Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
MangaFan.hu >>
Milyen új funkciókat látnál szívesen a honlapon?
Kéne egy rajzverseny és minden mangafan rajzolna egy mangát
tök jó lennne
tök jó lennne
Az kéne, hát!
jaaaaaaaaaaa
szerintem mindenki szeretne egy rajzversenyt
Kérlek keress rá wikipedia-n az "irónia" kifejezésre
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-09-25 18:13:00
(#145) Kéne egy rajzverseny és minden mangafan rajzolna egy mangát
tök jó lennne
tök jó lennne
Az kéne, hát!
jaaaaaaaaaaa
szerintem mindenki szeretne egy rajzversenyt
Kéne egy rajzverseny és minden mangafan rajzolna egy mangát
tök jó lennne
tök jó lennne
Az kéne, hát!
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-09-25 17:36:09
(#142) Köszönöm a választ! Tudom nem könnyű, de az biztos, hogy vlmit ki kell találni, esetleg a regisztrációkor kéne egy extra "how to play" szösszenetet elolvastatni az új tagokkal, amiben fel lehetne hívni a figyelmet, hogy csak kellő körültekintés és egyperces átgondolás után nyissanak témákat.
legtöbben el sem olvassnák
De ha utána ki kellene tölteni belőle egy tesztet, mert addig nem lehetne használni a fórumot? Láttam már hasonlót.
Szerk: A mordályos nyul 2008-09-06 15:07:28
beküldve: 2008-08-12 21:11:44
(#140) Gyorsan azzal a Mondo oldallal, mert én csak most láttam, hogy miféle csodalények születtek.
Those are heart attack for me.
Köszönöm a választ! Tudom nem könnyű, de az biztos, hogy vlmit ki kell találni, esetleg a regisztrációkor kéne egy extra "how to play" szösszenetet elolvastatni az új tagokkal, amiben fel lehetne hívni a figyelmet, hogy csak kellő körültekintés és egyperces átgondolás után nyissanak témákat.
legtöbben el sem olvassnák
Köszönöm a választ! Tudom nem könnyű, de az biztos, hogy vlmit ki kell találni, esetleg a regisztrációkor kéne egy extra "how to play" szösszenetet elolvastatni az új tagokkal, amiben fel lehetne hívni a figyelmet, hogy csak kellő körültekintés és egyperces átgondolás után nyissanak témákat.
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Gyalog-tól felfelé topiknyitási lehetőség.
Ez elég jó volna, 50 komment nem sok. Így az újoncok csak azután próbálgathatják saját képükre formálni a fórumot, miután az 50 komment után ráéreztek a fórum hangulatára.
Ez elég jó volna, 50 komment nem sok. Így az újoncok csak azután próbálgathatják saját képükre formálni a fórumot, miután az 50 komment után ráéreztek a fórum hangulatára.
(Amúgy látom, följött az adminbácsi, höhö. DZSÁSZTISZHÁZKÁM)
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Szerk: Nagashi 2008-08-12 14:37:38
Újfent kérem, sőt könyörgöm hozzátok ó kedves Fórum Ősatyák, hogy tegyetek valamit az új topikok létrehozását illetően, kössétek ranghoz, vagy legyen egy előzetes IQ teszt, mert ez így nem állapot. Körmeimmel véres árkokat szántok szép orcámra mikor a honlapra felérve meglátom az új kreálmányokat duplikált sőt néha még a klón témák klónjai is megjelennek, nem is említve a totál retardált címeket. Ki kéne kicsit sepregetni itt a tornácon! Nem várok MTA értekezéseket, de azért legyen már egy határ, ugyanis kezd önmagától fulladozni a fórum.
Érzékeljük, de most a Mondo honlapja az első. nemsokára kész, utána átnézzük a javaslatokat. (Amit írsz, azzal az a gond, hogy akkor viszont megkezdődik az agyatlan kommentelés, csakhogy nőjön a rang.)
beküldve: 2008-08-12 14:16:41
(#135) Láttam egy oldalon, hogy pontosan melyik az arra már nem emlékszem, de a lényeg az, hogy itt is be lehetne azt vezetni, hogy a felhasználók ne tudjanak topicot nyitni, hanem csak a szerkesztő... a felhasználók küldenek javaslatot a szerkesztőnek, hogy milyen topicot kellene nyitni és ha a szerkesztő jónak látja akkor nyit egy olyat...
beküldve: 2008-08-12 13:50:24
(#134) Újfent kérem, sőt könyörgöm hozzátok ó kedves Fórum Ősatyák, hogy tegyetek valamit az új topikok létrehozását illetően, kössétek ranghoz, vagy legyen egy előzetes IQ teszt, mert ez így nem állapot. Körmeimmel véres árkokat szántok szép orcámra mikor a honlapra felérve meglátom az új kreálmányokat duplikált sőt néha még a klón témák klónjai is megjelennek, nem is említve a totál retardált címeket. Ki kéne kicsit sepregetni itt a tornácon! Nem várok MTA értekezéseket, de azért legyen már egy határ, ugyanis kezd önmagától fulladozni a fórum.
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-08-10 09:33:39
(#133) A topiknyitás lehetőségét valahogy szabályozni kellene. Időnként annyira értelmes topikok nyílnak...
A lezárt topikokat egy külön csoprtba kellene rakosgatni, hogy ne legyenek útban és a fórum is sokkal letisztultabb lenne.
A lezárt topikokat egy külön csoprtba kellene rakosgatni, hogy ne legyenek útban és a fórum is sokkal letisztultabb lenne.
Szerk: Rudymester 2008-08-10 09:35:02
beküldve: 2008-08-05 07:33:37
(#132) Másik fontos dolog (úgy emlékszem, ilyen még nincs ): a fórumszabályzatba kiemelten fel kellene tüntetni, hogy a dumaládába és a fórumra tagoltan, a tőlünk telhető leghelyesebb formában írjunk (ha én utólag veszem észre a hibát, miután kommenteltem, akkor szerkesztem és kijavítom, ha még lehet ) nagybetűvel kezdett, írásjellel zárt mondatokat. Mert elég sok tagnak érthetetlen mondandói vannak. Ha mindez megvan a fórumszabályzatban, akkor elnézést kérek. Ez esetben viszont a helytelenül író tagok (akinek nem inge..... ) nem olvasták el.