Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Nyári Animecon 2009
Belőlem Ti nem esztek.
Amúgy ha szombaton lesz tali akkor legyen valahol arrafelé, ahol tavaly is volt, és akkor az olyan szerencsecsomagok, mint én, akiknek csak péntekre van jegyük így is el tudjanak menni.^^"
Viszek pokrócot is.*kacsint*
majd addig itatjuk Mihot, h már ne tudjon járni és megesszük, vagy majd a kis hiperaktív levadássza nekünk Mr. Betoncipőt
végigrepedt a demizsonja (víz[abszint]tartó) és ilyen kis méretűt eddig nem láttam és kb 5 perc alatt kiszivárog belőle a víz. de majd szerzek kerámiaragasztót és jó lesz
végigrepedt a demizsonja (víz[abszint]tartó) és ilyen kis méretűt eddig nem láttam és kb 5 perc alatt kiszivárog belőle a víz. de majd szerzek kerámiaragasztót és jó lesz
-
vmiből ari, vmiből wow
hát az már inkább rémisztő, komolyan az ember +tudja milyen érzés ha karóba húzzák , csak nem irigy vagy 1 akkorára?
vajon kit fogunk megenni? ki elég lusta ahhoz,h ne meneküljön el?
am mi a baja a pipusnak?
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Szerk: ∂z 2009-08-04 22:43:35
szerintem lehetne tali mind a 3 nap
szerintem ez rossz ötlet,mert a 3.napra mindenki totál használhatatlan lenne, bár ha sok zombi össze jön abból még lehet valami
mondjuk 1 jó nagy lakoma
25centis? az iszonyat ari lehet
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
annyira még én sem vok függő h conra is pipával mennyek
(kivéve persze, ha megjavítom addigra a 25 centiset, de azt már 2 éve tervezem, szóval nem valószínű, h pont az elkövetkező 2 hétben csinálom meg)
-
de most valaki hozhatna plédet
Csak ha nem lesz pipa a közelben. "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Igen, lassan ideje lesz elkezdeni megtervezni a mangafanos conos eseményeket. Egy nagy fórumtalit mindenképpen hozzunk össze. No meg ha jól tudom idén nem lesz hivatalos afterparty, szóval azt is pótolnunk kell majd
igaz,igaz
de most valaki hozhatna plédet
de nem én az tuti
szerintem is szombaton lenne a legjobb gondolom akkor lesznek kint a legtöbben
beküldve: 2009-08-03 22:08:26
(#166) Igen, lassan ideje lesz elkezdeni megtervezni a mangafanos conos eseményeket. Egy nagy fórumtalit mindenképpen hozzunk össze. No meg ha jól tudom idén nem lesz hivatalos afterparty, szóval azt is pótolnunk kell majd
beküldve: 2009-08-03 21:13:35
(#165) szombat az jó!!! Mert én is akkor leszek conon!
Ez az aláírás olyan zseniális, mint az aki kitalálta.<<<<vagyis én
mikor lesz fórumtali?
Egy biztos lesz valamikor szombaton. Pontosabb infó, ha majd ismert lesz a pontos program. De a nagyon lelkesek már pénteken és vasárnap is összefuthatnak, ha tetszik."A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-08-03 21:01:14
beküldve: 2009-08-03 20:19:35
(#163) Akkor beszéljük meg
Ez az aláírás olyan zseniális, mint az aki kitalálta.<<<<vagyis én