Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Love*Com
Kapcsolódó tartalom: Love*Com
beküldve: 2010-06-25 16:37:33
(#126) Szerintem igen jó manga, már nagyon várom a következő köteteket. :) Kár, hogy ilyen lassan jelenik meg, mert évi három kötettel már bőven egyetemista leszek, mire befejezik. Azért remélem hamarosan kilábalunk a válságból, és lehet rajta gyorsítani egy picit.
Bár a jelenlegi helyzetből ítélve nem tűnik olyan közelinek ez az időpont...
beküldve: 2010-06-25 14:02:37
(#125) Engem ez az egész nagyon érdekel. Született romantikus vagyok nem tehetek róla X3 Sajna azzal a 350 forintommal ami van nemigen megyek sokra ^.^" Zsebpénzem meg semmi nincs... Na nem baj, majd várok a szülinapomig, már csak 2 hónap!! XD
Akit meg nem érdekel az ne olvassa kész. Nem tudom hogy mit kell ezen így izélni. Ha mindenkinek ugyan az tetszene, mindenki ugyan olyan lenne és akkor rohadtul unalmas lenne a világ.
Akit meg nem érdekel az ne olvassa kész. Nem tudom hogy mit kell ezen így izélni. Ha mindenkinek ugyan az tetszene, mindenki ugyan olyan lenne és akkor rohadtul unalmas lenne a világ.
Baromság lenne azt mondani, hogy én nem szoktam hülye dolgokat összehordani hogyha rossz passzban vagyok. De ezeket kéretik elnézni nekem. Még kicsi csíra vagyok. De hát egy napon minden kicsi csírából nagy gyökér lesz... És én olyan közel vagyok ehhez, hogy az már ilyesztő
beküldve: 2010-06-16 16:37:27
(#124) beküldve: 2010-06-14 14:29:14
(#123) Obvious troll is obvious.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Miért ne tetszhetne valakinek? Mindenki más, így az emberek ízlése is az.
beküldve: 2010-06-14 13:22:23
(#119) Én is,de Azzi mindig megbüntettett...
Kell a 2. kötet,de nincs pénzem!!
meh....
Hát igen, régebben még kezdőként sajnos én is duplaposztoltam, de most már figyelek az ilyenekre^^"
"Amint a kenyér a testet, úgy táplálja az olvasás a lelket."
Nagyo jó sztem!
Kid:Én bezzeg még kaptam fekete pontot a duplapoosztért...XD
Kid:Én bezzeg még kaptam fekete pontot a duplapoosztért...XD
meh....
beküldve: 2010-04-29 21:01:48
(#115) ezt bóknak veszem
Kék Rózsa részlet. Írta: Chizuru-chan "Egy lány állt tőlünk éppenhogy látótávolságon belül. Színes hajáról, és felemás színű szemeiről csak a vészjóslóan tekergőző hosszú, fekete nyelve terelte el a figyelmet."
Na, milyen lett a rajzom?
nekem is van egy hasonló , de úgy látom te ügyibb vagy
Kamilla
Mindjárt feldobom netre eladásilag az angol köteteimet
Engem érdekelne az angol Lovely Complex! Csak suólj, ha tényleg megválnál tőlük!^^
(L)Maity-sensei~^^(L) *a weblapjának az őrangyala^^*
"Nincs lehetetlen, ha van, mi motiváljon." /Fantom-KS/
Nagyon szép lett, csak így tovább! Csak vigyázz a duplaposttal, mert az pluszmunka a moderátor úrnak!
"Amint a kenyér a testet, úgy táplálja az olvasás a lelket."