Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Love*Com
Kapcsolódó tartalom: Love*Com
beküldve: 2009-12-21 16:32:59
(#50) Most nézem és rájöttem, hogy tök hasonlít a Nana borítójára...
Tessék csekkolni: theweekend.blog.hu
Alister, mindig nagyon szeretem olvasni a kommentjeidet, komolyan
Örülök, hogy tetszenek
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-12-20 20:39:04
(#48) Jaaaj, már nagyon várom a 2. kötetet ^^
Meg a 3.-at, 4.-et; az összeset!
Nagyon tetszik a sztori.
Előttem szólóhoz kapcsolódnék: Éljen MangaFan, csak így tovább! :)
Meg a 3.-at, 4.-et; az összeset!
Nagyon tetszik a sztori.
Előttem szólóhoz kapcsolódnék: Éljen MangaFan, csak így tovább! :)
私は日本のファンです。
beküldve: 2009-12-18 10:03:08
(#47) Alister, mindig nagyon szeretem olvasni a kommentjeidet, komolyan
Ez egy nagyon jó manga! Amikor megtudtam, hogy kiadja a kiadó, egyből elkezdtem nézni a sorozatot, és rekordgyorsaság (másfél nap) alatt végeztem vele, sajnos.
Személy szerint örültem a nem fonetikus írásnak, akár szabályos a magyar szabályok szerint, akár nem, de erről nem szeretnék vitát nyitni, mert szubjektív.
Nekem tetszik a szövegbuborék a címoldalon, szerintem előrevetít valamit a kötet hangulatából, bár a cím kék-fehér-piros színkombinációja szúrja a szemem, de csak azért, mert nem szeretem ezt az összeállítást. A panelek beosztása is nagyon jó, a magyar fordítás is korrekt, hangulatos, egy szó mint 100:
MangaFan, szép volt, csak így tovább!
Ez egy nagyon jó manga! Amikor megtudtam, hogy kiadja a kiadó, egyből elkezdtem nézni a sorozatot, és rekordgyorsaság (másfél nap) alatt végeztem vele, sajnos.
Személy szerint örültem a nem fonetikus írásnak, akár szabályos a magyar szabályok szerint, akár nem, de erről nem szeretnék vitát nyitni, mert szubjektív.
Nekem tetszik a szövegbuborék a címoldalon, szerintem előrevetít valamit a kötet hangulatából, bár a cím kék-fehér-piros színkombinációja szúrja a szemem, de csak azért, mert nem szeretem ezt az összeállítást. A panelek beosztása is nagyon jó, a magyar fordítás is korrekt, hangulatos, egy szó mint 100:
MangaFan, szép volt, csak így tovább!
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2009-12-15 13:23:27
(#46) Na ez a manga is jól példázza, hogy mennyivel jobb lenne ha az emberek őszinték lennének magukkal meg egymással... mert ha így lenne, akkor kábé a kötet felétől nem igazán lenne története... XD De ez (sajnos) a valóságban is így megy, szóval nem érződött alibizésnek a szerzőtől.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
nah ja van benne vmi. gyébként a viz kiadó mikor "indult"?
1986-ban hozta létre egy japán vállalkozó, akinek eszébe jutott hogy a mangákat be kéne hozni valahogy az amerikai piacra.
Tévedés, a VIZ maga a két legnagyobb japán kiadó amerikai leányvállalata.
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
Nem lehet a boltokban mivel a nyomdából egyenesen az AnimeKarácsonyra landolt. Az idén nem kerül ki a nagy áruházakba. A kisebbek (Trillian, Holdfény. Fumax) már kaptak. Érdemes ott keresni.
beküldve: 2009-12-13 21:07:05
(#42) Jajj, de jó! Annyira olvasnám már! Az animét imádtam é-és most a m-manga is meglesz! Hurááá! :P ><
Nagyjából mikor viszik a könyvesboltokba?
Ma voltam alexandrában és libriben is, és chrono 3 már volt ellenben lovecom még nem. Elvitték volna?
Nem úgy volt hogy kari miatt csak november vhányig fogadnak könyveket idén már? Ma voltam alexandrában és libriben is, és chrono 3 már volt ellenben lovecom még nem. Elvitték volna?
Legalább én így emlékszem, ezért is lett dn, hellsing, árnybíró meg chrno hamarabb mint dec 12 ha jól emlékszem.
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Nem csoda hogy nem találod mert még nincsenek a boltokban... Ott van hogy sorozatok rámész a love*com-ra és ott van az 1. rész státusz: és vagy a boltokban van vagy egyéb...
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-12-13 17:38:16
(#37) Nagyjából mikor viszik a könyvesboltokba?
Ma voltam alexandrában és libriben is, és chrono 3 már volt ellenben lovecom még nem. Elvitték volna?
beküldve: 2009-12-11 21:11:50
(#36) nah ja van benne vmi. gyébként a viz kiadó mikor "indult"? Már kicsit előrébb vannak mangákban mint mi, de a mangafan sokkal igényesebb. Remélem, h vmi faxa jump manga lesz a köv. De lehet kéne kocáztatnia, és bevállalni egy drágább sorozatot. Szal vmi jóféle jump mangát (mind amien a naruto) kéne indítani
De valami ebben is közrejátszhat, nem gondolod?
Meg ennyierővel akkor minden létező sorozatot megvehetnének... De a kiadó pénze sem a fán terem.
Meg ennyierővel akkor minden létező sorozatot megvehetnének... De a kiadó pénze sem a fán terem.
私は日本のファンです。
beküldve: 2009-12-11 20:52:38
(#34) Szerintem ebben az is közrejátszhat, hogy Japánban mennyire fogy/fogyott...
Mármint, hogy mennyire volt sikere illetve milyen jó a sztori.
Ez persze csak egy feltevés
Mármint, hogy mennyire volt sikere illetve milyen jó a sztori.
Ez persze csak egy feltevés
私は日本のファンです。