Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Őszi AnimeCon 2009
beküldve: 2009-10-06 11:38:23
(#54) Nyugi Gilje :)
Amúgy milyen milliós kár? ^^""" Le vagyok maradva.
Ha nincs con, eleve nem is tudnak jönni árulni. Nem hiszem, hogy a MAT előre bekaszíroz tőlük egy csomó lóvét. Ha kértek pénzt majd visszaadják. Nem fogják megkárosítani az árusokat, hiszen nem érdekük. Nekünk se volt. Ha csak az, hogy kevesebb lesz a bevételük, akkor nem lehet mit tenni. Bárhol bármikor előfordulhat, hogy elmarad valahol valamilyen rendezvény. Ez van. Meg az üzletek többsége nem csak a conokból él...bár tény, hogy csak itt van tiszta hasznuk.
Amúgy milyen milliós kár? ^^""" Le vagyok maradva.
Ha nincs con, eleve nem is tudnak jönni árulni. Nem hiszem, hogy a MAT előre bekaszíroz tőlük egy csomó lóvét. Ha kértek pénzt majd visszaadják. Nem fogják megkárosítani az árusokat, hiszen nem érdekük. Nekünk se volt. Ha csak az, hogy kevesebb lesz a bevételük, akkor nem lehet mit tenni. Bárhol bármikor előfordulhat, hogy elmarad valahol valamilyen rendezvény. Ez van. Meg az üzletek többsége nem csak a conokból él...bár tény, hogy csak itt van tiszta hasznuk.
személyesen
ugyanúgy ahogy az asztalpénzzel kapcsolatban, itt is elég lett volna egy körlevél. mi nem fogjuk az összes kiadót/árust felhívni amiatt hogy elmarad a rendezvény, úgyhogy még mindig jobb később írni nekik, mint soha.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
most lehet engem fikázni, de akkor is leírom a véleményem:
eléggé UNDORÍTÓ hogy a szervezők (akár MAT, akár fehérváriak) nem közölték ezt egy levélben a kiadókkal! nem fog minden kiadó/árus mangafan meg mindenféle fórumokat/honlapokat olvasgatni! a hivatalos eljárás egy rendezvény elmaradásánál az szokott lenni hogy először közlik azokkal akik támogatják a rendezvényt + akik fizettek volna asztalpénzt és utána a nagyközönség! és komolyabb helyeken akik ilyen milliós károkat okoznak az üzletpartnereknek ott elég sok ember le szokott mondani vagy kirúgják. ebből a szempontból kiváncsi leszek a fejleményekre. vagy csak megvonja mindenki a vállát és mutogat a másikra?
arról inkább már nem is beszélek hogy a kiadók/árusok milliós veszteségét senki sem fogja megtéríteni....
mindenesetre az első lépést már megtették ahhoz hogy a Con szervezése ne kizárólagosan a MAT kezében legyen. =P
eléggé UNDORÍTÓ hogy a szervezők (akár MAT, akár fehérváriak) nem közölték ezt egy levélben a kiadókkal! nem fog minden kiadó/árus mangafan meg mindenféle fórumokat/honlapokat olvasgatni! a hivatalos eljárás egy rendezvény elmaradásánál az szokott lenni hogy először közlik azokkal akik támogatják a rendezvényt + akik fizettek volna asztalpénzt és utána a nagyközönség! és komolyabb helyeken akik ilyen milliós károkat okoznak az üzletpartnereknek ott elég sok ember le szokott mondani vagy kirúgják. ebből a szempontból kiváncsi leszek a fejleményekre. vagy csak megvonja mindenki a vállát és mutogat a másikra?
arról inkább már nem is beszélek hogy a kiadók/árusok milliós veszteségét senki sem fogja megtéríteni....
mindenesetre az első lépést már megtették ahhoz hogy a Con szervezése ne kizárólagosan a MAT kezében legyen. =P
igazad van vadooc, indulok mindjárt személyesen a holdfényteamhez.
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Ezt a kilométeres sirámot el lehetett volna mondani egy mondatban is..... -_- PHAIL
A te hozzászólásodnak pedig nem is kellett volna létrejönni, ugyanis semmi funkciója nincs azon kívül, hogy megmutassa nem tudod értelmezni amit olvasol ha hosszabb egy mondatnál, hiszen neked csak annyi jött le a hozzászólásomból, hogy "sirám" holott nem az.
Amúgy pedig ha már angol geek kifejezésekkel műmájerkedsz akkor talán helyesen kéne leírni a szót.
Szerk: vadooc 2009-10-06 10:52:13
eléggé UNDORÍTÓ hogy a szervezők (akár MAT, akár
Ezt a kilométeres sirámot el lehetett volna mondani egy mondatban is..... -_- PHAIL
Szerk: Luggi 2009-10-06 10:34:43
beküldve: 2009-10-06 10:14:09
(#49) most lehet engem fikázni, de akkor is leírom a véleményem:
Én is sajnálom, ez lett volna az első vidéki Con amire mentem volna.
Nekem is
Volt róla szó, hogy átteszik novemberre, aztán nem lett belőle semmi. De részleteket nem tudok.
beküldve: 2009-10-06 08:36:57
(#47) Meg mintha olyasmi lett volna, hogy magát a pályázatot is csak lefixált hely esetén lehet benyújtani, ebből a szempontból sem lehet egyszerű csak úgy későbbre tenni.
Úgy tűnik nem csak én vagyok bagoly
November az már elég húzós lett volna szvsz. Ki tudja milyen idő lett volna, ha addigra hullik 2m hó akkor a közlekedés is...
Én is sajnálom, ez lett volna az első vidéki Con amire mentem volna.
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2009-10-06 03:02:27
Kár, sokan számítottak rá, főleg a nyugati országrészből... Vajon nem lehetett volna tolni pl. novemberre? Mondjuk ha rossz a hangulat, akkor nehéz szervezni, ez tény.
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2009-10-06 02:20:48
(#44) Srácok. Most már 100%. Elmarad az Őszi AnimeCon.
IDÉZEK!
By: mac >> Mondo Forum
IDÉZEK!
By: mac >> Mondo Forum
Kedves Látogatók, Animés közösség!
Sajnálattal fogadtuk a Fejér Megyei Animések elnökének levelét, melyben bejelentették, hogy visszalépnek az Őszi AnimeCon szervezésétől. Levelükben indoklás nem szerepelt, és a múlt heti megbeszéléseken ennek még nem éreztük előjelét a nehézségek ellenére, ezért értetlenül állunk az eset előtt.
A MAT elnöksége hosszas megbeszélés eredményeképpen arra a következtetésre jutott, hogy az időhiány miatt nem lehetséges a rendezvény színvonalas megvalósítása Budapestről. Ezért elnökségi döntés értelmében az 2009-es Őszi AnimeCon elmarad.
A következő két hétben felvesszük a kapcsolatot minden conbérlettel rendelkező személlyel emailben, és egyeztetünk velük a kárpótlás módjáról.
Mindenkit szeretettel várunk az egyesület nyilvános közgyűlésére, ahol bővebben be fogunk számolni a helyzet kialakulásáról. Erről további információt a http://www.animetarsasag.hu weboldalon találhattok majd.
Üdvözlettel:
Zsámboki Gergely
elnök
Magyar Anime Társaság
Sajnálattal fogadtuk a Fejér Megyei Animések elnökének levelét, melyben bejelentették, hogy visszalépnek az Őszi AnimeCon szervezésétől. Levelükben indoklás nem szerepelt, és a múlt heti megbeszéléseken ennek még nem éreztük előjelét a nehézségek ellenére, ezért értetlenül állunk az eset előtt.
A MAT elnöksége hosszas megbeszélés eredményeképpen arra a következtetésre jutott, hogy az időhiány miatt nem lehetséges a rendezvény színvonalas megvalósítása Budapestről. Ezért elnökségi döntés értelmében az 2009-es Őszi AnimeCon elmarad.
A következő két hétben felvesszük a kapcsolatot minden conbérlettel rendelkező személlyel emailben, és egyeztetünk velük a kárpótlás módjáról.
Mindenkit szeretettel várunk az egyesület nyilvános közgyűlésére, ahol bővebben be fogunk számolni a helyzet kialakulásáról. Erről további információt a http://www.animetarsasag.hu weboldalon találhattok majd.
Üdvözlettel:
Zsámboki Gergely
elnök
Magyar Anime Társaság
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2009-10-06 02:21:37
beküldve: 2009-10-05 22:13:14
(#43) Köszönjük szépen :)
A MAT még gyűlésezik, hogy mit kezdhetnének a connal. Talán kitalálnak valamit.
A MAT még gyűlésezik, hogy mit kezdhetnének a connal. Talán kitalálnak valamit.
beküldve: 2009-10-05 21:55:06
(#42) Én is nagyon el vagyok keseredve,mert már vártam,persze ilyen az élet akadnak hibák amiket nem lehet elkerülni!Viszont a tök örülök hogy nem ilyen "fúúújolósok" a hozzászólások hanem inkább együtt érzőek!Remélem azért a MAT majd a későbbiekben összeszedi magát és segíti a vidéki con szervezőket és nem hátráltatja,az egyik félnek sem jó!
Az FMA-nak üzenem hogy én nem haragszom/unk,kitartást és remélem azért meglesz csillogtatva egyszer ez a szervezés!
Az FMA-nak üzenem hogy én nem haragszom/unk,kitartást és remélem azért meglesz csillogtatva egyszer ez a szervezés!
HOGY A ... ÉLETBE , NEM LESZ ANIMECON??????
AMÚGY MI AZ A MONDOCON
AMÚGY MI AZ A MONDOCON
Látogass fel a Mondo honlapjára ha lehetőségem engedi, én tuti ott leszek
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2009-10-05 19:59:33
(#40) Sajnálom, hogy ez lett a vége. Igen elgondolkoztató, hogy a MAT-tel nem lehet együttműködni, de és közben egy kiadónak saját magának kell Cont szerveznie, hogy eladhassa a termékeit.