Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Kire gondoltam?
Már régóta nincs új. Írok én, ha nem baj.
Egy bosszúálló vagyok, aki senkinek sem kegyelmez, aki az útjába áll. De egy nap egy ismeretlen sereg megtámadott, és súlyos sérüléseket szereztem. A sereg nem megölt, hanem vigyázott rám, amíg nem ébredtem fel. A sereg vezetője(nevet direkt nem írok, mert akkor nagyon könnyű lenne, bocsi)azt akarta, hogy csatlakozzak hozzá. Azt mondtam neki, hogy döntsük el harccal. Végül én vesztettem, és csatlakoztam. Kis idő múlva már szívesen forgattam azért a kardomat, hogy segítsem a célja elérésében.
Egy bosszúálló vagyok, aki senkinek sem kegyelmez, aki az útjába áll. De egy nap egy ismeretlen sereg megtámadott, és súlyos sérüléseket szereztem. A sereg nem megölt, hanem vigyázott rám, amíg nem ébredtem fel. A sereg vezetője(nevet direkt nem írok, mert akkor nagyon könnyű lenne, bocsi)azt akarta, hogy csatlakozzak hozzá. Azt mondtam neki, hogy döntsük el harccal. Végül én vesztettem, és csatlakoztam. Kis idő múlva már szívesen forgattam azért a kardomat, hogy segítsem a célja elérésében.
Könnyű, Guts a Berserkből.
beküldve: 2013-05-08 16:34:53
(#680) Már régóta nincs új. Írok én, ha nem baj.
http://go.1hax.com/steamgifts/?ref=QFR4VLrne
Busz
Egy olyan nő vagyok akinek nem egyszerű az élete. Alapvetően ügyetlen vagyok így akármibe is kezdek bele semmit nem tudok rendesen megcsinálni és mindig rosszabb vagyok mindenki másnál. Már gyerekként is kiközösítettek és csak röhögtek rajtam az osztálytársaim aztán felnőttként pár nap után minden munkahelyről kirugnak (már 100 munkahelyről rugtak ki), mert valamit mindig elrontok. Aztán akkor változott meg az életem amikor egy régiségkereskedő boltja elött elhaladva egy állóórát láttam meg, ami mint késöbb kiderült több mint egy közönséges óra.
D Gary manből Miranda Lotto.
Kacsincs rám kicsi bárány.
Busz
Egy olyan nő vagyok akinek nem egyszerű az élete. Alapvetően ügyetlen vagyok így akármibe is kezdek bele semmit nem tudok rendesen megcsinálni és mindig rosszabb vagyok mindenki másnál. Már gyerekként is kiközösítettek és csak röhögtek rajtam az osztálytársaim aztán felnőttként pár nap után minden munkahelyről kirugnak (már 100 munkahelyről rugtak ki), mert valamit mindig elrontok. Aztán akkor változott meg az életem amikor egy régiségkereskedő boltja elött elhaladva egy állóórát láttam meg, ami mint késöbb kiderült több mint egy közönséges óra.
-
Ő az! Helyes.
Milyen korán fent vagy.Busz, vonat, bagy csak úgy?
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!
beküldve: 2013-04-15 00:14:48
(#674) Ha senki sem ír...
Az osztályomban én vagyok a legalacsonyabb srác, mégis a sulis kosárcsapat kapitánya vagyok a célom pedig az hogy kosár edző legyek.A lányok cukinak, aranyosnak tartanak, nagyon szeretem a kutyákat. A barátnőm pedig az egyik legmagasabb lány az iskolában, imádunk együtt rap koncertre járni, de kezdetben nem akartam összejönni vele, végül rájöttem hogy nem tudok nélküle élni.
Az osztályomban én vagyok a legalacsonyabb srác, mégis a sulis kosárcsapat kapitánya vagyok a célom pedig az hogy kosár edző legyek.A lányok cukinak, aranyosnak tartanak, nagyon szeretem a kutyákat. A barátnőm pedig az egyik legmagasabb lány az iskolában, imádunk együtt rap koncertre járni, de kezdetben nem akartam összejönni vele, végül rájöttem hogy nem tudok nélküle élni.
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!
beküldve: 2013-04-10 19:07:46
(#673) ühüm :)
"A valóságban nincs olyan helyzet, melyet megnyerhetünk úgy, hogy követjük a szabályokat."
beküldve: 2013-04-10 19:03:55
(#672)
Szerk: Nanamii 2013-04-10 19:04:12
beküldve: 2013-04-08 19:27:29
(#671) Alsó középsikolában egy nagy hírnévre szert tett sportcsapatban játszottam, aminek rajtam kívül 5 másik tagja volt. Mindenki elismerte a kivételes tehetségünket de engem különleges módszerem miatt senki sem vesz észre, de nem zavar mert így nagy előnyt szerezhettem/szerezhetek a játékban a társaimnak, akik emiatt elismernek. Keveset mosolygok, nem szeretem a vicceket és a mostani csapatomban új "fényt" találtam magamnak, de tovább kell lépnem, mert a képességem már nem elég.
Hááát...ez elég érdekes lett xD
"A valóságban nincs olyan helyzet, melyet megnyerhetünk úgy, hogy követjük a szabályokat."
beküldve: 2013-04-05 14:43:04
(#670) beküldve: 2013-04-05 14:29:04
(#669) Igeen