Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Love*Com
Kapcsolódó tartalom: Love*Com
beküldve: 2010-01-01 17:07:48
(#65) Kb. mikorra várható a könyvesboltokba?
Jobb mint a Nana? Te jó ég, azt hittem, már semmi sem lépheti azt túl...
Jobb mint a Nana? Te jó ég, azt hittem, már semmi sem lépheti azt túl...
Tessék csekkolni: theweekend.blog.hu
beküldve: 2010-01-01 13:33:23
(#64) Jujj de jóóóó~~~ Lovely Complex!!! Love*Com!!!!!! Nagyon szeretem! Én először a live movie-t láttam, azzal kezdődött. Nagyon tetszett. /Meghát Tepi-kun oooolyan kawaii/
A mangát még nem ovlastam, nem is fogom mostmár, mert rendszeresen venni fogom a megjelenő köteteket!
Jól tudom, hogy 17 kötetes?
Alig várom már, hogy megvegyem! *______*
Jujj nem bírom abbahagyni, ennek a mangának annyira örülök!!! Köszönöm szépen MangaFan, remélem minden kötet ki fog jönni! ^.^
A mangát még nem ovlastam, nem is fogom mostmár, mert rendszeresen venni fogom a megjelenő köteteket!
Jól tudom, hogy 17 kötetes?
Alig várom már, hogy megvegyem! *______*
Jujj nem bírom abbahagyni, ennek a mangának annyira örülök!!! Köszönöm szépen MangaFan, remélem minden kötet ki fog jönni! ^.^
”私は青空をみるのが好きだ。”
Értem. Köszi. : )
Válasz Alexander Anderson (#60) üzenetére:
Okés. Köszi.
Válasz Alexander Anderson (#60) üzenetére:
Okés. Köszi.
*Következő hozzászólással egybeszerkesztve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2009-12-31 16:54:54
beküldve: 2009-12-31 10:39:55
(#62) Mindez attól függ mi érdekel jobban.
A drámaibb és a mai problémákkal foglalkozó történet mint a sex, drog és hírnév megspékelve egy kis őrült humorral (NANA).
Vagy a inkább iskolai élet, kínos helyzetel és szerelem jönn be itt is megspékelve egy kis humorral (Love*Com).
A Love*Com-ban jobb a rajz mint a Nana-ban. De ettől fügetlenül nekem a Nana jobb, de etől a Love*Com-ot is gyűjteni fogom. Habár én minden Mangafanos kiadványt gyűjtök. hehehe
A drámaibb és a mai problémákkal foglalkozó történet mint a sex, drog és hírnév megspékelve egy kis őrült humorral (NANA).
Vagy a inkább iskolai élet, kínos helyzetel és szerelem jönn be itt is megspékelve egy kis humorral (Love*Com).
A Love*Com-ban jobb a rajz mint a Nana-ban. De ettől fügetlenül nekem a Nana jobb, de etől a Love*Com-ot is gyűjteni fogom. Habár én minden Mangafanos kiadványt gyűjtök. hehehe
Táncolj Hercegnő!
Szerk: dimenso 2009-12-31 10:41:33
Sziasztok! Én még csak most regisztráltam.. De ez a manga máris megtetszett. : $ : ) Szóval állati jó.. Jobb (lehet), mint a Nana?? *) Írjatok. Várom a válaszokat.. : D
Mivel mindkettő ugyanabba a műfajba tartozik,azaz Shoujo,így a LoveCom jobb,mint a Nana.
De mintha a Nana inkább Jousei lenne,azaz felnőtt nőknek szóló elsősorban,így már más a helyzet.
Na meg a Nana az Nana,a LoveCom meg LoveCom,így a kettőt összehasonlítani nem sok értelme van,mindkettő különleges és egyedi!
De hamár melyik a jobb,akkor én is a LoveComra szavazok
De az én véleményemet sem kell komolyan venni,mert Seinen manga függő vagyok
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2009-12-31 10:33:22
beküldve: 2009-12-30 21:14:53
(#60) Szerintem igen szerintem jobb mint a Nana.
De ne hallgas rám mert én csak egy hellsing buzi vámpírmániás vagyok aki nem ért az ilyesmihez.
De ne hallgas rám mert én csak egy hellsing buzi vámpírmániás vagyok aki nem ért az ilyesmihez.
Mi vagyunk Isten földi helytartói, az úr haragja és ökle.Feladatunk, hogy megsemmisítsünk minden olyan hitetlent, aki őellene merészel fordulni. Ámen
beküldve: 2009-12-30 21:09:16
(#59) Sziasztok! Én még csak most regisztráltam.. De ez a manga máris megtetszett. : $ : ) Szóval állati jó.. Jobb (lehet), mint a Nana?? *) Írjatok. Várom a válaszokat.. : D
A japánok picik, náluk magas! Amúgy tényleg vicces
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2009-12-26 23:31:17
beküldve: 2009-12-23 12:56:39
(#57) Amúgy olyan vicces, hogy Risza a maga kis 170 centijével magasnak számít...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-12-23 08:45:35
(#56) Nekem is nagyon tetszett az első kötet. És örülök, hogy itt sokkal szebb Risa, mint a live actionben. Ootani mind a kettőben aranyos.
Annyira várom már a 2. kötetet, szörnyű most futó (úgy értem kiadásban lévő) mangába belekezdeni. Ha belegondolok, hogy hány év lesz, mire a végére érünk....
Annyira várom már a 2. kötetet, szörnyű most futó (úgy értem kiadásban lévő) mangába belekezdeni. Ha belegondolok, hogy hány év lesz, mire a végére érünk....
beküldve: 2009-12-22 19:53:50
(#55) Nekem nagyon-nagyon-nagyon tetszett, várom a többi kötetét!
Csak így tovább Mangafan!:)
Csak így tovább Mangafan!:)
"Nincs lehetetlen, ha van, mi motiváljon." /Fantom-KS/
beküldve: 2009-12-22 19:39:29
(#54) szerintem tök jó
jól tudsz fogalmazni!!
egyébként én még nem olvastam de egy ilyen megfogalmazás után lehet hogy kéne
nem tűnik rossznak
jól tudsz fogalmazni!!
egyébként én még nem olvastam de egy ilyen megfogalmazás után lehet hogy kéne
nem tűnik rossznak
"mosolyogj és a világ veled nevet" =) -Hűségesnek lenni nem ugyan az mint másoktól függeni!-|BlEaCh|
Igazán megható szöveg. *taps-taps*
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2009-12-23 10:58:28
beküldve: 2009-12-22 15:29:54
(#52) Véleményem szerint nem ez a manga nagyon vicces és így próbálja bemutatni azt a szenvedést amit nekünk át kell élni miikor szerelmesek vagyunk. A szerelem felvállalása nem az emberek nagyságán múlik hanem azon mennyire illnek össze gondolatilag, pl a párod gondol vmire és te be tudod fejezni a mondatát anélkül,h ő bármit is mondana...ezt hívják talán úgy hogy egy hullámhosszon van vki vkivel:)és Otaninak meg Risanak ezt kell felfedezniük egymásban
beküldve: 2009-12-21 18:51:50
(#51) szerintem mindenki szereti őket
és kicsit téll hasonlít a nanára
és kicsit téll hasonlít a nanára
"mosolyogj és a világ veled nevet" =) -Hűségesnek lenni nem ugyan az mint másoktól függeni!-|BlEaCh|