Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
MangaFan.hu >>
Milyen új funkciókat látnál szívesen a honlapon?
hát h karácsonyra mit kérsz a Jézuskától/Télapótól azt inkább ne, de ha erre van ingerenciád, talán még ez is belefér
-
beküldve: 2009-05-19 20:19:36
(#190) Ide bármilyen kívánságokat belehet írni?
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
beküldve: 2009-05-19 20:04:32
(#189) A Mangafanon mikor jelennek meg az új MONDO számok? Jó lenne, ha a Mangafanon is lehetne kapni az éppen megjelent számokat. Lehet, hogy egyeseket nem érdekelnek de engem igen.
beküldve: 2009-05-13 18:31:56
(#188) jó lenne ha egymást^^meglehetne találni^^ ,,barátnak lehetne ~jelölni.. de a legjobb az lenne he minél hamarabb legyártanák s kiadnák a mangákat (és nem tökölnének anyit XD ) ^^/mert pl japánba vagy angliába már az öszes kötet megjelent csak amgyarország van igy lemaradva '/ és az lenne nagyon zsíír ha a MANGA FAN nem csak webbolt lenne!yuppi lehet ne dvd ket is kapni és boltok is nyilnának mangás cuccokal /nemcsak pesten /
Hate leads to the darkside.
Nem tudom hogy már írték-e, de lehessen az Avatarhoz képet rakni...
am. az avatar az nem a képet jelenti, ami ott van a neved mellett? vagy csak én nem fogom h mit szeretnél >.<
Szvsz arra gondolt a kispajtás, hogy az aláírás részbe ne csak szöveget lehessen beillesztnei, hanem, kis szmájlikat, vagy avatarhoz hasonló képeket, bannereket, ilyesmiket.
Így még hosszabb, szétnyújtottabb postok lennének. Pár lüke (én) már így is feleslegesen hosszú aláírást biggyentett ide. (%
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Nem tudom hogy már írték-e, de lehessen az Avatarhoz képet rakni...
am. az avatar az nem a képet jelenti, ami ott van a neved mellett? vagy csak én nem fogom h mit szeretnél >.<
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2009-02-20 19:39:40
(#185)
Szerk: baniaa3 2009-02-20 19:41:38
beküldve: 2009-02-17 16:21:47
(#184) Nem lehetne egy olyan kisebb felületet kreálni, mint amilyen a "Frissen a nyomdából" is, csak oda konkrétan az kerülne felsorolásszerűen, hogy mikor mi jelenek meg? Pl. Árnybíró 12 2053. január 21.
Csúcs ez az érzés, de csak annak, aki az, ami.
Én szeretnék néhány moderátort, (korlátozott) pallosjoggal.
Én is. Nagyon hiányozna ide (minimum) egy...
9/28 NEVER FORGET
Én szeretnék néhány moderátort, (korlátozott) pallosjoggal.
De akkor már legyen minimum kettő, jó római (és görög) szokás szerint.
beküldve: 2009-02-16 21:24:57
(#181) Én szeretnék néhány moderátort, (korlátozott) pallosjoggal.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Új funkció? Én mondjuk már örülnék ha a "Kedvenceid" funkció be lenne fejezve...
Én nem örülnék, ha befejeznék. Előbb el kellene kezdeni.
beküldve: 2008-12-27 11:33:00
(#179) Új funkció? Én mondjuk már örülnék ha a "Kedvenceid" funkció be lenne fejezve...
"Alkímiában mi vagyunk a császárok, és igenis nálunk élnek a világ legszebb fangirl-jei! AnimeCon, én így szeretlek!" -NyaCon 2009 cosplay performance, Fullmetalt, bírod?
Megoldás: DN boxhoz igazítod a születésnapodat, így ha júniusban jön, ki akkor kapod meg. Ez előnyösebb olyan szempontból is, hogy nem kell egy évet várnod a következő születésnapig.
Rendben, ezentúl fogva JÚNIUSBAN születtem :) Na de csak egy kérés volt, hátha meg lehet gyorsítani kicsit Bár mondjuk én már annak is örülök, ha egyáltalán kijön a folytatás :)
beküldve: 2008-12-26 23:17:11
(#177)