Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Nyári Animecon 2009
beküldve: 2009-08-24 14:29:51
(#316) beküldve: 2009-08-24 14:09:38
(#315) helló mindenkinek!
Szerintem is jó volt a con És kurva sk kép készült rólam .Ja és ezer bocs hogy nemtudtam oda menni a fórumosokhoz.nagyon-nagyon sajnálom
Szerintem is jó volt a con És kurva sk kép készült rólam .Ja és ezer bocs hogy nemtudtam oda menni a fórumosokhoz.nagyon-nagyon sajnálom
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
Ez aztán egy beszámoló. (= Huh, a DN 2 ki is ment a fejemből. Na mostmár mindegy.
Tőled is kérhetném a képeket?
Azok a sikítozó csoportok engem is kiakaszottak.-_-" Mikor pl. mentek az AMV-k szombaton, egy-kettőt megnéztünk párommal és ezek állandóan sikítoztak, de k*rvára idegesítő volt.
Tőled is kérhetném a képeket?
Azok a sikítozó csoportok engem is kiakaszottak.-_-" Mikor pl. mentek az AMV-k szombaton, egy-kettőt megnéztünk párommal és ezek állandóan sikítoztak, de k*rvára idegesítő volt.
"Szeretnék azoknak adni egy őszinte Fuck Yout, akik kritizálnak bárkit, aki mer tenni valami különbözőt!" by MM.
beküldve: 2009-08-24 12:42:42
(#313) Azzal tökéletesen egyetértek, hogy levegőt se lehetett kapni odabenn, amikor a csoportos volt (vasárnap).Pedig vegyük figyelembe azt is hogy odakint nem volt nagy hőség sem.( Az biztos hogy odabenn melegebb volt mint kint) Hát ha még tényleg 30 fok lett volna kint! Akkor aztán tényleg olyan lett volna bent mint egy telezsúfolt sütő.
Az embernek az őrültségnek csak piciny szikrálya jut. Azt nem szabad elveszíteni. XD :P
beküldve: 2009-08-24 12:19:12
(#312) Üdv az újonnan jövőknek és a régebbi arcoknak is!
Na ez a Con volt az első, ahol láttam a szervezésben némi logikát is! Mármint a PeCsa végre nem volt dugig tele (hála az árusok nagyjának kitelepítése miatt), a Nagysátorban levegőt lehetett venni (mivel eltávolították a két szélét teljesen és még ventillátorok is voltak!), az afterpartyra meg kinyitották az ajtókat, amitől nagyban javult a hőmérséklet és a levegő is. Szóval kivételesen gratuláció jár a szervezőknek
A programok...khm...pénteken nem jutottam be, szombaton nem nagyon járkáltam a Nagyteremben, vasárnap viszont nagyrészt ott dekkoltam. A csoportos performance-ot végignézni maga volt a halál abban a tömegben, a Sword of the Stranger filmre pedig kellett volna rakni egy 16-os karikát, ahelyett, hogy ezt a DN 2-es filmmel teszik meg. A japán zenei videókról nem nyilatkoznék, mert még véletlenül megbántok vele valakit.
A közönségből most megismerkedhettem az aranyos emberek mellett a mogorvákkal, meg a sikítozósakkal, akiktől egész nap fájt a fülem (és hiába szóltunk nekik többen is, hogy kicsit kevésbé hangosan kéne, csakazért is folytatták ráadásul a legsz@rabb poénokon is röhögés helyett sikítást produkáltak )
A szombati fórumtali eléggé kiábrándító volt, tekintve, hogy necrokidéken kívül nem tudtunk más új arcokkal találkozni -pedig táblát is csináltunk - na meg a punnyadás nem az én műfajom. Azért a régi jó ismerősökkel jó volt eldumálgatni.
Amiket vettem: Grimm-mesék manga 1. kötet, 3 db Death Note poszter, 1 db Kuroshitsuji wallscroll, tejes pocky (csak nekem tűnt fel, hogy ebben egyre kevesebb van? ), ruhatári jegy
Juj, visszaolvasva látom, hogy milyen negatívra sikeredett ez a post. Pedig igazából nagyon élveztem ezt a Cont is; tudtunk egy csomót fényképezni (sőt, még minket is lefényképeztek néhányan ), nagyon aranyos emberekkel találkoztam, minden árusnak volt egy-két kedves szava (még a büfés "néni" is mosolyogva szolgált ki!), a holdfényteamesek akciói nagyon jók voltak, nem volt akkora a nyüzsgés, mint korábban, olyan emberekkel is tudtam dumálni, akikkel eddig annyira nem, a DN 2. film nézése pedig ismét nagy poén volt csapatban. Tényleg, jut eszembe: Kami meg tudnád adni annak az ismerősödnek az e-mail címét, aki Mellonak öltözött be? (Sztem ő hagyta ott azt a babzsák labdát, amit később megtaláltunk.)
Na ez a Con volt az első, ahol láttam a szervezésben némi logikát is! Mármint a PeCsa végre nem volt dugig tele (hála az árusok nagyjának kitelepítése miatt), a Nagysátorban levegőt lehetett venni (mivel eltávolították a két szélét teljesen és még ventillátorok is voltak!), az afterpartyra meg kinyitották az ajtókat, amitől nagyban javult a hőmérséklet és a levegő is. Szóval kivételesen gratuláció jár a szervezőknek
A programok...khm...pénteken nem jutottam be, szombaton nem nagyon járkáltam a Nagyteremben, vasárnap viszont nagyrészt ott dekkoltam. A csoportos performance-ot végignézni maga volt a halál abban a tömegben, a Sword of the Stranger filmre pedig kellett volna rakni egy 16-os karikát, ahelyett, hogy ezt a DN 2-es filmmel teszik meg. A japán zenei videókról nem nyilatkoznék, mert még véletlenül megbántok vele valakit.
A közönségből most megismerkedhettem az aranyos emberek mellett a mogorvákkal, meg a sikítozósakkal, akiktől egész nap fájt a fülem (és hiába szóltunk nekik többen is, hogy kicsit kevésbé hangosan kéne, csakazért is folytatták ráadásul a legsz@rabb poénokon is röhögés helyett sikítást produkáltak )
A szombati fórumtali eléggé kiábrándító volt, tekintve, hogy necrokidéken kívül nem tudtunk más új arcokkal találkozni -pedig táblát is csináltunk - na meg a punnyadás nem az én műfajom. Azért a régi jó ismerősökkel jó volt eldumálgatni.
Amiket vettem: Grimm-mesék manga 1. kötet, 3 db Death Note poszter, 1 db Kuroshitsuji wallscroll, tejes pocky (csak nekem tűnt fel, hogy ebben egyre kevesebb van? ), ruhatári jegy
Juj, visszaolvasva látom, hogy milyen negatívra sikeredett ez a post. Pedig igazából nagyon élveztem ezt a Cont is; tudtunk egy csomót fényképezni (sőt, még minket is lefényképeztek néhányan ), nagyon aranyos emberekkel találkoztam, minden árusnak volt egy-két kedves szava (még a büfés "néni" is mosolyogva szolgált ki!), a holdfényteamesek akciói nagyon jók voltak, nem volt akkora a nyüzsgés, mint korábban, olyan emberekkel is tudtam dumálni, akikkel eddig annyira nem, a DN 2. film nézése pedig ismét nagy poén volt csapatban. Tényleg, jut eszembe: Kami meg tudnád adni annak az ismerősödnek az e-mail címét, aki Mellonak öltözött be? (Sztem ő hagyta ott azt a babzsák labdát, amit később megtaláltunk.)
Szerk: Yaven 2009-08-24 12:23:09
necrokid@gmail.com címre ha eltudnád küldeni nagyon megköszönném ^^
Jó majd küldöm
Az embernek az őrültségnek csak piciny szikrálya jut. Azt nem szabad elveszíteni. XD :P
beküldve: 2009-08-24 11:54:55
(#310) necrokid@gmail.com címre ha eltudnád küldeni nagyon megköszönném ^^
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2009-08-24 11:53:37
(#309) Szívesen. Na! Most jól bepakoltam munkával..De sebaj! Ráérek.Persze nem most rögtön tudom küldeni mert egy pici idő mire feltöltöm mailre, de oda fog érni mindenkihez.
. 120 fényképpel,
Nemtudnád feltölteni a képeket légyszíves?
E-mail- re átküldöm, ha úgy jó. Esetleg még majd a myvipemen lesznek fenn képek. Küldjem mailre?
Én is elkérhetném? :$
Ha jó lesz e-mailre, akkor elküldhetem.Jó lesz?
Persze, tökéletes. És köszi előre is.
"Szeretnék azoknak adni egy őszinte Fuck Yout, akik kritizálnak bárkit, aki mer tenni valami különbözőt!" by MM.
. 120 fényképpel,
E-mail- re átküldöm, ha úgy jó. Esetleg még majd a myvipemen lesznek fenn képek. Küldjem mailre?
Ha jó lesz e-mailre, akkor elküldhetem.Jó lesz?
. 120 fényképpel,
honnan lehet parókát szerezni?
ez lehet hülyén fog hangzani: parókabolt
nem tudok pontos adatokat...a Google a barátod
nekem is ez volt az első Conom... én cosplayt mindenképp csak jövőre fogok:
1. mire meg tudom csinálni
2. mire eldöntöm kit akarok cosplayelni
a legegyszerűbb számomra L (Azzin kívül XD)
csak hát abból annyi van mint németekből a szigeten...
sok sikert a cosplayhez
Igen azt én is tudom, hogy parókabolt.Csak hát hol a parókabolt?? Pláne vidéken.... Mert most Pestre szaladgálni érte...persze megéri de....messze van.
Szerk: Gekkofangirl / Gitana 2009-08-24 11:44:53
beküldve: 2009-08-24 11:40:47
(#304) . 120 fényképpel,
honnan lehet parókát szerezni?
ez lehet hülyén fog hangzani: parókabolt
nem tudok pontos adatokat...a Google a barátod
nekem is ez volt az első Conom... én cosplayt mindenképp csak jövőre fogok:
1. mire meg tudom csinálni
2. mire eldöntöm kit akarok cosplayelni
a legegyszerűbb számomra L (Azzin kívül XD)
csak hát abból annyi van mint németekből a szigeten...
sok sikert a cosplayhez
Gravity is a habit that is hard to shake off.