Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Nyári Animecon 2009
mivel számomra a legegyszerűbb cosplay az L ezért az őszin (ha kijutok) valszeg L leszek...ha meg lesznek mások is L ként...
bunyó hogy ki a jobb XD
bunyó hogy ki a jobb XD
csak addig egy jó hárommarék nyalókát meg egyéb nyalánkságot kell beszereznem...nem azért nehéz mert sajnálok erre költeni hanem félek, megenném idő előtt.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Lawliet: még mindig DN cosplay volt az egyik legnépszerűbb, rengeteg DN cosplayes volt. És nekema hangulat is megfelelő volt.
Hát én szombaton voltam kint csak. Hát L-ből sok volt, vagy 3-ra lemlékszem de a több cosplayer akkor érkezett (átöltözött) amikor én már mentem. Narutóból és Bleachből sok volt bár többre számítottm belőlük is.
Ez az aláírás olyan zseniális, mint az aki kitalálta.<<<<vagyis én
Szerk: Lawliete 2009-08-24 21:46:28
Nanaho
Nagyon jó volt az előadásotok!!!!
Szokás szerint a DN CP sok jót nem igért de ezt megcáfoltátok!
Köszi,köszi köszi,bár én nem úgy éreztem de ha másnak bejött akkor annak nagyon örülök!
beküldve: 2009-08-24 21:39:22
(#328) Lawliet: még mindig DN cosplay volt az egyik legnépszerűbb, rengeteg DN cosplayes volt. És nekema hangulat is megfelelő volt.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Viszonylag elég kevés dn cosplay volt a conon, egy csapat volt ami nagyon jó volt
asszem mind csaj volt
melllow near L Light volt benne asszem. Meg még egy jó Misa cosplayt láttam.Ne is mond a meleget, Hát még az elsősegélyes papírom megvan XD
Szerk: Lawliete 2009-08-24 21:38:49
Valahogy én se éreztem túl jónak a hangulatot talán a tömeg miatt.
én tovább viszem ezt a gondolat menetet a tömeg miatti melegre...
minden papírod eltűnt??
talán ez vígasztal: én eleve minden papír nélkül jöttem Conra XD
talán ez vígasztal: én eleve minden papír nélkül jöttem Conra XD
Nanaho
MIANEVED?!
Valahogy én se éreztem túl jónak a hangulatot talán a tömeg miatt. Kisebb rendezvényeken átéreztem azt a közvetlenséget és barátságos légkört.
ráadásul az összes papírom is eltűnt.
érdekes hogy amikor fizetek hogy bejussak egy helyre, elvesztem minden életkedvem...
ezért nekem a Con olyan volt mint pénzért unatkozni...
ezt a szokást valahogy el kéne tüntetni belőlem
ezért nekem a Con olyan volt mint pénzért unatkozni...
ezt a szokást valahogy el kéne tüntetni belőlem
Letelepedtek egy fa alá. Nekem akkor pont előjött a hiperaktivitásom és inkább a conon összevissza rohangáltam.
Szerk: Lawliete 2009-08-24 21:03:45
[QUOTE]
A szombati fórumtali eléggé kiábrándító volt, tekintve, hogy necrokidéken kívül nem tudtunk más új arcokkal találkozni -pedig táblát is csináltunk - na meg a punnyadás nem az én műfajom. Azért a régi jó ismerősökkel jó volt eldumálgatni.
A szombati fórumtali eléggé kiábrándító volt, tekintve, hogy necrokidéken kívül nem tudtunk más új arcokkal találkozni -pedig táblát is csináltunk - na meg a punnyadás nem az én műfajom. Azért a régi jó ismerősökkel jó volt eldumálgatni.
Pedig én is odamentem,csak utána nem volt semmi sem.Aztán elemntetek máshova ,s otthagytam.
^^Usagi Tsukino^^
beküldve: 2009-08-24 20:39:07
(#320) Sziasztok
Most voltam először Con-on , de nagyon jó volt ki nem hagyom a következőt.
Most voltam először Con-on , de nagyon jó volt ki nem hagyom a következőt.
Új aaarc...? T_T Én eddig mindegyik conos fórumtalin ottvoltam...
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2009-08-24 16:37:25
(#318) Szombaton kint voltam és mindden találkozóra kinéztem.
beküldve: 2009-08-24 14:38:10
(#317) Sziasztok! El kell mondanom, hogy új vagyok nemcsak ezen az oldalon, de eben az egész amine-manga-ésamimégvan dologban. Bocs a "pontatlan" fogalmazásért, gyakorlom még. Kb. ammyi fogalmam volt az egészről, hogy van az a "képregény..." (de sose láttam), és hogy van rajzfilm (néhányat tudatlanul az évek során láttam), de hogy ki kicsoda, meg egyáltalán, nah az kiesik. Ebből következően teljesen vakok indultam el a szombati Con-ra, Nero-kollegával (lány, akinél "nérót keresem" feliratú tábla volt), aki nálam sokkal jobban keni-vágja ezt a témát. Valahogy úgy voltam az egésszel, hogy mivel kedvelem japánt biztos lesz valami érdekes. Hát volt! Korán 3/4 6-kor már fent voltunk, hamar bejutottunk. De aki-ami bent volt! Az első 2 órában szinte sokkolt a látvány, csak kapkodtam a fejem. Tömör hangulat, ami még most is hatása alatt tart. Jómagam persze nem voltam beöltözve (hacsak a kék ing-sötét farmer nem számít valamilyen jelmeznek), civilként lestem. Lestem, mert ritkán lát ilyet az ember! Részeletezni felesleges, tudjátok miről beszélek :) Viszont ami szimpatikus volt, és elismerés vált ki belőlem, az az emberek közvetlensége. Sokan jöttek oda hozzánk, mi is mentünk persze, és mindenkivel jókat lehetett beszélgetni. Más társaságokban is jelen van ez, de meglepett. Mostmár tudom mi az az AMV, a Naruto, sőtt, mangát is vettem, (Démon Napló 1.2. kötet) amit azóta persze többször is elolvastam. Vasárnap sajna nem tudtam menni, fájt is a szívem miatta. Fehrvár is messze van nekem, de majd tavasszal! Én, tudatlan civil így láttam-éltem meg ezt a rendezvényt! Varázslatos kultúra. (nem csalódtam :) )
U.i: ha esteleg valaki tud valamit erről a lányról megköszöném ha jelezné
http://havazoo.deviantart.com/ art/Style-134431741
U.i: ha esteleg valaki tud valamit erről a lányról megköszöném ha jelezné
http://havazoo.deviantart.com/ art/Style-134431741
After night, but befora dawn. Welcome in my world!