Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
MangaFan.hu >>
Milyen új funkciókat látnál szívesen a honlapon?
Kissé elavult a kezdőlap, váltani kellene.
meg ideje lenne a "kedvenceid" -et is beiktatni
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-07-28 19:28:15
(#130) beküldve: 2008-07-26 15:35:08
(#129) Inkább ebbe a topicba írj: Mit kéne magyarul kiadni?
Ez a topic azért van, hogy a weboldallal kapcsolatos dolgokat kérjünk!!! Nem véletlenül van a "Mangafan.hu" alkategóriában. De már így is annyian kértek itt új címeket, hogy nem igaz.
Önkéntes moderátorok kellenek. Sok!!! Akik tisztességesen törölnek, utasítanak, szükség esetén bannolnak.
Ez a topic azért van, hogy a weboldallal kapcsolatos dolgokat kérjünk!!! Nem véletlenül van a "Mangafan.hu" alkategóriában. De már így is annyian kértek itt új címeket, hogy nem igaz.
Önkéntes moderátorok kellenek. Sok!!! Akik tisztességesen törölnek, utasítanak, szükség esetén bannolnak.
A One Piece-t pedig remélem nem adják ki egyhamar. 50 kötetnél tart most, butaság lenne. Esetleg azután lenne érdemes, miután elkezdik nyomatni az Animax-on. Előtte semmiképp se érné meg (tök ismeretlen és itthon nem hype-olt). Csak méginkább lelassítaná a már meglévő projekteket. Annyit meg nem ér.
mint pl.: Naruto-ami most is tart,Death Note- 20-30 kötet,Ruroni kensin- vagy 50 kötet.
Hát igazából Death Note-12+1 kötet, Ruróni Kensin-28 kötet, a Narutoból meg kijött eddig 410 fejezet, az összesen 44 teljes kötet meg egy megkezdett.
Szerk.:beelőztél
Szerk: Rockypapa 2008-07-26 14:15:39
Death Note- 20-30 kötet,Ruroni kensin- vagy 50 kötet.
Azért ennyire nem hosszú minden sorozat, Death Note csak 12 kötetes, a Kenshin meg 28.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
A kivánság láda topk az az h kivánunk valamit a mangafantól (mangát) és TALÁN azt megcsinálják?Mert ha így van akkor szerintem:
Az ONE PIECE manga csúcs lenne bár tudom, h nincs rá esély mert már belekezdtetek-belekzdett a mangafan nagy mangákba, mint pl.: Naruto-ami most is tart,Death Note- 20-30 kötet,Ruroni kensin- vagy 50 kötet.
Bár szerintem az one piece 1 nagyon híres manga és még jó is.Bár naon hosszó manga ,mint a naruto, még készítik.
Az ONE PIECE manga csúcs lenne bár tudom, h nincs rá esély mert már belekezdtetek-belekzdett a mangafan nagy mangákba, mint pl.: Naruto-ami most is tart,Death Note- 20-30 kötet,Ruroni kensin- vagy 50 kötet.
Bár szerintem az one piece 1 nagyon híres manga és még jó is.Bár naon hosszó manga ,mint a naruto, még készítik.
Nemnagyon itt az oldalfejlesztéseken rágódunk
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
beküldve: 2008-07-26 13:20:21
(#125) A kivánság láda topk az az h kivánunk valamit a mangafantól (mangát) és TALÁN azt megcsinálják?Mert ha így van akkor szerintem:
"Shanks: -Luffy ne idegeskedj!Tessék, inkább igyál egy pohár tejet. Luffy: -óóóó!Köszönöm! Shanks: -Látod?Egy igazi kalóz sosem inna tejet!,,
Kedves aktuális admin!
A következő a tiszteletteljes javaslatom!
Vezessük be, hogy új topikot legalább "addiktgyanús" állapotban lehessen csak létrehozni! Nem azért, mert X hozzászólás felett az értelmi szint rohamosan emelkedne, csak remélhetőleg addigra már lesz a kedves fórumtársnak annyi tapasztalata, hogy nem nyit ütre-pafra idióta témákat, ami nem feltétlenül tesz jót a közösség szellemi fejlődésének!
Előre is köszönettel!
A következő a tiszteletteljes javaslatom!
Vezessük be, hogy új topikot legalább "addiktgyanús" állapotban lehessen csak létrehozni! Nem azért, mert X hozzászólás felett az értelmi szint rohamosan emelkedne, csak remélhetőleg addigra már lesz a kedves fórumtársnak annyi tapasztalata, hogy nem nyit ütre-pafra idióta témákat, ami nem feltétlenül tesz jót a közösség szellemi fejlődésének!
Előre is köszönettel!
Egyetértek!
Ez szerintem is jó 5let.
Viszont akkor igen, több moderátor is kéne..
MIANEVED?!
Félre ne értsd a helyzetet, itt nem arról van szó, hogy az új arcok teleszemetelik a fórumot a hozzászólásokkal vagy az érdeklődéssel. Szó sincs róla és ahogy én látom, a többet látott fanok igen is örömmel szórják az infókat bárkinek. Csak a "láttál e már animeszereplőszagú Naruto fejpántos hegyimufflont" jellegű topikok elburjánzása nem tesz jót a fórumnak.
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
viszont...egy ekkora fórumra már nem lenne elég 1 modi...+ez a fórum amugy is jobban tele van szemetelve mint 1 román dakotafalu...szal a modik hiányoznak
Akkor is sok időbe telik a dolog, más fórumon is van még mellettem 10 moderátor. XD
A régebbi, tapasztaltabb fórumozókat felkérhetnék moderátorságra.
beküldve: 2008-07-17 23:12:00
(#121) Lehet hogy nagyon új vagyk sőt biztos, de nem hinném hogy "teleszemetelnék" az oldalt.
Több okból is, aki idelátogat valóban infokat esteleg cuccokat szeretne venni vagy megtudni.
Gondolom ez az oldal elsődleges célja....
Szemeteln más manga oldalon is van lehetőség.
Több okból is, aki idelátogat valóban infokat esteleg cuccokat szeretne venni vagy megtudni.
Gondolom ez az oldal elsődleges célja....
Szemeteln más manga oldalon is van lehetőség.
Soha nem találkoztam még annyira tudatlan emberrel, akitől ne tanulhattam volna valamit.
viszont...egy ekkora fórumra már nem lenne elég 1 modi...+ez a fórum amugy is jobban tele van szemetelve mint 1 román dakotafalu...szal a modik hiányoznak
Akkor is sok időbe telik a dolog, más fórumon is van még mellettem 10 moderátor. XD
beküldve: 2008-07-17 18:15:12
(#119) viszont...egy ekkora fórumra már nem lenne elég 1 modi...+ez a fórum amugy is jobban tele van szemetelve mint 1 román dakotafalu...szal a modik hiányoznak
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Jó ötlet, de akkor meg az a veszély állna fenn, hogy hozzászólásszámuk növeléseképp teleszemetelnék a fórumot egyszavas vagy szó nélküli hozzászólásokkal.
Hát akkor moderátori közreműködés javallott, bár saját tapasztalatból mondom, hogy tényleg időigényes, stb. de sokat dob egy fórum hangulatán pár hozzászólásszerkesztés. :P
Jó ötlet, de akkor meg az a veszély állna fenn, hogy hozzászólásszámuk növeléseképp teleszemetelnék a fórumot egyszavas vagy szó nélküli hozzászólásokkal.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.