Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Nyári Animecon 2009
beküldve: 2009-08-14 19:23:49
(#211) egy kérdés: van-e még elővételben jegy, ha nincs, kb mennyi a idő a sorban állás? :S
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Sikerült szobatársat találni le is foglaltam a szállást. Jegy is foglalva, most már program is van Teljesen jó
gondolom sokan lesznek az Elte kolijában aki conra megy... lehetne tartani after-after partyt
gondolom sokan lesznek az Elte kolijában aki conra megy... lehetne tartani after-after partyt
Ne csak nézz, láss is!
beküldve: 2009-08-12 13:45:24
(#208) beküldve: 2009-08-12 12:07:11
(#207) És végre felkerült mind a három napnak a teljes, részletes programja a honlapra!
beküldve: 2009-08-11 22:49:10
(#206) És persze most, amikor már mindegy, kiderült, hogy vasárnap is mehettem volna... ez nem az én napom...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
eddig mindig úgy volt hogy 10-kor kezdték beengedni az embereket. (szombat és vasárnap)
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Szerk: Moderátor 2009-08-12 13:38:50
beküldve: 2009-08-11 19:40:02
(#203) van egy alapvető ( hülye) kérdésem de nem látom sehol hogy hány órakkor kezdődik a con szombaton?
Ne csak nézz, láss is!
Szerk: Sztike 2009-08-11 19:40:12
Hát ezt én nem tom. Amúgy fórumokon meg a szokásos netes helyeken, szerintem biztos lehet találni akár ide is társat, biztos van még más is az ismerőseid között, aki hasonló gondokkal küzd.
Meg valsz elég sok diákszálló van Budapesten, főleg szerintem arrafelé vannak ezek. És ha jól tudom vannak egyetemi kollégiumok is, melyekben nyáron lehet lakni kb hasonló áron
Meg valsz elég sok diákszálló van Budapesten, főleg szerintem arrafelé vannak ezek. És ha jól tudom vannak egyetemi kollégiumok is, melyekben nyáron lehet lakni kb hasonló áron
de nem 100-200 ftról van szó... egyedül megyek. azt mondták a telefonban 5 ezer /éj
Ne csak nézz, láss is!
Szerk: Moderátor 2009-08-12 13:39:10
beküldve: 2009-08-10 15:07:52
(#200) Az nem hátrány ha a Pecsához közel van a szállásod, szóval valsz megéri azt az 1-200 forintot ráfizetni.
szerintem egyáltalán nem olcsó!
Ahogy érzed...
höhöö megtaláltam azt a kolit ahol tavaly voltam ott 2270 Ft/ éj
Ez meg 2500, viszont 4 percre van gyalog a pecsától ..... Illetve, ha ketten veszitek ki, akkor is csak 5000/éjszaka, mivel 2 ágyas.
*Toronyidézet megnyírva. A moderátor*
no pussy, just the dicks
Szerk: Moderátor 2009-08-12 13:40:16
igen őket én is hívtam de szerintem egyáltalán nem olcsó! persze utazzak fel soksok pénz, vegyek belépőt, jah és még szállásra is hagyjak ott 10 e. forintot? hát akkor inkább nem is megyek!
Ne csak nézz, láss is!
Szerk: Moderátor 2009-08-12 13:40:50