Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
MangaFan.hu >>
Milyen új funkciókat látnál szívesen a honlapon?
Kedves aktuális admin!
A következő a tiszteletteljes javaslatom!
Vezessük be, hogy új topikot legalább "addiktgyanús" állapotban lehessen csak létrehozni! Nem azért, mert X hozzászólás felett az értelmi szint rohamosan emelkedne, csak remélhetőleg addigra már lesz a kedves fórumtársnak annyi tapasztalata, hogy nem nyit ütre-pafra idióta témákat, ami nem feltétlenül tesz jót a közösség szellemi fejlődésének!
Előre is köszönettel!
Vezessük be, hogy új topikot legalább "addiktgyanús" állapotban lehessen csak létrehozni! Nem azért, mert X hozzászólás felett az értelmi szint rohamosan emelkedne, csak remélhetőleg addigra már lesz a kedves fórumtársnak annyi tapasztalata, hogy nem nyit ütre-pafra idióta témákat, ami nem feltétlenül tesz jót a közösség szellemi fejlődésének!
Előre is köszönettel!
Ez jó ötlet, kéne csinálni jogköröket.
beküldve: 2008-07-17 09:32:41
(#115) Ez jó ötlet, csak a notórius topiccsinálók sok hülye hsz.-szel addiktgyanúsak lesznek, aztán ütre-pafra mehet a sok hülye téma.
Én legalább Addiktgyanúsan csináltam a topicomat. Még senki nem fikázta, szóval büszka vagyok rá.
Én legalább Addiktgyanúsan csináltam a topicomat. Még senki nem fikázta, szóval büszka vagyok rá.
beküldve: 2008-07-17 08:45:55
(#114) Kedves aktuális admin!
Előre is köszönettel!
Előre is köszönettel!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-07-07 10:26:21
(#113) Lehet, hogy neked van igazad. Amikor fellépek az oldalra ott a Login név meg a csillagocskák.
A jobb gépünkön, a laptopunkon nekem megjegyzi a bejelentkezést.
Bejelentkezve hagy téged vagy csak megjegyzi a nevedet és a jelszavadat? Mert azért az nem ugyanaz. Alister szerintem az előbbire gondolt, vagy nem?
beküldve: 2008-05-26 15:43:24
(#111) beküldve: 2008-05-25 07:22:49
(#110) Még pár dolog (mind fontos):
- Nincs üzenetek előnézete
- Nincs bejelentkezés megjegyzése
- Nincs bb-kód használati lehetőség a manga gyűjteményeknél
- Nincs üzenetek előnézete
- Nincs bejelentkezés megjegyzése
- Nincs bb-kód használati lehetőség a manga gyűjteményeknél
beküldve: 2008-05-19 13:16:39
(#109) Pár dolog, ami eszembe jutott:
Fontosak:
- nem (fiú/lány) megadásának lehetősége az adatlapon (ez fontos lenne, továbbá jó lenne, ha ez már a regisztrációnál is megadható lenne)
- hagyományos üzenetsorrend beállításának lehetősége (jelenleg fordított sorrendű: az utolsó hozzászólás legfelül)
- saját üzenet törlésének lehetősége annyi ideig, amíg még szerkeszthető is
Kevésbé fontosak:
- nincs fórumkereső
- nincs dumaláda archívum (legalábbis én nem találtam)
Továbbá a kedvencek menü (akármit is jelent XD) elég régóta készül. Azt se ártana elkezdeni/befejezni.
Ez nagyon laza munkatempóval is egy hétvége alatt megvan.
Fontosak:
- nem (fiú/lány) megadásának lehetősége az adatlapon (ez fontos lenne, továbbá jó lenne, ha ez már a regisztrációnál is megadható lenne)
- hagyományos üzenetsorrend beállításának lehetősége (jelenleg fordított sorrendű: az utolsó hozzászólás legfelül)
- saját üzenet törlésének lehetősége annyi ideig, amíg még szerkeszthető is
Kevésbé fontosak:
- nincs fórumkereső
- nincs dumaláda archívum (legalábbis én nem találtam)
Továbbá a kedvencek menü (akármit is jelent XD) elég régóta készül. Azt se ártana elkezdeni/befejezni.
Ez nagyon laza munkatempóval is egy hétvége alatt megvan.
beküldve: 2008-04-29 07:48:40
(#108) Ne fulladjunk érdektelenségbe! Sosem jár amúgy erre senki illetékes? Pedig ez inkább egy ilyen "hivatalos" topic, gondoltam itt hamar megtalálják, amit írok
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-04-27 22:03:59
(#107) Így talán jobban felfigyelnek majd erre a problémára
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-04-27 18:45:08
(#106) Sajnos én sem nagyon tudtam eljutni Con-okra, így nekem sem volt egészen tegnapig zacsim.
A vonaton utaztam fel szentesre az egyik srác kezében Hellsinges zacsi volt. Addig könyörögtem neki még ide nem adta 500 Ft-ért.
Így engem is érdekelne hogy hozzá lehet e jutni valahogy ezekhez a dolgokhoz.
A vonaton utaztam fel szentesre az egyik srác kezében Hellsinges zacsi volt. Addig könyörögtem neki még ide nem adta 500 Ft-ért.
Így engem is érdekelne hogy hozzá lehet e jutni valahogy ezekhez a dolgokhoz.
~*~A képzelet sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás véges. A képzelet felöleli az egész világot...~*~
beküldve: 2008-04-27 16:12:37
(#105) Szerintem Naruto-s zacsit csak akkor szerezhetsz, ha valaki ad neked egyet, akinek már van. Nekem csak egy van, de nem adom senkinek.
Mii és még csak megsem mutattad??... Nekem is kell olyan ez nem ér XD Azért nem mutattam, mert nem volt rá alkalmam. Nem vittem el a Con-ra, máshol meg nem tudtam volna megmutatni. Vittem volna, ha Csabáék azt mondják, hogy nem kapunk semmilyen zacsit.
beküldve: 2008-04-25 22:39:44
(#103) Nekem van egy vadonatúj Bleaches messenger bagem, amit hordok, a narutós zacskó csak azért kellene, mert jó lenne a hellsinges mellé a polcra. Amúgy biztos van, aki eladja vagy ingyen megvállik a sajátjától, de előbb inkább egy "saját, vadonatúj" miatt érdeklődöm, szóval még mindig várom a választ mangafanosok!
no pussy, just the dicks
Szerintem Naruto-s zacsit csak akkor szerezhetsz, ha valaki ad neked egyet, akinek már van. Nekem csak egy van, de nem adom senkinek. Egyik nap iskolában nem volt tanítás, elég volt vinni kaját, piát (meg vittem tolltartót is), nem akartam feleslegesen hátizsákot vinni, hamar berakosgattam a Naruto-s zacsimba.
Mii és még csak megsem mutattad??... Nekem is kell olyan ez nem ér XD Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)