Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Love*Com
Kapcsolódó tartalom: Love*Com
beküldve: 2010-01-12 22:38:10
(#80) Reméljük a legjbobakat a folytatástól. ^^
Nézzetek utána! Kíváncsi vagyok milyen hosszú lesz.
Nézzetek utána! Kíváncsi vagyok milyen hosszú lesz.
”私は青空をみるのが好きだ。”
beküldve: 2010-01-12 09:56:12
(#79) Lovely Complex Deluxe,na ennek utána nézek
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Nafene, ez még nekem is új, lemaradtam a LoveCom Plusnál...
Mondjuk a sztori alapján ez nem is baj, bírom a mangaka idióta stílusát, de nekem a LoveCom = Otani + Risa, szóval az ilyen fanfic-szerű mellékszálas folytatás nem nyerő nálam ^_^;;
Mondjuk a sztori alapján ez nem is baj, bírom a mangaka idióta stílusát, de nekem a LoveCom = Otani + Risa, szóval az ilyen fanfic-szerű mellékszálas folytatás nem nyerő nálam ^_^;;
(meg a Good Morning Kiss óta nem hiszek a jó folytatásokban)
A boldog lét egyik alaptörvénye: minden olyan hasznos holmit fokozott gyanakvással kell kezelni, ami kevesebbet nyom, mint a saját használati utasítása.
beküldve: 2010-01-11 21:16:05
(#77) megvan de itt már nem All Hashin-Kyoujin lesz a főszereplő úgy látom
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-01-11 21:12:09
(#76) Csak keress rá arra h Lovely Complex Deluxe. Vagy csak simán a Lovely Complex wiki, elvileg ott is ki van írva.
”私は青空をみるのが好きだ。”
beküldve: 2010-01-11 18:11:33
(#75) VAN FOLYTATÁSA?!?!?!?!?!?! GOTT IN HIMMEL!!!!!!!
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Eredetileg 17 kötetes igen De mivel most az írónő nemrégiben elkezdte folytatni (2009 május), így valóban fut, csak az már új sorozatnak számít. Lovely Complex Deluxe lesz a becses neve, áldjuk Nakahara-senpait érte, nagyon örülök, hogy végre van folytatása ennek a megunhatatlan történetnek. Remélem ez is kifog jönni ide haza is!
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
”私は青空をみるのが好きだ。”
Szerk: Moderátor 2010-01-22 12:13:26
beküldve: 2010-01-10 19:36:24
(#73) Hidd el ezzel én is igy voltam,amikor megláttam csak visítottam a szobámban!Bár igaz én az animét még 2007-2008 környékén kaptam meg Aya barátnőmtől,azóta is hálás vagyok neki áldom a nevét!
Viszont kiváncsi leszek lesznek-e eltérések mint mondjuk a DN manga/anime vonalon!Bár úgy tudom még mindig fut a manga jó hosszú lesz ahogy láttam 17 kötet eddig,ezek szerint az Árnybírót ez fogja hosszban váltani!
Viszont kiváncsi leszek lesznek-e eltérések mint mondjuk a DN manga/anime vonalon!Bár úgy tudom még mindig fut a manga jó hosszú lesz ahogy láttam 17 kötet eddig,ezek szerint az Árnybírót ez fogja hosszban váltani!
beküldve: 2010-01-05 18:47:13
(#72) Yaaaaaaaaay~~~!! *O* Ma hozta reggel a futár!! Annyira örültem neki! Csak ne keltett volna fel... x''D fél 9-kor már felkeltett reggel.... ahh.. De nagyon örültem utánna, mikor kibontottam a csomagom, utána már nem szidtam szerencsétlent.. xD Utána egyből felkeltem a visongatásoktól megérketzett a Love*Com és a Death Note 6 is! jujj *-* De a Love*Com-nak most jobban örültem. mégiscsak egy új sorozat kezdete a polcon És naaaaaaagyon tetszett!!!! Nagyon jók lettek benne a szövegek! xD Röhögtem ezerrel... Alig várom a következőt!! Remélem már márciusban kb. lehet kanpni majd *-* De vmikor tavasszal legkésőbb... xD Szóval nagyon tetszett, köszönöm, hogy kiadjátok ^_____^
”私は青空をみるのが好きだ。”
Látszik, hogy te is imádod a Nanát, még a neved is abból van :P *hehe* Na de muszáj lesz végre beszereznem, hiába is, le vagyok égve :P
Hai! ^^
Valóban, nagyon szeretem mind a Nanát és a Love*Com-ot is
És igen, a nevem is onnan van
Valamint az, hogy muszáj-e beszerezned a Love*Com-ot, nem kérdés xD
私は日本のファンです。
Véleményem szerint nem ez a manga nagyon vicces és így próbálja bemutatni azt a szenvedést amit nekünk át kell élni miikor szerelmesek vagyunk. A szerelem felvállalása nem az emberek nagyságán múlik hanem azon mennyire illnek össze gondolatilag, pl a párod gondol vmire és te be tudod fejezni a mondatát anélkül,h ő bármit is mondana...ezt hívják talán úgy hogy egy hullámhosszon van vki vkivel:)és Otaninak meg Risanak ezt kell felfedezniük egymásban
csak akkor gáz, ha pont a másodunokatestvéredbe szeretsz bele ez alapján. tapasztalat...
Mondjuk ilyenféle tapasztalatom nincs, hogy rokonba szeressek.Így tényleg elég furcsa...de annyit tudok tanácsolni, hogy ne mondd el neki és próbáld megkeresni a magadhoz illő kedves személyt, vagy ha nem is keresed akkor várd ki türelmesen, mert létezik valahol
Jobb mint a Nana? Te jó ég, azt hittem, már semmi sem lépheti azt túl...
Valóban, szerintem sem lépheti túl a Nanát semmi.
A Lovely Complex majdnem ugyanolyan jó, mint a Nana.
Nem taglalnám, hogy miért. Sőt, inkább mondhatnám azt is, hogy a két manga ugyanolyan jó!
Nálam végül is a toplista élén van mindkét sztori, holtversenyben ^^
Látszik, hogy te is imádod a Nanát, még a neved is abból van :P *hehe* Na de muszáj lesz végre beszereznem, hiába is, le vagyok égve :P
Tessék csekkolni: theweekend.blog.hu
Valóban, szerintem sem lépheti túl a Nanát semmi.
A Lovely Complex majdnem ugyanolyan jó, mint a Nana.
Nem taglalnám, hogy miért. Sőt, inkább mondhatnám azt is, hogy a két manga ugyanolyan jó!
Nálam végül is a toplista élén van mindkét sztori, holtversenyben ^^
私は日本のファンです。
Véleményem szerint nem ez a manga nagyon vicces és így próbálja bemutatni azt a szenvedést amit nekünk át kell élni miikor szerelmesek vagyunk. A szerelem felvállalása nem az emberek nagyságán múlik hanem azon mennyire illnek össze gondolatilag, pl a párod gondol vmire és te be tudod fejezni a mondatát anélkül,h ő bármit is mondana...ezt hívják talán úgy hogy egy hullámhosszon van vki vkivel:)és Otaninak meg Risanak ezt kell felfedezniük egymásban
csak akkor gáz, ha pont a másodunokatestvéredbe szeretsz bele ez alapján. tapasztalat...
Kb. mikorra várható a könyvesboltokba?
Hát nem tudom, minden esetre én már nem tudtam tovább várni, és megrendeltem. Remélem jövőhéten megkapom.
Amúgy meg nem csak Nanának áll a világ... :)
”私は青空をみるのが好きだ。”