Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Őszi AnimeCon 2009
AMV-t nyugodtan küldhetsz akkor is, ha nem mész. CP-ből a ruhádat odaküldeni futárral vagy postával, hát őőőő... azt inkább ne.
beküldve: 2009-10-02 18:49:18
(#22) Yo Minna-san!! ^-^
Én is akartam menni már elkesztem a cosplayt a Tales of the Abbysból, de családi program van >.<
Am de azért, mert nem megyek (sajna) még lehet versenyre dolgokat beküldeni? xD
Én is akartam menni már elkesztem a cosplayt a Tales of the Abbysból, de családi program van >.<
Am de azért, mert nem megyek (sajna) még lehet versenyre dolgokat beküldeni? xD
"Az élet egy nagy kocsimosó. Kár, hogy biciklivel jöttem."
beküldve: 2009-09-13 13:30:08
(#21) beküldve: 2009-09-13 05:48:16
(#20) Köszi a segítséget,a térképnél meg ott a pont nekem kellet volna gondolkozni kicsit
Dragelir Elgorim:
új honlap még nincsen
így pontos információink sincsenek, de valsz az összes kérdésedre választ kapsz az animecon.hu lapon majd időben
az odatalálásról is biztosan lesznek infók, de ha rákeresel a helyre akkor a google maps is segít
új honlap még nincsen
így pontos információink sincsenek, de valsz az összes kérdésedre választ kapsz az animecon.hu lapon majd időben
az odatalálásról is biztosan lesznek infók, de ha rákeresel a helyre akkor a google maps is segít
beküldve: 2009-09-12 17:27:16
(#18) Már ilyen topic is van? HAŰHA
Ez az aláírás olyan zseniális, mint az aki kitalálta.<<<<vagyis én
lehet rendes hajfestékre gyűjt, h nem zöld moha haja legyen, hanem narutosárga
-
beküldve: 2009-09-12 15:21:27
(#16) Üdv mindenki.
Őszi conhoz már van valahol oldal ? vagy legalább már tudni lehet hogy mennyibe fáj a jegy ?:)
meg valami térkép pl hogy hogyan lehet megtalálni Székesfehérváron a helyet.
válaszokat előre is köszönöm
Őszi conhoz már van valahol oldal ? vagy legalább már tudni lehet hogy mennyibe fáj a jegy ?:)
meg valami térkép pl hogy hogyan lehet megtalálni Székesfehérváron a helyet.
válaszokat előre is köszönöm
Új cosplay cuccra gyűjtés? Minek? Tönkrement a régi? Am. ha kivételesen nem narutonak öltöznél, akkor kinek akarsz?
beküldve: 2009-09-09 16:56:03
(#14) Én nem megyek mert egy napos és fedezet sincsen rá...na meg gyűjtés van új cosplay cuccra Na meg mangákra!
Mi Fisivel megyünk mindenképp, ráadásul cosplayben!
Az a troller coaster sem lehet rossz; ebből is kéne játékot csinálni Troller Coaster Tycoon címmel
Ha addig sikerül megcsinálni...ma néztem megint egy helyen olcsó anyagokat.
Azért úgy tűnik, leszünk páran. Bár én még nem vagyok 100 százalék. mármint...
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-09-09 13:11:26
(#12) Mi Fisivel megyünk mindenképp, ráadásul cosplayben!
Az a troller coaster sem lehet rossz; ebből is kéne játékot csinálni Troller Coaster Tycoon címmel
beküldve: 2009-09-08 22:52:42
(#11) Hát igen, nekem is, ha arra a hétvégére megkapok valami jó nehéz házit az egyetemen, akkor lehet hogy ki kell hagynom. Majd meglátjuk.
Egyelőre vegyük úgy, hogy megyek, bár ez sok mindentől függ. De jó muri lenne.