Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Love*Com
Kapcsolódó tartalom: Love*Com
EZt honnan tudod? nem szurkálódásból vagy ilyesmi, csak kíváncsi vagyok
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
"A mandragóra meggyógyít minden betegséget, a test és a lélek összes kórságát. Csakhogy a lélek bajainak oka a való világ, ezért a mangdragóra mély álomba meríti használójátahol újraéli élete legfontosabb eseményeit, lelke nyugalmát keresve.És ha megtalálja a nyugalmat, akkor ott marad...örökre."
Szerk: Moderátor 2010-11-22 00:56:05
beküldve: 2010-09-26 20:04:58
(#143) Az már 101% hogy MondoCon-ra megjelenik ; )
Kék Rózsa részlet. Írta: Chizuru-chan "Egy lány állt tőlünk éppenhogy látótávolságon belül. Színes hajáról, és felemás színű szemeiről csak a vészjóslóan tekergőző hosszú, fekete nyelve terelte el a figyelmet."
Szerintem a manga sokkal jobb, mint az anime, mert abból elég sok mindent kihagytak :S
Egyetértek.
Hát reméljük akkor hamarosan jön Love*Com 3! x3
”私は青空をみるのが好きだ。”
Én remélem hogy befejezik mindet(csoda lenne),ja hagytak ki jó pár részt, de ez igy van jó pár animével(a"durva"rés zt főleg) Love*Com 3!!!
Ha egy sebet gyűlölettel ejtenek rajtad, az addig fog vérezni, míg a gyűlölet el nem múlik a másik személyben.
Szerk: Moderátor 2010-11-22 00:56:50
beküldve: 2010-09-25 17:17:16
(#140) Én úgy hallottam, hogy a Mangafan szeretne az összes sorozatából kihozni egy-egy kötetet a Naruto kivételével. :)
Persze ez nem hivatalos forrás, de egy hét múlva mindent megtudunk :)
Én is nagyon várom már az új kötetet! Szerintem a manga sokkal jobb, mint az anime, mert abból elég sok mindent kihagytak :S (Legalábbis számomra úgy tűnt.)
Persze ez nem hivatalos forrás, de egy hét múlva mindent megtudunk :)
Én is nagyon várom már az új kötetet! Szerintem a manga sokkal jobb, mint az anime, mert abból elég sok mindent kihagytak :S (Legalábbis számomra úgy tűnt.)
Nem tudni... Én nagyon várom^^ igaz bele-kukucskáltam az anime további részeibe
Ha egy sebet gyűlölettel ejtenek rajtad, az addig fog vérezni, míg a gyűlölet el nem múlik a másik személyben.
Szerk: Moderátor 2010-11-22 00:56:30
beküldve: 2010-09-25 16:25:15
(#138) Állítólag késni fog.
Miért is nem csodálkozom már ezen az Animax esetében...
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2010-08-29 13:12:27
(#136) Igen, igen. Tényleg nagyon jó. én is többször olvastam mindkettőt Remélem mihamarabb kiadják a 3. kötetet
beküldve: 2010-08-28 21:58:13
(#135) Már én is nagyon várom hogy végre kiadják a harmadik kötetet ...csak olyan hosszú időközönként jön ki új
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
beküldve: 2010-08-11 13:44:11
(#134) Remélem jó szinkront és fordítást kap majd, ha tényleg jön. És majd egyszer kicsit távolabbi jövőben egy gyönyörű díszdobozos dvd kiadást
A 3 kötetet nagyon várom már. LC the best
A 3 kötetet nagyon várom már. LC the best
beküldve: 2010-08-06 22:42:11
(#132) Már én is alig várom !!!
Amúgy az animét is leadják 13-án !!! Kiváncsi leszek a szinkronhangokra !!!
Amúgy az animét is leadják 13-án !!! Kiváncsi leszek a szinkronhangokra !!!
beküldve: 2010-08-06 06:00:36
(#131) Én úgy tudom, hogy augusztus 10-20 körül fog kijönni, de nem biztos... >____<
Kék Rózsa részlet. Írta: Chizuru-chan "Egy lány állt tőlünk éppenhogy látótávolságon belül. Színes hajáról, és felemás színű szemeiről csak a vészjóslóan tekergőző hosszú, fekete nyelve terelte el a figyelmet."
beküldve: 2010-07-28 14:35:41
(#128) Nagyon jó manga...imádom
Már mind a kettő kötetet vagy 100* elolvastam
nem tudja valaki, hogy a 3. kötet mikor jelenik meg? Mert már nagyon várom a folytatást
Már mind a kettő kötetet vagy 100* elolvastam
nem tudja valaki, hogy a 3. kötet mikor jelenik meg? Mert már nagyon várom a folytatást