• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Offtopic cuccok >>
Őszi AnimeCon 2009
Oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 <<>>
beküldve: 2009-10-06 11:38:23
(#54)
Araniel
Araniel
[ Új arc ]
Nyugi Gilje :)
Amúgy milyen milliós kár? ^^""" Le vagyok maradva.
Ha nincs con, eleve nem is tudnak jönni árulni. Nem hiszem, hogy a MAT előre bekaszíroz tőlük egy csomó lóvét. Ha kértek pénzt majd visszaadják. Nem fogják megkárosítani az árusokat, hiszen nem érdekük. Nekünk se volt. Ha csak az, hogy kevesebb lesz a bevételük, akkor nem lehet mit tenni. Bárhol bármikor előfordulhat, hogy elmarad valahol valamilyen rendezvény. Ez van. Meg az üzletek többsége nem csak a conokból él...bár tény, hogy csak itt van tiszta hasznuk.

új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2009-10-06 10:55:00
(#53) Válasz Gilje-sama (#52) üzenetére
vadooc
vadooc
[ Megszállott ]

személyesen

ugyanúgy ahogy az asztalpénzzel kapcsolatban, itt is elég lett volna egy körlevél. mi nem fogjuk az összes kiadót/árust felhívni amiatt hogy elmarad a rendezvény, úgyhogy még mindig jobb később írni nekik, mint soha.

http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2009-10-06 10:48:15
(#52) Válasz vadooc (#49) üzenetére
Gilje-sama
Gilje-sama
[ True mangafan ]
most lehet engem fikázni, de akkor is leírom a véleményem:
eléggé UNDORÍTÓ hogy a szervezők (akár MAT, akár fehérváriak) nem közölték ezt egy levélben a kiadókkal! nem fog minden kiadó/árus mangafan meg mindenféle fórumokat/honlapokat olvasgatni! a hivatalos eljárás egy rendezvény elmaradásánál az szokott lenni hogy először közlik azokkal akik támogatják a rendezvényt + akik fizettek volna asztalpénzt és utána a nagyközönség! és komolyabb helyeken akik ilyen milliós károkat okoznak az üzletpartnereknek ott elég sok ember le szokott mondani vagy kirúgják. ebből a szempontból kiváncsi leszek a fejleményekre. vagy csak megvonja mindenki a vállát és mutogat a másikra?
arról inkább már nem is beszélek hogy a kiadók/árusok milliós veszteségét senki sem fogja megtéríteni....

mindenesetre az első lépést már megtették ahhoz hogy a Con szervezése ne kizárólagosan a MAT kezében legyen. =P

igazad van vadooc, indulok mindjárt személyesen a holdfényteamhez.

Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2009-10-06 10:42:09
(#51) Válasz Luggi (#50) üzenetére
vadooc
vadooc
[ Megszállott ]

Ezt a kilométeres sirámot el lehetett volna mondani egy mondatban is..... -_- PHAIL

A te hozzászólásodnak pedig nem is kellett volna létrejönni, ugyanis semmi funkciója nincs azon kívül, hogy megmutassa nem tudod értelmezni amit olvasol ha hosszabb egy mondatnál, hiszen neked csak annyi jött le a hozzászólásomból, hogy "sirám" holott nem az.
Amúgy pedig ha már angol geek kifejezésekkel műmájerkedsz akkor talán helyesen kéne leírni a szót.

Szerk: vadooc 2009-10-06 10:52:13
beküldve: 2009-10-06 10:32:58
(#50) Válasz vadooc (#49) üzenetére
Luggi
Luggi
[ Új arc ]
eléggé UNDORÍTÓ hogy a szervezők (akár MAT, akár

Ezt a kilométeres sirámot el lehetett volna mondani egy mondatban is..... -_- PHAIL

Szerk: Luggi 2009-10-06 10:34:43
beküldve: 2009-10-06 10:14:09
(#49)
vadooc
vadooc
[ Megszállott ]
most lehet engem fikázni, de akkor is leírom a véleményem:
eléggé UNDORÍTÓ hogy a szervezők (akár MAT, akár fehérváriak) nem közölték ezt egy levélben a kiadókkal! nem fog minden kiadó/árus mangafan meg mindenféle fórumokat/honlapokat olvasgatni! a hivatalos eljárás egy rendezvény elmaradásánál az szokott lenni hogy először közlik azokkal akik támogatják a rendezvényt + akik fizettek volna asztalpénzt és utána a nagyközönség! és komolyabb helyeken akik ilyen milliós károkat okoznak az üzletpartnereknek ott elég sok ember le szokott mondani vagy kirúgják. ebből a szempontból kiváncsi leszek a fejleményekre. vagy csak megvonja mindenki a vállát és mutogat a másikra?
arról inkább már nem is beszélek hogy a kiadók/árusok milliós veszteségét senki sem fogja megtéríteni....

mindenesetre az első lépést már megtették ahhoz hogy a Con szervezése ne kizárólagosan a MAT kezében legyen. =P

beküldve: 2009-10-06 08:51:12
(#48) Válasz SötétOldal (#46) üzenetére
Araniel
Araniel
[ Új arc ]

Én is sajnálom, ez lett volna az első vidéki Con amire mentem volna.

Nekem is

Volt róla szó, hogy átteszik novemberre, aztán nem lett belőle semmi. De részleteket nem tudok.

beküldve: 2009-10-06 08:36:57
(#47)
A mordályos nyul
A mordályos nyul
[ Addiktgyanús ]
Meg mintha olyasmi lett volna, hogy magát a pályázatot is csak lefixált hely esetén lehet benyújtani, ebből a szempontból sem lehet egyszerű csak úgy későbbre tenni.

beküldve: 2009-10-06 03:02:18
(#46) Válasz Csaba (#45) üzenetére
SötétOldal
SötétOldal
[ True mangafan ]

Úgy tűnik nem csak én vagyok bagoly

November az már elég húzós lett volna szvsz. Ki tudja milyen idő lett volna, ha addigra hullik 2m hó akkor a közlekedés is...

Én is sajnálom, ez lett volna az első vidéki Con amire mentem volna.

MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2009-10-06 03:02:27
beküldve: 2009-10-06 02:48:50
(#45) Válasz SötétOldal (#44) üzenetére
Csaba
Csaba
[ Szerkesztő ]
Kár, sokan számítottak rá, főleg a nyugati országrészből... Vajon nem lehetett volna tolni pl. novemberre? Mondjuk ha rossz a hangulat, akkor nehéz szervezni, ez tény.

A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2009-10-06 02:20:48
(#44)
SötétOldal
SötétOldal
[ True mangafan ]
Srácok. Most már 100%. Elmarad az Őszi AnimeCon.

IDÉZEK!

By: mac >> Mondo Forum

Kedves Látogatók, Animés közösség!

Sajnálattal fogadtuk a Fejér Megyei Animések elnökének levelét, melyben bejelentették, hogy visszalépnek az Őszi AnimeCon szervezésétől. Levelükben indoklás nem szerepelt, és a múlt heti megbeszéléseken ennek még nem éreztük előjelét a nehézségek ellenére, ezért értetlenül állunk az eset előtt.
A MAT elnöksége hosszas megbeszélés eredményeképpen arra a következtetésre jutott, hogy az időhiány miatt nem lehetséges a rendezvény színvonalas megvalósítása Budapestről. Ezért elnökségi döntés értelmében az 2009-es Őszi AnimeCon elmarad.

A következő két hétben felvesszük a kapcsolatot minden conbérlettel rendelkező személlyel emailben, és egyeztetünk velük a kárpótlás módjáról.

Mindenkit szeretettel várunk az egyesület nyilvános közgyűlésére, ahol bővebben be fogunk számolni a helyzet kialakulásáról. Erről további információt a http://www.animetarsasag.hu weboldalon találhattok majd.

Üdvözlettel:
Zsámboki Gergely
elnök
Magyar Anime Társaság

MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2009-10-06 02:21:37
beküldve: 2009-10-05 22:13:14
(#43)
Araniel
Araniel
[ Új arc ]
Köszönjük szépen :)
A MAT még gyűlésezik, hogy mit kezdhetnének a connal. Talán kitalálnak valamit.

beküldve: 2009-10-05 21:55:06
(#42)
Nanaho
Nanaho
[ Addiktgyanús ]
Én is nagyon el vagyok keseredve,mert már vártam,persze ilyen az élet akadnak hibák amiket nem lehet elkerülni!Viszont a tök örülök hogy nem ilyen "fúúújolósok" a hozzászólások hanem inkább együtt érzőek!Remélem azért a MAT majd a későbbiekben összeszedi magát és segíti a vidéki con szervezőket és nem hátráltatja,az egyik félnek sem jó!

Az FMA-nak üzenem hogy én nem haragszom/unk,kitartást és remélem azért meglesz csillogtatva egyszer ez a szervezés!

beküldve: 2009-10-05 20:21:40
(#41) Válasz pepex (#39) üzenetére
Gilje-sama
Gilje-sama
[ True mangafan ]
HOGY A ... ÉLETBE , NEM LESZ ANIMECON??????
AMÚGY MI AZ A MONDOCON

Látogass fel a Mondo honlapjára ha lehetőségem engedi, én tuti ott leszek

Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2009-10-05 19:59:33
(#40)
Ivi
Ivi
[ Megszállott ]
Sajnálom, hogy ez lett a vége. Igen elgondolkoztató, hogy a MAT-tel nem lehet együttműködni, de és közben egy kiadónak saját magának kell Cont szerveznie, hogy eladhassa a termékeit.

Oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 <<>>