Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Őszi AnimeCon 2009
beküldve: 2009-10-05 19:52:02
(#39) HOGY A ... ÉLETBE , NEM LESZ ANIMECON??????
AMÚGY MI AZ A MONDOCON
AMÚGY MI AZ A MONDOCON
"Mikor a teljes pusztulás közeleg, a hidegvérem akkor is meglelem."
beküldve: 2009-10-05 19:41:32
(#38) Köszönjük a megértéseteket, jó, számítani lehet rátok
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2009-10-05 19:34:14
(#37) beküldve: 2009-10-05 19:08:21
(#36) Ezt nem hiszem el pedig már annyira vártam a con-t! Esetleg valaki eltudná mondani hogy mi az a Mondocon és hogy hol és mikor lesz? Tényleg nagy kár hogy nem lesz megtartva az őszi, biztos jó lett volna!!!!!
beküldve: 2009-10-05 18:53:52
(#35) Kár, hogy nem lesz őszi con, habár a MondoCon miatt amúgyis számítani lehetett arra, hogy kisebb lesz az érdeklődés. Viszont nem ártana ezt jobban hirdetni, mert sok embertől hallottam, hogy ők hűségből inkább a székesfehérvárira mennének, de ha ez nem lesz lehetséges, legalább ne maradjanak le a budapestiről.
beküldve: 2009-10-05 17:58:41
(#34) Sejteni lehetett már egy ideje, hogy elmarad...de a MAT-osok kicsit lassan intéznek mindent amúgy is (ld. honlapjukat utoljára 2007-ben frissítették....), hát nem rajtatok múlt.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2009-10-05 17:59:08
Csapatunk és a saját nevemben szeretnék elnézést kérni Tőletek, hisz mi is legalább annyira vártuk a Con-t, mint Ti.
Nem kell elnézést kérnetek. Nem rajtatok múlott (valószínűleg).
Lesz ez még így se! Fel a fejjel!
MIANEVED?!
beküldve: 2009-10-05 16:27:07
(#31) Sziasztok!
Én a Fejér Megyei Animések nevében szeretnék elnézést kérni mindenkitől, aki készült és várta a 2009-es Őszi AnimeCont, ugyanis fél órával ezelőtt olyasmi jutott csapatunk tudomására, ami a MAT-tal való további sikeres együttműködésünk útjába állt.
Ennek tekintetében, valamint arra vonatkozólag, hogy a Társaság támogatására szervezés terén eddig is csak minimális mértékben számíthattunk, s inkább hátráltattak mint segítettek minket, s olyan hiányosságokért, hibákért is minket tettek felelőssé, melyekhez nem volt közünk és nem tudjuk vállalni a felelősséget, a Fejér Megyei Animések lemondtak az Őszi Animecon szervezéséről, habár szívesen folytattuk volna, és már nagyon vártuk a Rendezvényt.
Tehát, összefoglalva: az FMA nem tudja tovább vinni a szervezést a MAT-on belül felmerült problémák miatt.
Csapatunk és a saját nevemben szeretnék elnézést kérni Tőletek, hisz mi is legalább annyira vártuk a Con-t, mint Ti.
Én a Fejér Megyei Animések nevében szeretnék elnézést kérni mindenkitől, aki készült és várta a 2009-es Őszi AnimeCont, ugyanis fél órával ezelőtt olyasmi jutott csapatunk tudomására, ami a MAT-tal való további sikeres együttműködésünk útjába állt.
Ennek tekintetében, valamint arra vonatkozólag, hogy a Társaság támogatására szervezés terén eddig is csak minimális mértékben számíthattunk, s inkább hátráltattak mint segítettek minket, s olyan hiányosságokért, hibákért is minket tettek felelőssé, melyekhez nem volt közünk és nem tudjuk vállalni a felelősséget, a Fejér Megyei Animések lemondtak az Őszi Animecon szervezéséről, habár szívesen folytattuk volna, és már nagyon vártuk a Rendezvényt.
Tehát, összefoglalva: az FMA nem tudja tovább vinni a szervezést a MAT-on belül felmerült problémák miatt.
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Állítólag a versenykiírások már megvannak, csak még nincsen me az új honlap, azért nem tudják kirakni.
beküldve: 2009-10-04 11:25:11
(#29) Hát igen. Egyet értek az előttem írókkal. Én ficit szerettem volna beküldeni, csak hát semmi információt nem tudok. Milyen kategória lesz hány szavas lehet meg ilyesmi..de azért remélem, hogy hamarosan meg lesz a honlap ^^
"Az élet egy nagy kocsimosó. Kár, hogy biciklivel jöttem."
Igen, valószínűleg így, hogy a legvégén derülnek ki a részletek még a várhatónál is jóval kevesebben fognak majd ellátogatni oda.
beküldve: 2009-10-03 21:23:39
(#27) Én nem megyek, végül ugy döntöttem, mert már akkor tudnom kéne hogy is lesz, de már nem tudom megszervezni, de megyek helyette mondo conra:)
beküldve: 2009-10-03 19:05:40
(#26) ne aggódjatok a kiadókkal/árusokkal már közölték azt hogy mennyi lesz a fehérvári conon az asztalpénz és hogy ki mennyi asztalt kér stb...
úgyhogy zajlik a rendezése, eddig semmi hír nincs arról hogy ne lenne őszi con!
úgyhogy zajlik a rendezése, eddig semmi hír nincs arról hogy ne lenne őszi con!
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Szerk: vadooc 2009-10-03 19:06:12
Igen, három héttel a con előtt nincsen semmi információ. Ez kezd egyre aggasztóbb lenni, ráadásul a Mondo Con ugyebár egy héttel előtte van és arról jóval több az információ. Mintha megérezték volna, hogy nem nagyon lesz Őszi Con és helyette indították volna ezt el. Még a decemberi mickolci "con" szervezése is jobban áll az interneten fellelhető információk alapján.
beküldve: 2009-10-03 12:58:19
(#24) Nem tudom más hogy van vele, de nekem kezd úgy tűnni, hogy az őszi con el fog maradni. Elég ránézni az animecon.hu-ra, ahol még nagyban a nyári cont hirdetik, vagy a FMA honlapjára, ahol mindössze a reklámvideót lehet megnézni. A versenykiírások sehol nem találhatók, márpedig fanfiction, rajz, karaoke, cosplay esetében ezek (ha csak nem helyben jelentkezősök) a Con előtt 3 héttel már meg szoktak jelenni. És a jegyekről sincs információ, hogy mennyibe kerülnének és hogyan lehetne őket beszerezni.
Azért remélem, hogy nincs igazam és nemsokára már tudni fogjuk az óhajtott információkat.^^
Azért remélem, hogy nincs igazam és nemsokára már tudni fogjuk az óhajtott információkat.^^