Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.					

SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?					

PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?					

GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.					

GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?					
									Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Kiadványok >> 
Love*Com		
 Kapcsolódó tartalom: Love*Com 
beküldve: 2010-01-12 22:38:10
		(#80) 	Reméljük a legjbobakat a folytatástól. ^^ 
Nézzetek utána! Kíváncsi vagyok milyen hosszú lesz.
 Kíváncsi vagyok milyen hosszú lesz.
Nézzetek utána!
 Kíváncsi vagyok milyen hosszú lesz.
 Kíváncsi vagyok milyen hosszú lesz.”私は青空をみるのが好きだ。”
beküldve: 2010-01-12 09:56:12
		(#79) 	Lovely Complex Deluxe,na ennek utána nézek   

B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Nafene, ez még nekem is új, lemaradtam a LoveCom Plusnál... 
Mondjuk a sztori alapján ez nem is baj, bírom a mangaka idióta stílusát, de nekem a LoveCom = Otani + Risa, szóval az ilyen fanfic-szerű mellékszálas folytatás nem nyerő nálam ^_^;;
Mondjuk a sztori alapján ez nem is baj, bírom a mangaka idióta stílusát, de nekem a LoveCom = Otani + Risa, szóval az ilyen fanfic-szerű mellékszálas folytatás nem nyerő nálam ^_^;;
(meg a Good Morning Kiss óta nem hiszek a jó folytatásokban)
A boldog lét egyik alaptörvénye: minden olyan hasznos holmit fokozott gyanakvással kell kezelni, ami kevesebbet nyom, mint a saját használati utasítása. 
beküldve: 2010-01-11 21:16:05
		(#77) 	megvan  de itt már nem All Hashin-Kyoujin lesz a főszereplő úgy látom
  de itt már nem All Hashin-Kyoujin lesz a főszereplő úgy látom  

Ichimaru Gin: hozzávalók:  egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília     ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-01-11 21:12:09
		(#76) 	Csak keress rá arra h Lovely Complex Deluxe.   Vagy csak simán a Lovely Complex wiki, elvileg ott is ki van írva.
 Vagy csak simán a Lovely Complex wiki, elvileg ott is ki van írva. 
 Vagy csak simán a Lovely Complex wiki, elvileg ott is ki van írva.
 Vagy csak simán a Lovely Complex wiki, elvileg ott is ki van írva. ”私は青空をみるのが好きだ。”
beküldve: 2010-01-11 18:11:33
		(#75) 	VAN FOLYTATÁSA?!?!?!?!?!?!  

GOTT IN HIMMEL!!!!!!!
 GOTT IN HIMMEL!!!!!!!

GOTT IN HIMMEL!!!!!!!
 GOTT IN HIMMEL!!!!!!!Ichimaru Gin: hozzávalók:  egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília     ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Eredetileg 17 kötetes igen   De mivel most az írónő nemrégiben elkezdte folytatni (2009 május), így valóban fut, csak az már új sorozatnak számít. Lovely Complex Deluxe lesz a becses neve, áldjuk Nakahara-senpait érte, nagyon örülök, hogy végre van folytatása ennek a megunhatatlan történetnek.
 De mivel most az írónő nemrégiben elkezdte folytatni (2009 május), így valóban fut, csak az már új sorozatnak számít. Lovely Complex Deluxe lesz a becses neve, áldjuk Nakahara-senpait érte, nagyon örülök, hogy végre van folytatása ennek a megunhatatlan történetnek.   Remélem ez is kifog jönni ide haza is!
 Remélem ez is kifog jönni ide haza is! 
 De mivel most az írónő nemrégiben elkezdte folytatni (2009 május), így valóban fut, csak az már új sorozatnak számít. Lovely Complex Deluxe lesz a becses neve, áldjuk Nakahara-senpait érte, nagyon örülök, hogy végre van folytatása ennek a megunhatatlan történetnek.
 De mivel most az írónő nemrégiben elkezdte folytatni (2009 május), így valóban fut, csak az már új sorozatnak számít. Lovely Complex Deluxe lesz a becses neve, áldjuk Nakahara-senpait érte, nagyon örülök, hogy végre van folytatása ennek a megunhatatlan történetnek.   Remélem ez is kifog jönni ide haza is!
 Remélem ez is kifog jönni ide haza is! *Felesleges idézet törölve. A moderátor*
”私は青空をみるのが好きだ。”

Szerk: Moderátor 2010-01-22 12:13:26

beküldve: 2010-01-10 19:36:24
		(#73) 	Hidd el ezzel én is igy voltam,amikor megláttam csak visítottam a szobámban!Bár igaz én az animét még 2007-2008 környékén kaptam meg Aya barátnőmtől,azóta is hálás vagyok neki áldom a nevét!  

Viszont kiváncsi leszek lesznek-e eltérések mint mondjuk a DN manga/anime vonalon!Bár úgy tudom még mindig fut a manga jó hosszú lesz ahogy láttam 17 kötet eddig,ezek szerint az Árnybírót ez fogja hosszban váltani! 

Viszont kiváncsi leszek lesznek-e eltérések mint mondjuk a DN manga/anime vonalon!Bár úgy tudom még mindig fut a manga jó hosszú lesz ahogy láttam 17 kötet eddig,ezek szerint az Árnybírót ez fogja hosszban váltani!

beküldve: 2010-01-05 18:47:13
		(#72) 	Yaaaaaaaaay~~~!! *O* Ma hozta reggel a futár!!   Annyira örültem neki! Csak ne keltett volna fel... x''D fél 9-kor már felkeltett reggel.... ahh..
 Annyira örültem neki! Csak ne keltett volna fel... x''D fél 9-kor már felkeltett reggel.... ahh..   De nagyon örültem utánna, mikor kibontottam a csomagom, utána már nem szidtam szerencsétlent.. xD Utána egyből felkeltem a visongatásoktól
 De nagyon örültem utánna, mikor kibontottam a csomagom, utána már nem szidtam szerencsétlent.. xD Utána egyből felkeltem a visongatásoktól   megérketzett a Love*Com és a Death Note 6 is! jujj *-* De a Love*Com-nak most jobban örültem. mégiscsak egy új sorozat kezdete a polcon
 megérketzett a Love*Com és a Death Note 6 is! jujj *-* De a Love*Com-nak most jobban örültem. mégiscsak egy új sorozat kezdete a polcon   És naaaaaaagyon tetszett!!!! Nagyon jók lettek benne a szövegek! xD Röhögtem ezerrel... Alig várom a következőt!! Remélem már márciusban kb. lehet kanpni majd *-* De vmikor tavasszal legkésőbb... xD Szóval nagyon tetszett, köszönöm, hogy kiadjátok ^_____^
 És naaaaaaagyon tetszett!!!! Nagyon jók lettek benne a szövegek! xD Röhögtem ezerrel... Alig várom a következőt!! Remélem már márciusban kb. lehet kanpni majd *-* De vmikor tavasszal legkésőbb... xD Szóval nagyon tetszett, köszönöm, hogy kiadjátok ^_____^
 Annyira örültem neki! Csak ne keltett volna fel... x''D fél 9-kor már felkeltett reggel.... ahh..
 Annyira örültem neki! Csak ne keltett volna fel... x''D fél 9-kor már felkeltett reggel.... ahh..   De nagyon örültem utánna, mikor kibontottam a csomagom, utána már nem szidtam szerencsétlent.. xD Utána egyből felkeltem a visongatásoktól
 De nagyon örültem utánna, mikor kibontottam a csomagom, utána már nem szidtam szerencsétlent.. xD Utána egyből felkeltem a visongatásoktól   megérketzett a Love*Com és a Death Note 6 is! jujj *-* De a Love*Com-nak most jobban örültem. mégiscsak egy új sorozat kezdete a polcon
 megérketzett a Love*Com és a Death Note 6 is! jujj *-* De a Love*Com-nak most jobban örültem. mégiscsak egy új sorozat kezdete a polcon   És naaaaaaagyon tetszett!!!! Nagyon jók lettek benne a szövegek! xD Röhögtem ezerrel... Alig várom a következőt!! Remélem már márciusban kb. lehet kanpni majd *-* De vmikor tavasszal legkésőbb... xD Szóval nagyon tetszett, köszönöm, hogy kiadjátok ^_____^
 És naaaaaaagyon tetszett!!!! Nagyon jók lettek benne a szövegek! xD Röhögtem ezerrel... Alig várom a következőt!! Remélem már márciusban kb. lehet kanpni majd *-* De vmikor tavasszal legkésőbb... xD Szóval nagyon tetszett, köszönöm, hogy kiadjátok ^_____^”私は青空をみるのが好きだ。”
Látszik, hogy te is imádod a Nanát, még a neved is abból van :P *hehe* Na de muszáj lesz végre beszereznem, hiába is, le vagyok égve :P
Hai! ^^
Valóban, nagyon szeretem mind a Nanát és a Love*Com-ot is

És igen, a nevem is onnan van 
Valamint az, hogy muszáj-e beszerezned a Love*Com-ot, nem kérdés xD
私は日本のファンです。
Véleményem szerint nem ez a manga nagyon vicces és így próbálja bemutatni azt a szenvedést amit nekünk át kell élni miikor szerelmesek vagyunk. A szerelem felvállalása nem az emberek nagyságán múlik hanem azon mennyire illnek össze gondolatilag, pl a párod gondol vmire és te be tudod fejezni a mondatát anélkül,h ő bármit is mondana...ezt hívják talán úgy hogy egy hullámhosszon van vki vkivel:)és Otaninak meg Risanak ezt kell felfedezniük egymásban  

csak akkor gáz, ha pont a másodunokatestvéredbe szeretsz bele ez alapján. tapasztalat...
Mondjuk ilyenféle tapasztalatom nincs, hogy rokonba szeressek.Így tényleg elég furcsa...de annyit tudok tanácsolni, hogy ne mondd el neki és próbáld megkeresni a magadhoz illő kedves személyt, vagy ha nem is keresed akkor várd ki türelmesen, mert létezik valahol

Jobb mint a Nana? Te jó ég, azt hittem, már semmi sem lépheti azt túl... 
Valóban, szerintem sem lépheti túl a Nanát semmi.
A Lovely Complex majdnem ugyanolyan jó, mint a Nana.
Nem taglalnám, hogy miért. Sőt, inkább mondhatnám azt is, hogy a két manga ugyanolyan jó!
Nálam végül is a toplista élén van mindkét sztori, holtversenyben ^^
Látszik, hogy te is imádod a Nanát, még a neved is abból van :P *hehe* Na de muszáj lesz végre beszereznem, hiába is, le vagyok égve :P
Tessék csekkolni: theweekend.blog.hu
Valóban, szerintem sem lépheti túl a Nanát semmi.
A Lovely Complex majdnem ugyanolyan jó, mint a Nana.
Nem taglalnám, hogy miért. Sőt, inkább mondhatnám azt is, hogy a két manga ugyanolyan jó!
Nálam végül is a toplista élén van mindkét sztori, holtversenyben ^^
私は日本のファンです。
Véleményem szerint nem ez a manga nagyon vicces és így próbálja bemutatni azt a szenvedést amit nekünk át kell élni miikor szerelmesek vagyunk. A szerelem felvállalása nem az emberek nagyságán múlik hanem azon mennyire illnek össze gondolatilag, pl a párod gondol vmire és te be tudod fejezni a mondatát anélkül,h ő bármit is mondana...ezt hívják talán úgy hogy egy hullámhosszon van vki vkivel:)és Otaninak meg Risanak ezt kell felfedezniük egymásban  

csak akkor gáz, ha pont a másodunokatestvéredbe szeretsz bele ez alapján. tapasztalat...
Ichimaru Gin: hozzávalók:  egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília     ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Kb. mikorra várható a könyvesboltokba? 
Hát nem tudom, minden esetre én már nem tudtam tovább várni, és megrendeltem.
 Remélem jövőhéten megkapom.
 Remélem jövőhéten megkapom.Amúgy meg nem csak Nanának áll a világ... :)
”私は青空をみるのが好きだ。”