rá, viszont a biztonsági őrök annyira nem köthetnek bele.)
beküldve: 2009-09-04 22:24:48
(#355) Ez volt az első conom (szégyellem) de még nem mertem beöltözni ... de a következőre amire megyek arra befogok márpedig Ichigonak ha a kard sikerül ...és most kérni szeretnék valaki írja le hogy ő hogy csinálná vagy csinálta a kardot ha már volt Ichigo erről a akrdról beszélek : http://www.trueswords.com/images /prod/c/bleach_sword_ichigo_r1z_ 540.jpg Lécci valaki írrja le hogy hogy érdemes elkészíteni hogy tartós és stabil legyen és netörjön össze egy kis koppanás miatt vagy akár egy tipp miből kéne Előre is köszi :B)eni
[Remek, hívogat még a titkos rajongód, aki egész after után zaklatott?
Ööö... egyszer még aznap este félálomban arra ébredtem, de több incidens nem rémlik ^____^
beküldve: 2009-08-30 19:35:38
(#353) Sziasztok! a képek között, az alulról 4. sorban lévő 2. képen látható fehér ruhás lányról tud valaki valamit ?
After night, but befora dawn. Welcome in my world!
Szóval meg van a fekete esernyőm ^____^
Remek, hívogat még a titkos rajongód, aki egész after után zaklatott?
no pussy, just the dicks
Miyu! Szólj, hogy visszakaptad e az esernyődet!
Jelentem, visszakaptam, igaz kicsit megdolgoztam ott az egyik bácsit, de csak meg lett. ("És milyen az esernyőd?" "Fekete." "Oké, de mégis hogy nézz ki?" "Hát... olyan kicsi... meg... fekete.")
Szóval meg van a fekete esernyőm ^____^
Yoroi nem evett velem kexet!!!! Cserébe leköpött
Gyorsan tanul.
olyan átlagos Dz és Azzi képnek tűnik...
csak én vagyok így?
*körül néz*
csak én vagyok így?
*körül néz*
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Megvette valaki conon a Sámánharcost? Ha igen, akkor tudna véleményt mondani róla?
Igen. Szerintem nagyon jó, megéri. Van egy olyan gyanúm, hogy ugyanabban a magazinban jelent meg, mint a banya, sőt lehet hogy még a rajzoló is ugyanaz /csak álnévvel/. Mindenképp érdemes emgvenni, kicsit Árnybíró/Banya/Berserk keverék.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szerk: Yaven 2009-08-30 14:08:23