Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Love*Com
Kapcsolódó tartalom: Love*Com
beküldve: 2013-03-02 22:52:43
(#189) Olvass mondot vagy valami olyan helyet, ahol ki szoktam írni. Amúgy igen, mint olvasható a legutóbbi mondoba a MangaFan tervezi kiadni a köv kötetet a Tavaszi MondoConra.
beküldve: 2013-03-02 20:16:49
(#188) Háát az nem, de az utolsó, 6. kötetet 2012 tavaszán vettem nagyjából április végén.
És elvileg tavasszal jön ki az új ha minden igaz, eddig eltelt a nyári, őszi , téli "szezon".
Ez azért már lassan 1 év lesz nem?
De ugye tavasszal már lesz új kötet?????
És elvileg tavasszal jön ki az új ha minden igaz, eddig eltelt a nyári, őszi , téli "szezon".
Ez azért már lassan 1 év lesz nem?
De ugye tavasszal már lesz új kötet?????
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!
Szerk: Misaki Mei 2013-01-21 16:06:34
Miért húzzák ennyire, már egy éve nem adtak ki újat.
Az őszi con azért nem egy éve volt...
Barátod a Google és a fórumszabályzat (http://mangafan.hu/forum/topic/50/1#244)
beküldve: 2012-12-09 12:40:14
(#185) Á, sajnálom, hogy nem jelent meg, nem tudom honnan vettem az infót. Valószínűleg csak nagyon reménykedtem benne.
Akkor majd tavasszal. :) Remélhetőleg akkor összegyűlik 4 kötet, amit meg szeretnék venni. :)
Már hiányzik a Love*Com...
Akkor majd tavasszal. :) Remélhetőleg akkor összegyűlik 4 kötet, amit meg szeretnék venni. :)
Már hiányzik a Love*Com...
beküldve: 2012-12-02 19:52:40
(#184) Nyjajj!!!
Ez így nagyon nem vicces dolog, mit lehet ennyit űlni rajta !!!???
De azért köszi az infót!
Ez így nagyon nem vicces dolog, mit lehet ennyit űlni rajta !!!???
De azért köszi az infót!
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!
Sajnos nem, csak jövő tavasszal lesz új LoveCom. Most "csak" új Nana és Naruto lesz, valamint végre valahára a Shirahime. :)
Szerk: Moderátor 2012-12-07 23:56:50
beküldve: 2012-11-24 09:55:39
(#180) Általában a Conokra érkeznek, ha szerencsénk van, akkor az őszi conra talán lesz 5.-dik.
Lett. :)
Üdv!
Én arról szeretnék kérdezni, hogy a Nana + Love*Com felzárkózási akció a Love*Com első és második kötetére érvényes csak? Vagy használhatom úgy is az akciót, hogy a Love*Com 1-3 kötetet vásárolom meg?
Én arról szeretnék kérdezni, hogy a Nana + Love*Com felzárkózási akció a Love*Com első és második kötetére érvényes csak? Vagy használhatom úgy is az akciót, hogy a Love*Com 1-3 kötetet vásárolom meg?
Lehet mindhárom ugyanabból (pl. Nana 1-3), de a konkrét kérdésedre válaszolva -miután a LC 3 kötet nem szerepel az akcióba- nem rendelheted az LC 1-3 köteteket.
Szerk: Réka 2011-10-15 07:34:09
beküldve: 2011-10-11 01:13:48
(#178) Eddig ügyesen egyensúlyoz a szerző. Acusit ugyan jól megrugdosnám időnként, de még a hihetőség határain innen járunk. Csak aggódom kicsit, hogy kitart-e majd a lendület még egy tucatnyi köteten át...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2011-10-07 21:54:12
(#177) Üdv!
nagyon köszi.Lovely Complex Plus is jöhetne majd. De persze előbb az alap mennyen le.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2011-08-26 20:56:47
beküldve: 2011-08-25 12:46:50
(#175) Általában a Conokra érkeznek, ha szerencsénk van, akkor az őszi conra talán lesz 5.-dik.
"Emlékszünk a múltra és várjuk a jövőt."