Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Love*Com
Kapcsolódó tartalom: Love*Com
beküldve: 2010-02-02 14:27:22
(#95) Én nem hallottam ilyen híreket a legutóbbi Animaxes fórumon. De szerintem japánul nagyon jó, kár lenne magyarítani.
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-02-02 13:29:41
(#94) Sziasztok:)
jol tudom h 14 kötetes lessz?
am azt nem tudja valaki hogy lefogják-e magyarittani az anime-t?
lécci válaszoljatok:)
előre is köszi:)
jol tudom h 14 kötetes lessz?
am azt nem tudja valaki hogy lefogják-e magyarittani az anime-t?
lécci válaszoljatok:)
előre is köszi:)
beküldve: 2010-01-28 14:51:22
(#93) Akkor ajánlom a doramáját is, ha szereted a jó kis japán pasikat.
”私は青空をみるのが好きだ。”
akkor az jó ha megkaptad és tetszett szerintem nincs olyan akinek ne tetszene. nagyon várom a folytatást!
Az nem kifejezés,h tetszett imádom azokat poénoka amit mondnak és amilyen fejeket bevágnak az kész szóval folytatás én is várom, de mivel kiváncsi fáncsi vagyok meg nézem az animét is
Nálam így jön a Love*Com "sorrend":
manga, anime, dorama
[/QUOTE] manga, anime, dorama
Az nem kifejezés,h tetszett imádom azokat poénoka amit mondnak és amilyen fejeket bevágnak az kész szóval folytatás én is várom, de mivel kiváncsi fáncsi vagyok meg nézem az animét is
Am már meg is érkezett és egyszerűen fantasztikus
akkor az jó ha megkaptad és tetszett szerintem nincs olyan akinek ne tetszene. nagyon várom a folytatást!
Nálam így jön a Love*Com "sorrend":
manga, anime, dorama
manga, anime, dorama
*Toronyidézet megnyírva. A moderátor*
”私は青空をみるのが好きだ。”
Szerk: Moderátor 2010-04-17 13:20:37
beküldve: 2010-01-25 20:16:39
(#90) Én is az animét láttam először és nagyon nagy!!!!!XD
BISHIVARÁZSLÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ8D8D8D8D8D8D8D8D8D
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
megvan de itt már nem All Hashin-Kyoujin lesz a főszereplő úgy látom
Óóó pedig a Love*Com-ban éppen az All Hashin-Kyoujin a fő "produkció"... Maityy Rulez! X3
És ne hari, de nem magyarázom el ki az a Maity-sensei, tessék megnézni az animét valahol
a 16. epizódig-mintha ott lépne színre...^^
! Nem akarok ennél jobban spoilerezni. ^^ Amúgy megnéztem belőle az animét, és nagyon haláli! Az egyik kedvencem lett. :)
A folytatásra, ha lesz rá iőm majd rákeresek valamikor...jövő hétvégén...talán...
"Nincs lehetetlen, ha van, mi motiváljon." /Fantom-KS/
Tényleg kapható már ott is :) Reméljük neked is tetszeni fog.
Am már meg is érkezett és egyszerűen fantasztikus szóval nagy volt az öröm csak ne lenne vizsga időszak akkor még boldogabb lennék...
beküldve: 2010-01-22 10:14:54
(#87) Köszönöm neked is a segítségetéltem a lehetőséggel és megrendeltem:P
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2010-01-22 12:12:10
Nekem egyetlen kérdésem enne...a manga ezekszerint csak webboltban kapható és könyvesboltban nem?
Bookline-nál már kapható.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
Szerk: Moderátor 2010-01-22 12:12:33
Nekem egyetlen kérdésem enne...a manga ezekszerint csak webboltban kapható és könyvesboltban nem?
A könyvesboltokban még nem! :) Egyenlőre csak a webboltban igen ^.^
”私は青空をみるのが好きだ。”
csak akkor gáz, ha pont a másodunokatestvéredbe szeretsz bele ez alapján. tapasztalat...
...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2010-01-13 20:22:22
(#81) Nekem egyetlen kérdésem enne...a manga ezekszerint csak webboltban kapható és könyvesboltban nem?