Legutóbb kommentezett topikok
Eladnék!/Vennék!
Death Note - A halállista
YuYu Hakusho
Társalgó
Japán zenék
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Eladnék!/Vennék!
Death Note - A halállista
YuYu Hakusho
Társalgó
Japán zenék
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
ZSOCAIKA: Nem lehet a fentlévő DVD-ken kívül másikat rendelni, mert nem adtak ki mást, illetve valószínűleg a közeljövőben nem is fognak.
HAJDUNNORBERT: lehet-e megrendelni a Bleach 3. évadját? Email: h.norbert79@freemail.hu köszönöm
HAJDUNNORBERT: lehet-e megrendelni a Bleach 3. évad-ot?
BAMPAIA: Köszönöm
MANGAFAN WEBBOLT: 2 napja beszállítottuk a könyvesboltok lerakataiba. Feltehetően, folyik a terjesztés a boltokba
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Love*Com
Kapcsolódó tartalom: Love*Com
beküldve: 2009-12-13 17:38:16
(#37) Nagyjából mikor viszik a könyvesboltokba?
Ma voltam alexandrában és libriben is, és chrono 3 már volt ellenben lovecom még nem. Elvitték volna?
Ma voltam alexandrában és libriben is, és chrono 3 már volt ellenben lovecom még nem. Elvitték volna?
beküldve: 2009-12-11 21:11:50
(#36) nah ja van benne vmi. gyébként a viz kiadó mikor "indult"? Már kicsit előrébb vannak mangákban mint mi, de a mangafan sokkal igényesebb. Remélem, h vmi faxa jump manga lesz a köv. De lehet kéne kocáztatnia, és bevállalni egy drágább sorozatot. Szal vmi jóféle jump mangát (mind amien a naruto) kéne indítani
De valami ebben is közrejátszhat, nem gondolod?
Meg ennyierővel akkor minden létező sorozatot megvehetnének... De a kiadó pénze sem a fán terem.
Meg ennyierővel akkor minden létező sorozatot megvehetnének... De a kiadó pénze sem a fán terem.
私は日本のファンです。
beküldve: 2009-12-11 20:52:38
(#34) Szerintem ebben az is közrejátszhat, hogy Japánban mennyire fogy/fogyott...
Mármint, hogy mennyire volt sikere illetve milyen jó a sztori.
Ez persze csak egy feltevés
Mármint, hogy mennyire volt sikere illetve milyen jó a sztori.
Ez persze csak egy feltevés

私は日本のファンです。
beküldve: 2009-12-11 18:56:30
(#32) Jónak jó a kiadás, de egy kérdés nem hagy nyugodni. Mi alapján lett eldöntve, hogy a kiadó ezt a mangát veszi meg?
Nem nem zsörtölődésből kérdem, csak érdekel.
Nem nem zsörtölődésből kérdem, csak érdekel.
Hát, akkor legyen "M-egér" az aláírás... XD
...hogy magyar nyelv szabályai alapján fonetikusan kéne írni, így sokkal jobb.
Nem fonetikus hogy az ég szakadna már le! :)
beküldve: 2009-12-09 18:44:00
(#30) Része a képnek, mi baj vele? O__o
A mangaka lökött, hogy ilyet csinált, de ez van
A mangaka lökött, hogy ilyet csinált, de ez van
A boldog lét egyik alaptörvénye: minden olyan hasznos holmit fokozott gyanakvással kell kezelni, ami kevesebbet nyom, mint a saját használati utasítása.
A szövegbubi nagyon nem előnyös, nem ártana elhullajtani. A számozás túl nanás, de legalább adagolja a sódzso kategorisztikusságot.
Sajnos a bubi része az artnak, nem lehet retusálni. Nekem se tetszik egyébként. (ha megnézed más országok kiadásait, minden rajta van ugyanez a bubi, ugyanott)
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
Szerk: Csaba 2009-12-09 00:35:20
Szerintem is kilóg a szövegbuborék a környezetből. Egyébként nagyon szép a borító, és már nagyon várom, hogy a kezeim között tarthassam a mangát.
beküldve: 2009-12-08 23:06:17
(#26) A szövegbubi nagyon nem előnyös, nem ártana elhullajtani. A számozás túl nanás, de legalább adagolja a sódzso kategorisztikusságot.
beküldve: 2009-12-08 14:36:56
(#23) Végre elő rendelhető, már vártam rá, hogy feladhassam a rendelésemet
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Shin, válasz a vonatkozó topikban.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."