Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Love*Com
Kapcsolódó tartalom: Love*Com
beküldve: 2010-04-29 14:15:08
(#111) Na, milyen lett a rajzom?
Kék Rózsa részlet. Írta: Chizuru-chan "Egy lány állt tőlünk éppenhogy látótávolságon belül. Színes hajáról, és felemás színű szemeiről csak a vészjóslóan tekergőző hosszú, fekete nyelve terelte el a figyelmet."
beküldve: 2010-04-29 13:29:22
(#110) wíí...nekem elméletben holnap jön meg a 2! Már alig várom Ootani fanartom:
Kék Rózsa részlet. Írta: Chizuru-chan "Egy lány állt tőlünk éppenhogy látótávolságon belül. Színes hajáról, és felemás színű szemeiről csak a vészjóslóan tekergőző hosszú, fekete nyelve terelte el a figyelmet."
LoveCom csuklópánt nincs tervbe véve forgalmazásilag?
Ez jó ötlet :P Ám ezt a Japán piactól kellene kérdezni.
ÁÁÁÁÁH!! Végre végre vééééégreeeeee~~~~!!!
A második kötet!!!!!!!!!! *_______________* De régen vártam ^O^
Amint tudom beszerzem!! Webboltból még nincs értelme, mert csak ez az egy lenne a rendelésen, és így nem lenne ingyenes a pk. xD
És amúgy a boltokba mikor kerül?
”私は青空をみるのが好きだ。”
beküldve: 2010-04-25 20:42:36
(#108) Mindjárt feldobom netre eladásilag az angol köteteimet, esküszöm; kár volt megvennem őket, mert magyarul sokkal menőbbek a szövegek
(lassan rám szólnak csendháborításért, úgy röhögök rajta; Risa vénasszonyos váltásainál szabályosan asztalt fejelek )
(lassan rám szólnak csendháborításért, úgy röhögök rajta; Risa vénasszonyos váltásainál szabályosan asztalt fejelek )
A boldog lét egyik alaptörvénye: minden olyan hasznos holmit fokozott gyanakvással kell kezelni, ami kevesebbet nyom, mint a saját használati utasítása.
beküldve: 2010-04-19 16:18:55
(#107) Kék Rózsa részlet. Írta: Chizuru-chan "Egy lány állt tőlünk éppenhogy látótávolságon belül. Színes hajáról, és felemás színű szemeiről csak a vészjóslóan tekergőző hosszú, fekete nyelve terelte el a figyelmet."
Na ez egy nagyon jó hír.
Én is kíváncsi vagyok a folytatásra,márcsak azért is,mert neten mangát olvasni nem a legjobb
Én is kíváncsi vagyok a folytatásra,márcsak azért is,mert neten mangát olvasni nem a legjobb
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Hello
Lehet, hogy már kérdezték, de nem tudja vki h mikor jelenik meg a 2. kötet...már úgy olvasnám
Lehet, hogy már kérdezték, de nem tudja vki h mikor jelenik meg a 2. kötet...már úgy olvasnám
Sakura Conon meg lehet venni, és valószínűleg, onnantól lehet majd megrendelni is! (:
énis<3
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-04-09 20:44:35
(#103) Hello
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
beküldve: 2010-03-27 21:03:35
(#102) Én is nagyon imádom.Vagy 2 éve láttam az animet, azonnal megfogott, aztán végigolvastam a mangáját, és az is szuper.Bár 1-2 kihagyás van az animebe, de így is szerethető.
Később a doramat is megnéztem, az sem rossz, de számomra a manga és anime verhetetlen.
Mikor megláttam hogy megjelenik, majdnem hátast dobtam.
Később a doramat is megnéztem, az sem rossz, de számomra a manga és anime verhetetlen.
Mikor megláttam hogy megjelenik, majdnem hátast dobtam.
"Akármilyen erős érzések is vannak a szívedben, ha nem osztod meg őket a másikkal, akkor teljesen értelmetlenek."
beküldve: 2010-02-20 21:31:08
(#101) Jujjj~~~ Annyira várom már a második kötetet!!! *-* Nem bírom kivárni!!!!
Remélem hamarosan bekerül a nyomdába~~~
Már annyiszor elolvastam az elsőt is.
Remélem hamarosan bekerül a nyomdába~~~
Már annyiszor elolvastam az elsőt is.
”私は青空をみるのが好きだ。”
beküldve: 2010-02-12 15:50:44
(#100) Jó rég jártam erre... Fuh, hát rájöttem, hogy szegény nincs valami jó állapotban, szóval nem vállalom a kockázatot, nem adom el. 5 éves unokaöcsém nagyon szeret vele játszani, lehet csak neki adom. xD
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
”私は青空をみるのが好きだ。”
Szerk: Moderátor 2010-04-17 13:17:38
beküldve: 2010-02-02 15:49:38
(#98) szia:)
köszy h válaszoltál:)
UMI::::amugy azt a Dath Note-s mobiltokot eladtad már vagy még megvan?
mert ha még megvan akkor szeretném:)
köszy h válaszoltál:)
UMI::::amugy azt a Dath Note-s mobiltokot eladtad már vagy még megvan?
mert ha még megvan akkor szeretném:)
*Előző hozzászólással egybeszerkesztve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2010-04-17 13:19:45
17 kötetes lesz, és egyetértek azzal, hogy szerintem magyarul elég a manga.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
”私は青空をみるのが好きだ。”
Szerk: Moderátor 2010-04-17 13:18:54