Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Love*Com
Kapcsolódó tartalom: Love*Com
beküldve: 2011-08-25 12:26:31
(#174) beküldve: 2011-08-12 20:30:23
(#173) és már itt is van a webboltba
"Tőled jobban senki nem utálja a vámpírokat, mégis több vérre van szükséged, mint bármelyik más vámpírnak. Azt hiszem, te vagy a legvámpíribb közülünk"
én már láttam könyvesboltokban
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Tigris, tigris, csóvafény éjszakáknak erdején, mily kéz adta teneked szörnyű és szép termeted?
Szerk: Moderátor 2011-08-26 20:56:33
beküldve: 2011-07-16 09:34:19
(#171) Mikortól lehet már megvenni a 4. kötetet? Legalább lehetne már kapni a webboltban. És a könyvesboltokba vajon mikor jut el?
”私は青空をみるのが好きだ。”
beküldve: 2011-06-05 20:57:27
(#170) beküldve: 2011-05-09 20:26:49
(#169) Fő a pozitív hozzá állás!
Lehet,hogy megviccelnek minket és 2-t is kiadnak! ^^
Lehet,hogy megviccelnek minket és 2-t is kiadnak! ^^
,,A bizonyíték hiánya,nem a hiány bizonyítéka"
Azért reménykedjünk, hátha mégis megjelenik... Bár szerintem kevés esély van rá, mert akkor már kiírták volna :(
beküldve: 2011-05-06 13:29:14
(#166) Nem lessz Love*Com 4 a MondoConon??? T___T Nagyon szomorú vagyok!!!! Nincs kint az újdonságok között ;__;
Miééééért??
Miééééért??
”私は青空をみるのが好きだ。”
beküldve: 2011-02-13 11:37:00
(#165) Nagyon imádom! Még egyen sem röhögtem ennyit mint ezen, bár az tény, hogy a mangája jobban tetszik nekem is, szórakoztatóbb, csak azt sajnálom hogy annyira sokat kell vár az újabb kötetekre.
"Emlékszünk a múltra és várjuk a jövőt."
beküldve: 2011-01-13 18:35:31
(#164) Az animét már háromszor végig néztem és most nézem Animax-en is magyarul Nem tudom megunni a manga is megvan mind a három alig várom a negyediket ez az egyik legnagyobb kedvencem *w*
"Évszázadok választanak el a jókislánytól"
beküldve: 2011-01-13 17:59:55
(#163) én az animét 2szer végignéztem egymás után,
és mostanában rendeltem meg a 3 megjelent kötetét a mangának, és nem bírom abbahagyni, mindet egy szuszra elolvastam (:
csak azt sajnálom hogy olyan nagyon össze van sűrítve az anime :/
szerintem nem ártott volna ha egy kicsit hagynak benne egy-két üres menetet mert ez így nagyon rövid lett a mangához képest.
és mostanában rendeltem meg a 3 megjelent kötetét a mangának, és nem bírom abbahagyni, mindet egy szuszra elolvastam (:
csak azt sajnálom hogy olyan nagyon össze van sűrítve az anime :/
szerintem nem ártott volna ha egy kicsit hagynak benne egy-két üres menetet mert ez így nagyon rövid lett a mangához képest.
Ha már a fejemben járkálsz, a cipődet levehetnéd, hogy ne legyen piszkos a fantáziam.. (;
beküldve: 2011-01-12 18:36:38
(#162) Én nemrég kaptam meg a második és a harmadik kötetet. Annyira jó, ogy mindegyiket vagy 3szor 4szer elolvasom De tényleg iszonyat jó >.<
Magasnak lenni nem jó ... nagyon nem.
Mikor adják ki a 4. kötetet? Már nagyoon várom!^^
Én is épp ezt szeretném megkérdezni, aki tudja, hogy mikorra várható a 4. kötet megjelenése, az írjon légyszi!
Remélem nem csak a májusi conra, az még olyan messze van
”私は青空をみるのが好きだ。”
beküldve: 2011-01-06 17:48:53
(#160) Én egy részt láttam és nagyon tetszet a könyv is jó (amenyit látam belöle a boltban)
Tigris, tigris, csóvafény éjszakáknak erdején, mily kéz adta teneked szörnyű és szép termeted?