Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Love*Com
Kapcsolódó tartalom: Love*Com
beküldve: 2010-12-29 16:25:50
(#159) beküldve: 2010-12-28 19:39:02
(#158) Korábban úgy gondoltam, hogy nem fogok beruházni a Love*Comra (17 kötet egy slice of life mangából vhogy túl soknak tűnt), de ez a 3. kötet zseniális volt! Emlékeztem, hogy az animében is vicces volt a Seiko-s rész, de a mangán dőltem a röhögéstől. Főleg a fejeken, meg a Risa és Ootani szövegein.
Nézd:
A manga és az anime is ugyanarról szól, csak az anime marhára össze van sűrűsítve, kihagytak sok poént. de Ootaninak nagyon lassan esik le az Anime lényege, ezért oylan furcsa az anime, mert a viccek a fele - de a lényeg ugyanakkor esik le.
Szerintem ebben a tekintetben jobb a manga, mivel ott szerintem történet szempontjából jó időben jönnek össze, és addig nincsen összetömörítve a sok poén meg minden.
A manga és az anime is ugyanarról szól, csak az anime marhára össze van sűrűsítve, kihagytak sok poént. de Ootaninak nagyon lassan esik le az Anime lényege, ezért oylan furcsa az anime, mert a viccek a fele - de a lényeg ugyanakkor esik le.
Szerintem ebben a tekintetben jobb a manga, mivel ott szerintem történet szempontjából jó időben jönnek össze, és addig nincsen összetömörítve a sok poén meg minden.
"A metafizika az, amikor egy vak ember egy sötét szobában keres egy fekete kalapot, ami nincs is ott"
Ami a játéktermit illeti, éreztem hogy valami kimaradt, mert azt vártam, hogy ők is lemérik magukat, de aztán kimarad..furcsa volt
Egyébként nem nehéz kitalálni, hogy nekik hány százalék jön ki.
Nekem az volt az furcsa, hogy az animében már nagyon az elején kiderül hogy tetszik Risának Ootani, és csomót próbálkozik, annyit hogy az már unreális. Lehetett volna hogy összejön Harukával vagy jobban kavar vele, vagy ilyesmi.
Ha a manga hosszát nézzük, akkor ott is viszonylag hamar kiderül...mármint Risa számára. Otaninak meg ott is idegesítően lassan esik le.
Igazából amit te mondasz az mind benne van a mangában is, csak kétszer olyan hosszúra nyújtva. Vagy inkább azt mondanám, hogy az animéből vannak kiszedve a nem hihetetlenül lényeges, de azért hangulat szempontjából fontos részek. Pl. Haruka nem támadja le így elsőre Risát, viszont sokkal gyakrabban, úgyhogy ezt így vonták össze.
Ami Kohorit illeti, Én még bedobtam volna az animében valami szerepleíró részt is, mert csak annyit tudunk meg róla, hogy hol dolgozik, milyen magas, és hogy Umibouzu (Jólírtam?)rajongó...
Sokkal több szerepe a mangában sincs. Azért van csupán, hogy lehessen féltékenykedni. Viszont a legvégén mindenkinek elmeséli az életét, vagyis mindenki kap valamilyen lezárást. Kohori szerintem kissé erőltetettet is, de hát ez van.
Ami még nagyon tetszett: Maity!!! Király volt bedobni egy ilyen karaktert, aki tanár, mégis ilyen emberséges...talán azok a részek voltak a legkidolgozottabbak amiben akciózik...egyszóval nagyon menőőő
Szerintem ő is csak a féltékenykedés miatt kellett. Először azt hittem, hogy nagy szerepe lesz, de aztán annyira mégsem volt az.
A 17. köteten még én sem igazodtam ki, de elvileg elolvastam mindent, ami benne lehet. A Plus 3 fejezet arról, mielőtt Otani és Koizumi találkoztak volna. A Final pedig 4 hónappal a középiskola befejezése után játszódik, s a főbb szereplők nyaralásáról szól. Ez csak egy fejezet, de van még egy fejezetszerűség, ami az anime készítését, szinkronizálását mutatja be. Amit pedig nem olvastam, mert nem találtam az egy teljesen különálló történet, a Deluxe, ami állítólag Koizumi öccséről szól.
Csúcs ez az érzés, de csak annak, aki az, ami.
Szerk: Andicilin 2010-12-28 17:06:58
Ehhez hozzászólnék mert tele van okos dolgokkal.
először is: nekem is furcsa volt...16-17 kötet és csak 24 rész, ez azért debil...mindig sokkal több rész szokott lenni, tele fillerekkel meg minden.
Ami a játéktermit illeti, éreztem hogy valami kimaradt, mert azt vártam, hogy ők is lemérik magukat, de aztán kimarad..furcsa volt
Nekem az volt az furcsa, hogy az animében már nagyon az elején kiderül hogy tetszik Risának Ootani, és csomót próbálkozik, annyit hogy az már unreális. Lehetett volna hogy összejön Harukával vagy jobban kavar vele, vagy ilyesmi.
Ami Kohorit illeti, Én még bedobtam volna az animében valami szerepleíró részt is, mert csak annyit tudunk meg róla, hogy hol dolgozik, milyen magas, és hogy Umibouzu (Jólírtam?)rajongó...
Az utolsó előtti rész egyébként nagyon tetszett, az utolsó olyan levezető, onnan is hiányoltam Kohorit, mert Risa csak úgy otthagyta a bulin, és felszívódott
Ami még nagyon tetszett: Maity!!! Király volt bedobni egy ilyen karaktert, aki tanár, mégis ilyen emberséges...talán azok a részek voltak a legkidolgozottabbak amiben akciózik...egyszóval nagyon menőőő
De azt még megjegyezném, hogy tetszett ez a bejegyzés. Nem árult el semmit, mégis megerősítetted bennem azt az érzést, hogy ezt a mangát MEG KELL VENNEM!
Tehát köszönettel is tartozom^^
Szerk.: Sokfelől hallottam a bűvös 17. kötetről, most megpróbálok utánanézni jó?
először is: nekem is furcsa volt...16-17 kötet és csak 24 rész, ez azért debil...mindig sokkal több rész szokott lenni, tele fillerekkel meg minden.
Az utolsó előtti rész egyébként nagyon tetszett, az utolsó olyan levezető, onnan is hiányoltam Kohorit, mert Risa csak úgy otthagyta a bulin, és felszívódott
(Ő a kedvenc karakterem, de szerintem erre már sokan rájöttek...azaz elöl hosszú haj és a kigombolt ing...xDxD)
De azt még megjegyezném, hogy tetszett ez a bejegyzés. Nem árult el semmit, mégis megerősítetted bennem azt az érzést, hogy ezt a mangát MEG KELL VENNEM!
Tehát köszönettel is tartozom^^
Szerk.: Sokfelől hallottam a bűvös 17. kötetről, most megpróbálok utánanézni jó?
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
"A metafizika az, amikor egy vak ember egy sötét szobában keres egy fekete kalapot, ami nincs is ott"
Szerk: Moderátor 2011-05-12 00:15:33
Menj fel az e-mail-edre, oda mindig szoktak küldeni levelet, ami arról biztosít, hogy kiküldték a küldeményt és 2-3 napon belül megérkezik.
Szóval nem sokáig kell várni, és két ünnep közt is kiküldik, természetesen
Szóval nem sokáig kell várni, és két ünnep közt is kiküldik, természetesen
Magasnak lenni nem jó ... nagyon nem.
Szerk: Moderátor 2011-05-12 00:13:51
beküldve: 2010-12-23 21:29:34
(#153) sziasztok! ^^ lenne egy olyan kérdésem, hogy most a 2 ünnep között kiküldik a love.com 3. részét? :O meg nem tudom, hogy hány napon belül küldik ki ilyenkor, mert pont most rendeltem meg
nayu-chann ^^
beküldve: 2010-12-16 22:51:31
(#152) Lenne egy olyan kérdésem, hogy most olvastam el a Lovely Complex mangát, ami ha minden igaz, akkor 62 fejezetes volt, ami 16 kötet. Ezen kívül viszont van még egy 17. kötete is, ami Lovely Complex Plus néven fut, de találtam olyat is, hogy Final. Nem igazán értem, illetve azt sem, hogy ez most hány fejezetet jelent még. Főleg az a zavarom oka, hogy MAL-on 68 fejezetet írnak összesen, tehát 6 fejezetnek kell még lennie, de én csak ötöt találtam. 3 arról, hogy mi történt Koizumival és Otanival a találkozásuk előtt, egyet arról, hogy 4 hónappal a középiskola befejezése után hogyan nyaralnak és egyet arról, hogy Otani és Koizumi bemutatja, hogyan készül az anime. Vagy a MAL-on írnak hülyeséget? Szóval ha van még valami ezen kívül, akkor arról világosítson fel valaki!
Egyébként az anime első két része után kezdtem el, ami most indult az Animaxon. Még csak 4 részt láttam ugyan az animéből, de már most látszik, hogy jelentősen összesűrítették, sőt kifejezetten sokszor összevonták a hasonló jeleneteket. Persze legalább nem találtak ki hozzá valami mást, bár amikor Nobu és Nakao valami játéktermi hülyeséggel kiszámítja, hogy 85%-ban illenek össze, akkor kár, hogy Chiharu-Suzuki és Otani-Koizumi kimaradt, mert az azért elég poén egy rész volt, ráadásul kihatott egy ideig mindenki viselkedésére.
A mangában amúgy azt találtam furának,
Egyébként az anime első két része után kezdtem el, ami most indult az Animaxon. Még csak 4 részt láttam ugyan az animéből, de már most látszik, hogy jelentősen összesűrítették, sőt kifejezetten sokszor összevonták a hasonló jeleneteket. Persze legalább nem találtak ki hozzá valami mást, bár amikor Nobu és Nakao valami játéktermi hülyeséggel kiszámítja, hogy 85%-ban illenek össze, akkor kár, hogy Chiharu-Suzuki és Otani-Koizumi kimaradt, mert az azért elég poén egy rész volt, ráadásul kihatott egy ideig mindenki viselkedésére.
A mangában amúgy azt találtam furának,
hogy már a fele előtt egyértelműen összejönnek
, ezért amikor ott tartottam el se tudtam képzelni, hogy miről szólhat még. Hát, elég sok kitöltőrész volt ezek után, de mondjuk legalább meg lehetett ismerni mindenkit jobban. Még Kohori-kunt is. XDDDDCsúcs ez az érzés, de csak annak, aki az, ami.
beküldve: 2010-12-07 22:00:00
(#151) Sakurára már mindenképpen kijön.
Kenzen naru tamashi wa, kenzen naru seishin to, kenzen naru nikutai ni adoru.
beküldve: 2010-11-11 20:10:47
(#150) wááááá.....mikor jön a 4. kötet? alig tudom kivárni...
Time waits for no one.
beküldve: 2010-10-27 20:41:31
(#149) Vééééééégre megvettem a Love*Com 3-at!!!
Naaaaaaagyon tetszik!!!
/Végre a régi kötés, vagy lapok vagy hogy mondjam... a második kötet mintha kicsit keményebb és kevésbé lapozható lenne... /
Persze pont a legjobb helyen szakadt vége, ahogy szokott xD Ahh, remélem a 4-es kötettel nyitódik majd az újév~
Lécciii *-*
Naaaaaaagyon tetszik!!!
/Végre a régi kötés, vagy lapok vagy hogy mondjam... a második kötet mintha kicsit keményebb és kevésbé lapozható lenne... /
Persze pont a legjobb helyen szakadt vége, ahogy szokott xD Ahh, remélem a 4-es kötettel nyitódik majd az újév~
Lécciii *-*
”私は青空をみるのが好きだ。”
beküldve: 2010-09-29 17:06:31
(#148) jesz,jesz,jesz! Love*Com 3 !!
Ha egy sebet gyűlölettel ejtenek rajtad, az addig fog vérezni, míg a gyűlölet el nem múlik a másik személyben.
beküldve: 2010-09-29 16:17:26
(#147) Jessz. Végre megjelent, oly' hosszú várakozás utánn~!
Már május óta várom ><
Már május óta várom ><
Kék Rózsa részlet. Írta: Chizuru-chan "Egy lány állt tőlünk éppenhogy látótávolságon belül. Színes hajáról, és felemás színű szemeiről csak a vészjóslóan tekergőző hosszú, fekete nyelve terelte el a figyelmet."
beküldve: 2010-09-29 16:03:24
(#146) Ugye csak véletlenül van lecsúszva ezen a képen a love*com felirat, és a manga igazi borítóján ott lesz, ahol eddig? O.o
Mert ez így elég... fura.
(Éljen! Megjelenik!)
Mert ez így elég... fura.
(Éljen! Megjelenik!)
Szerk: Mithril 2010-09-29 16:10:10
Igaz... Bár biztosra lehetne tudni... De legyen igazad!! X)
Ha egy sebet gyűlölettel ejtenek rajtad, az addig fog vérezni, míg a gyűlölet el nem múlik a másik személyben.
Szerk: Moderátor 2010-09-30 00:50:28